Aldatıldım şoktayım

Eğer çocuğunuz olmasaydı ve aynı şeyler yaşansaydı tepkiniz ne olurdu peki?
Affetme kararınıza birşey diyemem ama verdiğiniz kararın
önce kendiniz için olduğunu kabul etseniz keşke.
1 ya da 10 çocuk için her neyse, başkasına dokunmuş birine,
dokunmasa bile aldatma oluyor, bir eşle bir ömür geçirilir mi,
aynı yatağa girilir mi, hiç yaşanmamış gibi dokunulur mu,
gözlerinin içine bakılır mı?
Yoksa bir evlilikte bir kadın için bunlar gerekli değil mi?
Çocuklar için mecbur bunlarda mı yapılır?
Bunlar tezat işte.
Birşeyleri kabul ederken, çocuk faktörü vardır belki ama
önce kendiniz kopamadığını için kabul ediyorsunuzdur birşeyleri.
Cahil diye kıza akıl veriyorsunuz, peki eşiniz cahil değil, onun durumu ne olacak.
Madem öyle bütün suçlu aklı başında olan eşinizde, cahil olan kız da değil.
Bir de en çok eşim beni kaybetmeyi göze alamaz demene takıldım.
Adam hem aldatıyor, hem kaybetmeye korkuyor.
Bu ne çelişki.

O kız evlenecek ama ilahi adalet kesinlikle senin yasadıgın acıyı,ihanetin acısını elbet kat kat ödeyecek.
Gelelim eşine affetmek sana kalmıs birşey ki 2 cocugun var. İyi yapmıssın gercekten canım.
Fakat aynı evde olsanız dahi iki arkadas gibi davran bir süre.
Kendisini affettirene kadar yanında yatmamalı.
Yoksa allah korusun yüz bulup birdaha seytana uymasın..
Allah kimseye yasatmasın ihaneti adını duyunca ürperiyorum.. Allah bir daha tekrarlatmasın canım cok zor..

msn de ve telde iletişimleri sürmüş sanırım bi kez yanyana gelmek değildir aldatmak..
sadece ev arkadaşlığı olur sizinkisi..güven,saygı yok..yazık etmiş..

madem bukadar kendinden eminsin neden sineye cekiyorsun...ayrica ayakta durmak sadece maddiyatta bagli olan birsey deyil..bayanlar vardir ilkolkul mezunudur ama her güclüklere direnecek kadar güclü bir piskolojiye sahiptir..mesela benimde bir arkadasim vardi.tek cocuktu ailesi zengindi..kendiside güzel meslek yapmis biriydi ama kocasini affetti cocugu olmadigi halde..ama affetmekle olmuyor bu isler...insallah esin gercekten pisman olanlardan olur birdaha seni üzmez..:Saruboceq:basina gelmeyen bilmez demisin ben senden belki daha acisini yasadim...bildigim seyler var o yüzden sana bu sekilde yazmistim..allah yardimcin olsun..

nisanlisina söylemekle hata yapabilirsin..birakin ahinizi alsin ..o evleneceyi adam zaten onun dersini verecektir..söyleseniz ne degisecekki...sizin esiniz olmasa baska evli erkeklere takilacak..eden bulur..ilahi adaletin gücüne cok inanirim ben

bu konuda seni çok takdir ediyorum...a.s.

bu konuda seni çok takdir ediyorum...a.s.
tesekkür ederim canim...allahim bu erkek milletine akil fikir versin dogru yolu göstersin insallah..bu aldatma olaylari son zamanlarda iyice artti...allah sonumuzu hayir etsin ..yinede büyük konusmamak lazim...ama affedilmis isede ihanet olayi 1 kere affedilir..bu affetmekte kolay olmamali..eyerki benim basima gelse yine böyle bir durum affetsem bile esimi dogduguna pisman ederim...burnu sürtmeliki birdaha o yanlisi yapmasin...

aklımdan nişanlısına söylemek hiç geçmedi açıkcası dediğiniz gibi eden bulur allaha havale ediorum ben o kızı. eşime gelince ona karşı mesafeliyim burnu iice sürtsün die oda bunun farkında ve ona bu şekilde bakmamamı yaptıgının yanlış oldugu söylüyor. yelkenleri suya indirmişte değilim.benim içim acıosa onunda acıyacak biraz. guzel temennilerin için tşk.ederim.

canım kararına bende saygı duyarım kesinlikle ama ben eşim beni aldatsaydı 2 yasındada bi kızım var 1dk durmayacağıma eminim...belki kavga gürültü unutulurda aldatma unutulmaz gibi geliyor bana allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun tek tek her sayfayı üzüntüyle sana sabırlar dileyerek okudum. Çok zor ve mertçe bir karar almışsın. Bekara boşamak kolaydır derler evli olmasan çeker gidersin çocukların olmasa boşar gidersin ama çocukların için seni aldatan biriyle devam edebilmek gerçekten yüce bir davranış herkes bunu başaramaz.
Şimdi sen ayrılsan çocuklar yıkılır anlayamazlar. Onlar aile bütünlüğünü isterler. Anne baba bir evde olsun isterler. Ama büyüdüklerinde özellikle ergenliği atlatınca neden ayrılmadılar diye bu sefer de sizi suçlarlar. Ben kendimden biliyorum. Küçükken onlar hiç ayrılmasın diye dualar ederken az büyüyünce o soğuklukları o aldatmalar olacağına keşke ayrılsalarmış diyorum.

Biz ne desek boş zor bir durum sana sabırlar diliyorum. Çok iyi düşünerek almalısın her kararını

çok zor günler seni bekliyor,bencede dogru olanı yapmışsın,umarım bi daha tekrarlanmaz.sessiz kal bu ona daha çok koyar bence..evde yokmuş gibi davran,sadece sorularına cvp ver,hiç gözgöze gelme,konuşurken bile ona bakma,hiçbirşey sorma ona,içinden bişeye gülmek bile gelse onun yanında gülme..böyle davranırsan onu daha çok üzersin,yapmak istediğinde bu sanırım değilmi?ve ona farkettirmeden izlemeye devam et ama eşin hiçbir şekilde farketmesin,birisiyle konuşurken kimle konuştun,nerdeydin gibi sorular sorma,zaten dogruyu söylemiycektir,onu izlemediğini düşünerek rahat olsun ki eger 2. kez aldatmaya yeltenirse rahat davranacagından yakalayabilirsin..allah sabır versin

yaşadıklarınıza gerçekten çok üzüldüm ama dik duruşunuzdan dolayı sizi kutluyorum bence o kızın nişanlısına bunu söylemelisiniz şimdi sizin canınızı yaktı başkasının canını da yakmasın o da cezasını çekmeli evet allaha havale ettim demişsin ama bu sır o kıza ödül olmamalı oh kapandı bu konu dememeli ben olsam kesin söylerdim allahta kimseye yaşatmasın allah yardımcın olsun

ben olsaydım ayrılırdım diye düşünenler bekar değil evli.. Sadece tercih meselesi bu..Medeni durumla alakası yok...

kıza bak alsanaalsanasmile sacını yolasım geldi 21 yaş küçük degil ki o yaşlarda ne nane yiyenler varlmaz: .allah sabırlar versin cok zordur thmn edebılıorm :Saruboceq: bnce kendinizi biraz geriye cekin iyice pişman olsun

bu yazdiklarini okurken fikret aklima geldi oda aynini yapiyordu ..insallah ceysun arkadasin eside tahsin gibi gercekten pisman olanlardandir..

Dün aldatmayla alakalı bir mevzu konuşurken ailecek, kız kardeşime söz verdirdim ileride nolur nolmaz aldatılmayla alakalı bir durum yaşarsam ve psikolojik durumum gitmeye müsait olmazsa beni çek ve al o girdaptan dedim...
İnsanın o andaki psikolojisi alt üst olup, eli ayağı tutmaz olabilir.
Ben konu sahibini kınamıyorum....
Ama etrafında ona yardım eden bizler varken kalmak için ısrarını da normal karşılayamıyorum...

bizde bekara hanım boşamak kolay derler duydunuz mu bilmem.şu anda bekarsınız ve direk olarak ayrılırım diyebilrisiniz bende diyordum. ama başıan gelince insanın farklı kararlar alabiliyormuş onu anladım. aynı şeyi bir kez daha yaparsa bu kez kalmak yerine gitmeyi sececeğimi de biliyorum.

bekarım ve evli olupta böyle bişi yaşasam asla yapmaz diyenlerden değilim en sadık erkek bile aldatır ihtimalini biliyorum burnu sürtsün isterdim ne azaplar çektirirdim ona bi daha o haltı yemesin diye o 21lik azıtmış kızada nişanlısı yetmemiş galiba

bekar diye neden hayyal i azarlıyorsun ki...biz de evliyiz ama aynı düşünüyoruz..bunun medeni durumla alakası olmadığını,sadece tercih meselesi olduğunu söylemiştik...

burada konu açarken ben olsam ayrılırdım diyenler olacağını biliyordun..aldatılmışsın ama affetmişsin eee,konu açtıysan farklı fikirler olacağını bilir saygı duyarsın ama yine kendi bildiğini yaparsın..durum budur...adam seni kendi evinde,kendi koltuğunda kendi kanepende aldatmış ,daha ne....ALLAH yardımcın olsun....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…