- 6 Aralık 2009
- 6.224
- 2.940
- 723
madem bukadar kendinden eminsin neden sineye cekiyorsun...ayrica ayakta durmak sadece maddiyatta bagli olan birsey deyil..bayanlar vardir ilkolkul mezunudur ama her güclüklere direnecek kadar güclü bir piskolojiye sahiptir..mesela benimde bir arkadasim vardi.tek cocuktu ailesi zengindi..kendiside güzel meslek yapmis biriydi ama kocasini affetti cocugu olmadigi halde..ama affetmekle olmuyor bu isler...insallah esin gercekten pisman olanlardan olur birdaha seni üzmez..:Saruboceq:basina gelmeyen bilmez demisin ben senden belki daha acisini yasadim...bildigim seyler var o yüzden sana bu sekilde yazmistim..allah yardimcin olsun..davulun sesi uzaktan hoş gelir derler dogruda bi söz.kimse başına gelmeden ne tepki verecegi konusunda kesin hükümlerde bulunmasın gerçekten o anda değişebiliyor tepkiler. allaha şükür üni.mezunuyum ve kendi ayaklarım üzerinde durabilecek kapasitede biriyim cevremde vardır az çok aç ta kalmam açıkta.
madem bukadar kendinden eminsin neden sineye cekiyorsun...ayrica ayakta durmak sadece maddiyatta bagli olan birsey deyil..bayanlar vardir ilkolkul mezunudur ama her güclüklere direnecek kadar güclü bir piskolojiye sahiptir..mesela benimde bir arkadasim vardi.tek cocuktu ailesi zengindi..kendiside güzel meslek yapmis biriydi ama kocasini affetti cocugu olmadigi halde..ama affetmekle olmuyor bu isler...insallah esin gercekten pisman olanlardan olur birdaha seni üzmez..:Saruboceq:basina gelmeyen bilmez demisin ben senden belki daha acisini yasadim...bildigim seyler var o yüzden sana bu sekilde yazmistim..allah yardimcin olsun..
tesekkür ederim canim...allahim bu erkek milletine akil fikir versin dogru yolu göstersin insallah..bu aldatma olaylari son zamanlarda iyice artti...allah sonumuzu hayir etsin ..yinede büyük konusmamak lazim...ama affedilmis isede ihanet olayi 1 kere affedilir..bu affetmekte kolay olmamali..eyerki benim basima gelse yine böyle bir durum affetsem bile esimi dogduguna pisman ederim...burnu sürtmeliki birdaha o yanlisi yapmasin...bu konuda seni çok takdir ediyorum...a.s.
nisanlisina söylemekle hata yapabilirsin..birakin ahinizi alsin ..o evleneceyi adam zaten onun dersini verecektir..söyleseniz ne degisecekki...sizin esiniz olmasa baska evli erkeklere takilacak..eden bulur..ilahi adaletin gücüne cok inanirim ben
bu yazdiklarini okurken fikret aklima geldi oda aynini yapiyordu ..insallah ceysun arkadasin eside tahsin gibi gercekten pisman olanlardandir..çok zor günler seni bekliyor,bencede dogru olanı yapmışsın,umarım bi daha tekrarlanmaz.sessiz kal bu ona daha çok koyar bence..evde yokmuş gibi davran,sadece sorularına cvp ver,hiç gözgöze gelme,konuşurken bile ona bakma,hiçbirşey sorma ona,içinden bişeye gülmek bile gelse onun yanında gülme..böyle davranırsan onu daha çok üzersin,yapmak istediğinde bu sanırım değilmi?ve ona farkettirmeden izlemeye devam et ama eşin hiçbir şekilde farketmesin,birisiyle konuşurken kimle konuştun,nerdeydin gibi sorular sorma,zaten dogruyu söylemiycektir,onu izlemediğini düşünerek rahat olsun ki eger 2. kez aldatmaya yeltenirse rahat davranacagından yakalayabilirsin..allah sabır versin
bencece tercih meselesi....ben mesela simdiki esimde beni aldatsa affetmem isterse 10 cocugum olsun ..esimde bilir affetmeyeceyimi..ben olsaydım ayrılırdım diye düşünenler bekar değil evli.. Sadece tercih meselesi bu..Medeni durumla alakası yok...
Dün aldatmayla alakalı bir mevzu konuşurken ailecek, kız kardeşime söz verdirdim ileride nolur nolmaz aldatılmayla alakalı bir durum yaşarsam ve psikolojik durumum gitmeye müsait olmazsa beni çek ve al o girdaptan dedim...
İnsanın o andaki psikolojisi alt üst olup, eli ayağı tutmaz olabilir.
Ben konu sahibini kınamıyorum....
Ama etrafında ona yardım eden bizler varken kalmak için ısrarını da normal karşılayamıyorum...
bizde bekara hanım boşamak kolay derler duydunuz mu bilmem.şu anda bekarsınız ve direk olarak ayrılırım diyebilrisiniz bende diyordum. ama başıan gelince insanın farklı kararlar alabiliyormuş onu anladım. aynı şeyi bir kez daha yaparsa bu kez kalmak yerine gitmeyi sececeğimi de biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?