ben 4 senelik evliyim ve 2oğlum var.yapmaz dediğim adam sevdiğim guvendiğim adam beni aldatmış.ve başkalarından duymamam için bunu bana kendisi söyledi.bayram için ailemin yanına gitmiştim gelmeme 1 gun kala telefon açtı ve bana bunu söyledi.şok oldum ne diyecegimi ne yapacagımı şaşırdım dediğim tek şey ben gelmiyorum oldu. ama biletimi almıştım ve gittim.çünkü gözlerinin içine bakıp ondan neler oldugunu duymam gerekiyordu.yanlış bir karar vermek istemedim.ailelerden kimseye bahsetmedim bu durumdan bilselerdi kesinlikle sonu ayrılık olurdu. eşimin bana dediği tek şey o kişi ile beraber olmadıgı ve pişman oldugu. neden ve nasıl yaptıgını bilmiyor cvplayamıyor bu sorularımı. ona belki dogru belki yanlış bir şans daha vermeye karar verdim.bunu çocuklarım için yapmam gerektiğini düşündüm.ayrılsam ne olurdu die düşündüm bi şekilde hayata devam ederdim çalışır bakardım çocuklarıma ama onlara babalarının sevgisini veremezdim.hele ki bu kadar küçük ve baba düşkünü çocuklarım varken. sırf bundan dolayı şans verdim.bir daha yapmayacagına eminmiyim aslında değilim ne yalan söyleyeyim.guven kolay kazanılmıo ama kolay kaybedilebiliyor.bunları kimseye anlatamadıgım için sizlerle paylaşmak istedim.
kimse eşine sonsuz guven duymasın diyorum sadece
kızlada mı konuştun ,tanıdığın birimi ,nasıl tanışmışlar yada ,sen kızı nasıl buldun biraz anlatırmısın ..tam bir beraber olma durumu olmamış yani sınırlı kalmış bazı şeyler.eşimden duydugum ve beni aldattıgı kızdan duydugum bu.
zaten pişman oLmasa bunu sürdürür ve Sana söLemezdi..Sana itiraf etmesi bir anLamda iyi birşey asLında..başkasından duyup onu terk etmen riskini göze aLamamış bence..!!
yani bir anlama kötünün iyisini Yaşamışsın diyebiLiriz..
21 yaşında ama ettiğine bak
pis kız ya erkek ayrı suçlu itiraz etmeyen kız da suçlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?