Aldatıldım ve çok kötüyüm.Siz olsanız affedermisiniz?

Konu sahibi, konuyu actiktan sonra bir daha yazmadi galiba?
Cogunluk af ederdim deseydi sizin icin ne degisirdi? Aciniz mi azalridi? Bir daha yapmicagina biz nasil ikna edebilirdik?
Af etseniz bile yada daha dogrusu devam etmek istiyorsaniz bir terapi sart, bence tabi.
Hakkinizda hayirlisi olsun

Şu laflar yok mu cinsel hayatımızda süper)))) çok supermıs evet durum bu

offf okurken cok uzuldum. ben olsam ne yapardım bu konuda bilemiyorum. bir seye karar vermekten once bunları hazmetme asaması var ki bence daha da zor... sabır diliyorum

Guven bittimi sevgi, saygi, baglilik her sey biter.. Evliliginizi devam ettirseniz bile icinizde hep kusku olacak o kuskugla bir omur yasayabilecek misiniz? Affetmissiniz tekrar yapmis sizi hak etmeyen bir esiniz var iyi bir burnu sürtünmeyi hak ediyir. Aslinda tekme vurmak lazim ama evladiniz var.

Cocuk olunca boşanmak kolay değil adam yapmasada hep acabamı diyeceksiniz asla yeniden güvenemiyeceksiniz hiç Birşey eskisi gibi olmuyacak Allah yardımcınız olsun

Huyunun değişeceğini sanmıyorum maalesef kendisi de söylemiş elimde değil vs diye

Bir de farkındaysanız eşinizin her seferinde daha büyük hatalarını bulup yüZüne vurup affederseniz bunlar aynı zamanda normale de dönüşmüş olacak. Elimde değil diyor ya hormonal bir sorunu olabilir mi? İyi niyetli ise doktora gidebilir/gitmeli

Reactions: Wcy
Cnm ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum sen de şunu bil ki affedersen asla son olmayacak, huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef. Başka çocuklar olmadan yol yakınken dönmek daha doğru gibi zor da olsa

Çok zor çok Allah yardımcınız olsun yaşadığım için biliyorum insan ne gidebiliyor nede kalabiliyor o yüzden her bayan ayakları üzerinde durabilsin ki boyun eğmek zorunda kalmasın

Sız herşey mükemmel sanıyormuşsunuz

Allah yardımcın olsun zor bir durum
Sindiririm diyorsan devam et.
Ama eğer yok kaldıramam diyorsan dünyayı kendine dar etme sürekli acabalar ile yaşamak çok zor olacak ve bi zaman sonra görmemek için bakmamaya başlayacaksın eğer devam edeceksen kör sağır olacaksın çünkü o bunu yapmaktan asla vazgeçmeyecek...

Benim gözümde bosanacagim 2 sebep vardır, şiddet(her türü) ve aldatma.
Bunların dışında iyi kötü değirmeni döndürürüm ama bu iki kelime gerçek olduğu an sadece evlilik değil, o şahsiyetle tüm geçmisim ve geleceğim bitmiştir.

Bu tip erkeklerdeki bitmek tükenmek bilmeyen açlık midemi bulandırıyor artık ya. Bu nasıl enerji arkadaş hem evli hem çalışan adamlar yorulmuyorlar resmen! 30 tane kadin ilgi gösterse bi dk ben napıyorum demezler, 30'una da yetişmeye çalışırlar.

Adam kendi demiş engel olamıyorum kendime diye. Bir daha asla yapmayacağım dememis, bi gaflete düştüm dememiş. Engel olamıyorum demiş. Bekara kadın boşamak kolay derler, senin de bosanacagini sanmıyorum bebek var çünkü. O yüzden bosanacakmis gibi yap bari, gözdağı ver.

Affetmezdim
Bidaha yapsın, yapmasın. Sonuçta başkasıyla konuşmuş mu?
konuşmuş, aldatmis mi? Aldatmis. Seven insan bunları yapar mı hayir? O zaman bitmiştir. Ve beni aldatan beni sevmeyen biriyle yapamazdim. Affetmek istese de insan sogur bence. Hiçbişey eskisi gibi olmaz. Eskisi gibi sevemezsin aklından çıkmaz mutlu olamazsın. O yüzden bitirmek en doğrusu. Çocuk da babasız kalmaz. Sonuçta babası hayatta. Çocuğunuz için beraber olmak zorunda değilsiniz. Ann gibi anne, baba gibi baba olun yeter. Gerisi onu ilgilendirmez

Huylu huyundan vazgecmez. Hesaplarini kapatsa ne olacak ki. Yenisini acar. Ve siz affettikce yine aldatmaya devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…