- Konu Sahibi bilgehan59
-
mrh arkadaşlar uzun bir zamandan sonra sizlere tekrar yazıyorum.daha önce aldatıldığıma ve ne yapacağımı bilmediğime dair konu açmıştım.aldatıldım ve boşandım.boşanma kararı gerçekten kolay verilen bir karar değil çok düşündüm çok irdeledim ve eşime bi şans verdim ama o ne yaptı beni yine aldattı.bende gittim dava açtım ve olay bitti 7ay önce boşandım.zor oldu benim için ama ayakta kaldım yıkılmadım kendime güvendim işe girdim ayaklarımın üstünde durdum ve başardım.bu yazımı benim daha önceki yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar varsa diye yazıyorum ne olursa olsun kendilerine güvenmekten vazgeçmesinler.ve asla eşlerine şans vermesinler.çünkü yapan bir daha yapıyo.insan isteyince yapamayacağı hiç bir şey yok.ben istedim ve yaptım.şuan kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum o kötü günlerim geçti.kendime güvenim geldi.umudunuzu kaybetmeyin unutmayın zaman herşeyin ilacı.
Daha önceki konunuzu simdi okudum.
"Ben seni aldatacak kadar adi degilim" demis ha:)))
Vay be, demek aldatacak kadar adiymis gercekten:)
Suan kendinizi toparladiginiza cok sevindim. Rabbim sizi herzaman ayakta tutsun.
Herseyden önce anne oldugunuz icin güclüsünüz zaten.
Benim bu durumlarda en cok merak ettigim, eski kocalarin terkedildiklerinde ne yaptiklari?
Aslinda onlari laf arasina katmak bile degmez ama eslerini aldatanlarin, eslerine siddet uygulayanlarin vs vs. sürüm sürüm süründüklerini duymak beni mutlu ediyor ne yalan söyleyeyim. Haberlerini aliyorsunuzdur mutlaka..
Bu arada sizinle bir bayan olarak gurur duydum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?