Aldatıldım şoktayım

ceysun06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
16
0
36
Samsun
ben 4 senelik evliyim ve 2oğlum var.yapmaz dediğim adam sevdiğim guvendiğim adam beni aldatmış.ve başkalarından duymamam için bunu bana kendisi söyledi.bayram için ailemin yanına gitmiştim gelmeme 1 gun kala telefon açtı ve bana bunu söyledi.şok oldum ne diyecegimi ne yapacagımı şaşırdım dediğim tek şey ben gelmiyorum oldu. ama biletimi almıştım ve gittim.çünkü gözlerinin içine bakıp ondan neler oldugunu duymam gerekiyordu.yanlış bir karar vermek istemedim.ailelerden kimseye bahsetmedim bu durumdan bilselerdi kesinlikle sonu ayrılık olurdu. eşimin bana dediği tek şey o kişi ile beraber olmadıgı ve pişman oldugu. neden ve nasıl yaptıgını bilmiyor cvplayamıyor bu sorularımı. ona belki dogru belki yanlış bir şans daha vermeye karar verdim.bunu çocuklarım için yapmam gerektiğini düşündüm.ayrılsam ne olurdu die düşündüm bi şekilde hayata devam ederdim çalışır bakardım çocuklarıma ama onlara babalarının sevgisini veremezdim.hele ki bu kadar küçük ve baba düşkünü çocuklarım varken. sırf bundan dolayı şans verdim.bir daha yapmayacagına eminmiyim aslında değilim ne yalan söyleyeyim.guven kolay kazanılmıo ama kolay kaybedilebiliyor.bunları kimseye anlatamadıgım için sizlerle paylaşmak istedim.
kimse eşine sonsuz guven duymasın diyorum sadece

madem affetme kararı aldın
bari biraz süründürseydin de kıymetini anlasaydıkötükedihüso

böle bişey telde sölenirmi yaa eşinede bak?
of of bilmiorum ki ne desem az burnunu sürttür canım yaa

burnunu illaki sürttürüyorum öle hemen pes etmiş değilim . bnm içimden aklımdan bunu çıkartmam mümkün değilken herşeyi sineye çekmeyecegimi eşime söyledim zaten.beni kazanmak için ugraşman gerekiyor dedim. hakkımda hayırlısı olur inş. aynı hatayı umarım bir kez daha yapmaz. ozaman ona bu şansı verecek birisi olmayacak yanında çünkü.

en azından şoktan çabuk kurtulup ne yapacağına karar vermişsin. bu senin kararın ve kimse yargılayamaz. eğer dünyaya çocuk getirmişsek elbetteki her kararımızda onların rolü büyük oluyor. sen ne kadar kızarsan kız eşine onlar sevmeye devam edecekler. o yüzden kim ne derse desin ben senin kararını doğru buluyorum. üstelik eşin kendi konuşmuş bunları. buda bişey. aldatıp sonra üste çıkan, hatta pişkinlik yapan erkekleride çok duyduk.

güven konusunda da haklısın. içinin nasıl acıdığını, altüst olduğunu anlıyorum. ihtiyacın olan tek şey zaman. bazen böle acı deneyimlerle sınanıyo insan. ama diyorumya herşey zamanla gececek arkadaşım. allah yardımcın olsun.:Saruboceq:

tam bir beraber olma durumu olmamış yani sınırlı kalmış bazı şeyler.eşimden duydugum ve beni aldattıgı kızdan duydugum bu.

tam bir beraber olma durumu olmamış yani sınırlı kalmış bazı şeyler.eşimden duydugum ve beni aldattıgı kızdan duydugum bu.
kızlada mı konuştun ,tanıdığın birimi ,nasıl tanışmışlar yada ,sen kızı nasıl buldun biraz anlatırmısın ..

bütün erkeklrin yaptığı bişey bence bu artık bu duyduklarım şaşıtmıyo beni
hepsi ya bakarak ya tensel yada sitelere üye olarak bi şekilde aldalıyo bence
hakkınızda hayırlısı olsun

Karşınızda pişman olan bir erkek varsa iyi yaptınız affettiniz.
Bende olsam aynısını yapardım çünkü...
Ancak şimdi eskileri karıştırmadan kafanızı yormadan gerekirse bu anlamda psikolojik destek alarak devam etmeniz..Çünkü eskiyi ısıttıkça daha çok yorarsınız kendinizi.

vallahi bunları okudukça eşimin yüzüne şüpheyle bakar oldum bir şey yaptımı diye.umarım bu ilk ve son olur.ama kabullenmesi çok zor.

merhaba canım Allah kimsenin başına vermesin. ona güvenmekle hata yapmadın. eşlerimize de güvenemezsek kime güvenelim. madem affettin karşında dik dur. umarım tekrarı olmaz...

zaten pişman oLmasa bunu sürdürür ve Sana söLemezdi..Sana itiraf etmesi bir anLamda iyi birşey asLında..başkasından duyup onu terk etmen riskini göze aLamamış bence..!!

yani bir anlama kötünün iyisini Yaşamışsın diyebiLiriz..

bi arkadaşımızın yegeni kız tanıyorum daha dogrusu 1 2 kere anca gördum.eşimin işi gereği onu benden fazlaca görmuş ve nasıl olduysa msn de ve tel.de görüşmeye başlamışlar ramazan içinde başlamış bu durum.kız nişanlı aralık ta düğünü var üstelik.eşime sordum kız kim die .ama içime dogmuş ki o söylemeden ben ismini söyledim o mu die. evet o kız dedi bana.eşime kızdım önce nasıl yaparsın o nişanlı kız die hadi o küçük aklı başında değil sen neden düşünemedin dedim.eşim cevap veremedi sorularıma. kızın msn i buldum eşimin msninden silmiş kızın msn bi şekilde buldum ben.kıza agzıma geleni söyledim nasıl neden yaptın dedim.hiçmi aklına gelmedi nişanlı oldugun dedim.evli çocugu oldugunu biliodun beni biliodun nasıl yaptın dedim.yalnız bi erkeğin evine gidiosun sanah sahip olmaya kalksa nasıl başa çıkacaktın dedim. kız çok pişman olmuştu benim öğrendiğimi duyunca hiç bişi diyemedi bana dediği tek şey ne desen haklısın seninle bu şekilde karşılaşmak istemezdim oldu.söylenebilecek ne varsa söyledim kıza. dinlerse tabi biraz akılda verdim çok küçük çünkü daha 21 yaşında .

21 yaşında ama ettiğine bak
pis kız ya erkek ayrı suçlu itiraz etmeyen kız da suçlu

bende zaten bi yandan üzüldüm bi yandan sevindim.bana söylemesi mutlu etti başkalarından duymak daha zor olurdu bnm için . ben onu terk etmeyei göze alırım ama o beni kaybetmeyi göze alamaz bunu biliyorum.en azından emin oldugum bi durum bu

eqer ßir erkek aLdattqını söLüyorsa..o 2. şahısLa araLarında duyqusaL hiç bi baqın oLmadıqını sadece ßir anLık boşLuqa qeLmişdir die düşünüorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…