aldatıldım ve boşandım

bilgehan59

yıkılmadım,ayaktayım
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
106
1
96
43
Tekirdağ
mrh arkadaşlar uzun bir zamandan sonra sizlere tekrar yazıyorum.daha önce aldatıldığıma ve ne yapacağımı bilmediğime dair konu açmıştım.aldatıldım ve boşandım.boşanma kararı gerçekten kolay verilen bir karar değil çok düşündüm çok irdeledim ve eşime bi şans verdim ama o ne yaptı beni yine aldattı.bende gittim dava açtım ve olay bitti 7ay önce boşandım.zor oldu benim için ama ayakta kaldım yıkılmadım kendime güvendim işe girdim ayaklarımın üstünde durdum ve başardım.bu yazımı benim daha önceki yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar varsa diye yazıyorum ne olursa olsun kendilerine güvenmekten vazgeçmesinler.ve asla eşlerine şans vermesinler.çünkü yapan bir daha yapıyo.insan isteyince yapamayacağı hiç bir şey yok.ben istedim ve yaptım.şuan kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum o kötü günlerim geçti.kendime güvenim geldi.umudunuzu kaybetmeyin unutmayın zaman herşeyin ilacı.

Kendinize inandığınız ve güvendiğiniz için sizi tebrik ederimvereliniortak
Kadın isterse Allah'ında izniyle,yardımıyla başaramayacağı şey yoktur hayatta,yeterki istesin azmetsina.s

Daha önceki konunuzu simdi okudum.
"Ben seni aldatacak kadar adi degilim" demis ha:)))
Vay be, demek aldatacak kadar adiymis gercekten:)

Suan kendinizi toparladiginiza cok sevindim. Rabbim sizi herzaman ayakta tutsun.
Herseyden önce anne oldugunuz icin güclüsünüz zaten.

Benim bu durumlarda en cok merak ettigim, eski kocalarin terkedildiklerinde ne yaptiklari?
Aslinda onlari laf arasina katmak bile degmez ama eslerini aldatanlarin, eslerine siddet uygulayanlarin vs vs. sürüm sürüm süründüklerini duymak beni mutlu ediyor ne yalan söyleyeyim. Haberlerini aliyorsunuzdur mutlaka..

Bu arada sizinle bir bayan olarak gurur duydum!

helal olsun sizi kutluyorum......bir kere affetmeniz hata olmuş belki ama ilk ve son şansı olmuş o güzel..
hakkınızda hayırlısı olsun ...

boşanma öncesi ve boşanma anı oldukça karmaşık duygularla geçen sancılı bir sönemi atlatıp olayları sindirip yeni bir sayfa açık bizlere açık yüreklilikle yazdığınız için kutluyorum sizi.
hayat her zaman umduğumuz gibi gitmiyor.
arkaya dönüpte sizin pişman olacağınız keşke diyeceğiniz birşey yok. güçlü olup daha güzel bir hayat geçirmenizi diliyorum.

Hayat yolunda aniden karşımıza çıkan keskin virajlar vardır - sen de bu virajı cesaretle ve başarıyla almış - ardındaki düzlüğe ulaşmışsın canım.
Tüm sıkıntı ve sancıların geçmiş bitmiş olsun İnşaallah. Bundan böyle gönlünce güzellikler yaşaman dileği ile kutluyorum.
a.s.

Bu mesajı doğru düzgün okumadan eski konularınıza bir göz attım. Kararlılığınıza hayran kalmıştım. Sonra bunu bir daha okuyunca ona bir şans daha verdiğinizi anladım. Şans vermenize çok şaşırdım, ama sizi tekrar aldatmasına şaşırmadım açıkçası.

Ama belki de bunu böyle yaşamanızda da bir hayır vardır. Böyle olmasa belki içinizde kalırdı "acaba bir şans versem düzelir miydi?" diye. Yaşayarak gördünüz. Çünkü ben de inanıyorum ki bir kere yapan, hele affedildikten sonra çok daha rahat yapar, istisnası nadirdir sanırım. Ne yazık ki...

Geçmiş olsun denir herhalde o kadar şeyden sonra. Allah yolunuzu açık etsin..

Anlaşmalı mı boşandınız, merak ettim.

çocuğun velayeti kimde? oğlunuz sizinle mi bunu merak ediyorum. mahkeme tek celsede bitti mi?

Boşanma süreci ve sonrası iki taraf içinde inanılmaz bunalımlı ve sancılı bir süreç tatlım.
Ekonomik özgürlüğü olan kadınların toparlanması ve yeni düzenlerine adapte olması erkeklerden daha kolay oluyor.
Eskisinden çok daha güçlü olarak yollarına devam ediyorlar.
Ekonomik özgürlüğü olmayan kadınların kendilerini yeniden yaratmaları daha zor olsada kesinlikle başarıyorlar.
Erkeklerin pek çoğu seni ve haksızlığa uğramış tüm kadınları mutlu edecek şekilde çile çekiyor - sudan çıkmış balık gibi debelenip duruyorlar.

Bir kadın isteyince herşeyi yapar bunu bilir buna inanırım
Ne yazıkki istisnalar kaideyi bozmasada bir kez yapan birkere daha yapıyor
Sen herşeye rağmen bir şans vermekle içini rahatlamışsın , en azından senin üstünden yük kalkmş
ıleride geriye dönüp baktığında ben elimden geleni yaptım diyebilirsin. . .
Allah yolunu açık etsin inşallah. Dilerim bundan sonra herşey gönklünce olur ve mutluluk peşini hiçç ama hiç bırakmaz Şeniz

diğer arkadaşlar gibi bende canı gönülden kutlarım ayaklarınızın üstüne sağlam ve dimdik bastığınız için boşanma işi gerçekten zor bi karardır siz zaten bi şans daha vermişsiniz ama o yine aynısını yapmış siz boşamakla bana göre iyisini yapmışsınız nereye kadar böyle devam edecek ti ki inşaallah bundan sonra ki hayatınızda hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar mutlu olmanız dileği ile zaten tek değilsiniz yüce rabbim sizin yar ve yardımcınız olsun inşaallah allaha emanet olunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:

Her zaman diyorum ve yine diyeceğim.
Kadının başaramayacağı ve yapamayacağı hiç bir şey yoktur olmamalı da. aklinialirimsmilelmaz:
Seni Tebrik ediyorum Aldatılmana karşılık çok iyi olmuş yeni hayatında başarılar olumunekankayizsmile

Zaten bir şans daha diyen kadınlar hata etmiş oluyor...Sen bir örnek daha oldun bizlere...
için rahat olsun canım sen yapman gerekeni yapmışsın.
Çocuğunla çok çok mutlu bir hayatınız olur işallahhh...
:Saruboceq:

zor bir dönem atlatmışsınız ama daha güçlü olarak çıkmışsınız.
tebrik ederim.
Allah yolunuzu açık etsin.
inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.

Sizi bir hemcinsiniz olarak tebrik ediyorum arkadaşım...

Günümüzde çoğu kadının aldatılmaya göz yumarak,hayatlarına devam ettiği bu devirde sizin böyle bir cesaret göstermeniz taktire şayan gerçekten.

İnşallah dilediğiniz herşey sizinle olur vereliniortak

sizi tebrik ediyorum bu kulüpte okadar aldatlıp hala ayrılmaya cesareti olmayan kişilerin mesajlarını okurken sinirle okuyodum şuan tam tersi oldu.yeterki insan kendine güvensin yapamıycağı sey yoktur.rabbim ömür boyu yolunuzu açık etsin.bu yazınız cesaret edemeyip ayılamayan insanlara umut cesaret olsun

Hem ders olsun hem de örnek olsun bence...

Kadın bin kere aldatılıyor gene inadına inat ayrılmıyor üstüne üstlük de seviyorum kocamı diyor.O zaman kırcaksın dizini paşa paşa aldatılcaksın arkadaş .

Az birşey kadınlık haysiyetin gururun da var ise bu konu sahibi arkadaş gibi basacaksın tekmeni,çekeceksin restini işte bu

Tebrik ederim sizi katlananlara örnek olsun..
Aldatılmak ne kadar soğuk ne kadar adice ne kadar bencilce ne kadar gurusuzca bir kelime..
Bir başkasının sizin yerinize tercih edilmesi...
Çok cesursunuz..

Örnek olursunuz belki cesaret verirsiniz sessiz kalanlara
Herşey gönlünüzce olsun!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…