aldatıldım ve boşandım

sizi tebrik ediyorum öyle ahlaksız ve üstüne arsız bi adamla evli kalıp hayatı kendinize zindan etmek yerine boşanmış kendinize bi hayat kurmuşşunuz keşke herkes sizin gibi yapabilse.. hayatınızda başaılar diliyorum

merhaba hanımlar aklım cok karısık lütfen cevap bekliyorum
gecen sene hamileyken eşim bana vurmustu belime karnıma tekme atmıstı, neyse bebeğim karnımda ölmüş zaten, ikinci hamileliğimde cok istememe rağmen eşim benden olduğu ne malum ben istemiyorum sen neden bu kadar cok istiyorsun falan dedi, ikinci hamileliğimde cook sinirliydim, bir gün eşimin ayaklarının altında kafamı buldum, karnımı tutuyordum, kendi kendime yemin ettim bi daha bu hale gelmeyeceğim die, neyse malesef 2. bebeğimde karnımda öldü,
şimdi eşim askerde, benden cok uzakta ama dayak olayı nedeni ile ben bosanıcam die tüm aileyi topladım eşimin ailesi illa barıs falan dedi affetiim bi sans verdim,
ama suan eşim askerde ve askerdeyken kızlarla sanaldan konuso bunu anladım. bende bi msn adresi aldım bende konusuyorum onla, evli değilim falan die konusuo
ben arıorum bana nasılsın cnm ben seni ararım die hemen teli kapatıo ama aslında o sırada nette konusuo, bu arada facebookda ben onu 2 defa evli die işaretledim o da iki sefer de evli yazısını kaldırmış
bana da kızdı kızlık soyadını facede kullanma sadece benim soyadımı yaz dedi.

ve buna rağman hala evlisiniz?
size saygı duymuyor.
hatta insan yerine koymuyor. buna rağmen şans mı veriyorsunuz ki şansı aileler istedi diye verdiniz... o kadar dayağa ve bebeğimi öldürecek bu dayak...... klava: çok fazla mı sabırllısınız? katlanmak zorunda mısınız?

şans vermen hata olmuş...

yanı gercekten ınanamıyorum, farklı bolumde gordum kan pıhtılasmasından bahsetmıssın bebekelrım ölüyo bir sürü tahlıl bılmem ne yaptırmıssın yaptıtcakmıssın, burdada kocam dövdü diyosun, sizler kim oluyosunzkı bu sekılde sıze karsı cevap veren ınsanların duygularıyla oynayabılıyuosunuz ya gercekten anlamıyorum, umarım benım eksık okudugum yanlıs okudugum bısyler vardır cunku bu tıp seylerı gorunce ınanamıyorum nasıl böle çift kısılıklı olunur dıyorum,bu sekılde konusmak ıstemezdım ama yazdıkalrınızdan cıkarttıklerım bunlar malesef....

ben çift kişilkli değilim ama yazdıklarım doğru kan pıhtılasmam ilk bebeğimden sonra cıktı ama 2, bebekte cıkmadı. zaten tıpta tedavi oluyorum. evet hamileyken dayak eyedim ama bebeğimin ölümüne patolj, yapılmadı bundan dolayı tam sebep hangisi bilemem. ama önemli olan dayaktan düşmesi mi yoksa, benim hamileyken dayak yememmi. hangisi tam sebep bilemiyorum. insanları hemen yargılamak kolay olan değilmi, diğer arkdaslara tesekkür edioyorum zaten bosanma kararı verdim askerdeyken bosmayacam onu. ama sizi siddetle kınıyorum düşene tekme vurmak değil doğru olan destek olmk.

Neden evlisin hala?
Ne için?
Kendine hiç mi saygın yok arkadaşım ya?
akannehir

düşünülecek hiç bir yeri kalmamış arkadaşım..hayata bunları yaşamak için gelmedin sanırım öyle değilmi?

yoruma çok gerek yok bence,bir an evvel boşanman en güzeli..ne gerek var ki böyle bir adamla hayatı zindan edesin kendine..

evliyim çünkü bosanmak isteim 15 gün eve almadık eşimi, eşimin babası geldi. ağladı ayrılmayın ben herkese rezil olurum dedi, katil olrum dedi, eşim ben senii bırakmam dedi, sebep asılnda korkum, nişanlı iken ayrılmak istedim eşim seni öldürüm dedi, keşke de öldürseymiş diorum bazen buralara gelmezdi iş. halinize şükür edin ne hayatlar var benim gibi, kimseyide yargılamayın doğuda ne kızlrımız töre adına öldürülüyor, benimde malesef kötü bi kaderim var, ama artık bende istemiyorum, çünkü 3, bebeğimi kaybedemem

sizi tebrik ediyorum cesaretli ve güçlu oldugunuz için
sakin bir sans verdim diye pisman olmayin, en azindan içiniz rahat siz denediniz o bu firsati degerlendiremeyip sinifta kaldi, siz üzerinize düseni yaptiniz, o bunu kullanamadi... böyle teselli edin kendinizi ama sakin pisman olmayin siz dogru olani yaptiniz... evet kimse'nin midesi genis degildir, en azindan insan olan insanin midesi genis degildir... ihanet'i asla kabul edemez!!!
bunuda anlattiginiz için o adama ayrica tebrik ediyorum sizi.
arkadasinda dedigi gibi, konusmak ii gelmez ama aldatanlarin pismanliktan kivrildigini duymak dahada bir güçlü yapar magdur tarafi...
size hayatta basarilar dilerim...

sağol cnm moral oldun evet kesin kararım artık kendime haksızlık etmeyeceğim tabiki benden bosanmak istemez, bende olsam bende istemem, sabırlı namuslu ahlaklı bir insanınm ama artık onu cekemyeceğim, askerde bosanma mektubunu alsında aklı basına gelsin bence

evet destek olmak en dogrusu ama sızın yazdıklarınız bu sekılde dusunmeye sebeb oluyo ılk yazdıkalrınızda da bu sekılde anlatmıs olsaydınız sonuç bu olmazdı çunku bu formda bu tarz olayalrla cok karsılasılıyo, elbettekı yasadıklarınız kolay degıl ben sızın yerınızde olsaydım ılk olaydan sonra hemen bosardım, acıklama yapıp benım yanlıs dusuncemı duzelttıgınız ıcın tskr ederım. İnşallah Allah gonlunuze gore verır ve kurtulursunuz tüm bu yasadıklarınızdan, saygılar

aslında sorun ebbeklerim karnımda ölüo ne zaman ölüm anı bilemiyorum ki, belki siddet gördüğüm an belkide kan pıhtılasmasından, 2, gebeliğmde ben iğne vuruldum sürekli o nedenle orada da yorum yaptım ama ben insanları cabuk affederim sorunum bu bana 1 adım gelene kosarım, bundan dolayı hemen affedioyrum ama hatamı anladım, kendim için değl ama 3, bebeğime nasıl bu adamndan hamile kalırım tek sebepim bu

o öldürürüm lafına sinirlendiğim kadar hiçbişeye sinirlenmemişimdir boşanma olaylarında...
emin olun hiçbirşey yapamaz...
ısıracak köpek havlamazmış... bikere karakter sahibi olmuş olsa o adam bi kadını zorla yanında tutmaya çalışmaz! öldürürüm ne demekmiş dağ başı mı burası...
benzer durumları evlenmeden önce bende yaşadım... vala değil öldürmek lafını bile ağzına alamadı savcılığa gidince !

senin bebeklerin stres ve sinirden ölüyor
asiri derecede uzuntu yasiyorsun buda bebegine yansiyor
sen o adamla kaldikca anne falan olamazsin... salla o adami inan hem anne olursun hemde mutlu bir kadin olursun!!!

çok haklısınız, suan ondan nefret ettiğimi anlıyorum, beni hiç yasamadığım üzüntülere itti, ben bebeğime aglarken beyefendi beni telde konustuğu bi kızla aldatıyormus, herseyi yeni öğreniyorum, ama baska birinin adına konusmaya devam edicem hafta sonu da buluşma yeri ayarlayaıp basıp yanına gidicem karsına cıkıcam ve hemen bosanma davası acıcam, bir laf söyleyemeyecek hale sokucam ki beni rahat bıraksın, hepiniz çok sağolun, ayrı ayrı tesekkür ediyorum hepinize

konusmalarınızda ki kızgınlık ve öfkeyi gördüm ve bu da benim ne kadar sabırlı ve elimden geleni yaptığımı farketmemi sağladı,çünkü o kdar haksızlığa uğramısımki siiz böyle yazmıssınız, hepiniz aynı seyleri söylemişsiniz artık aklımı basıma aldım,26 yasındayım keşke en basında sans vermeseydim 2 senelik evliyim keske gecen sene bosansaydım

aslında konu acmak istedim ama nasıl acılacak bilemedim konuma en yakın konuya yazdım bunları çünkü içim içime sığmadı paylasmak istedim

mrb ben evlendikten sonra 3aylık hamileyken eşimde aynı şekilde tekme tokat girmişti bana.ozmn da düşünmüştüm boşanmayı ama yapamamıştım.keşke yapsaydım da en azından yediğim dayakla kalırdım aldatılmazdım.ben yaşadıklarımı anlattım sana boşan veya boşanma diyemem ama benim yaşadıklarımdan bi ders al en iyi kararı sen verirsin.ama şans vermekle hiç iyi yapmıyoruz.hep kendimizden önce çocukları,başkalırını düşünüyoruz.ilk kendimizi düşünmeliyizki,çocuklarımıza sağlıklı bir anne olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…