Aldatıldım ....

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
O kadar öfleliyim ki inanın nasıl anlatır bilmiyorum.
Yazım hatları da olabilir kusura bakmayın.

Eşimin iş yerinde bir bayan var. evli iki çocuğu var . yani bir ay oldu olmadı işe gireli, daha sonra eşim abla diye hitap ediyor ama çok aşırı samimi .
Eşime iyi ki varsın diyor .
Eşim kadının canı sıkkın gelip iki dk göreyim diyor .
Defalarca arıyor vs .
Yanına gitmemiş ama yazışmalar bu.

Eşim ile de çok büyük kavga ettik .
Telefonda .
Eve geldi benden büyük vs.
İşte o gözle bakmıyorum falan filan .
Biz istersek konuşmayı SENİN RUHUN DUYMAZ dedi.
Konuşma beni tatmin etmedi kadını aradım .
Çok iyi bir şekilde konuştum .kelimeleri seçerek ,kırmadan.
Eşim ile aranızdaki mesafeyi koruyun dedim .
Mesajlar çok samimi ben değil sizin eşiniz görse benim tepkisi vermez dedim.
(eşimden yaşça büyük bu arada ) haklısınız özür dilerim ben istemem huzursuz olmanızı dedi .
Bu konuşma aramızda kalsın dedim tamam dedi kapattık .
Eşim ardı kadın yukarı çıkmış seninle alakası varmı dedi yok dedim .
İçim hiç rahat değildi inanamadım konuşmadık larına.
Kadın beni WhatsApp dan engelledi ve ben konuştuklarına emin oldum.
iki gün sonra eşimin telefonunu tamamen kendi telefonuma yönlendirdim. WhatsApp dahil.
Kadınla abla muhabbeti kalkmış gayet samimi konuşuyorlar .
Sonra ben kadının konuşmasını kaydettim kadına gönderdim yanlışlıkla
Direk eşimi aradı baya konuştular kapatın telefonları yazdım eşim olacak şahsiyete.
Sonra eşim geldi yanlış ama ben cıldırdım .
Kadının eşini buldum eşim çok engel olmak istedi aradım eşini eşiniz ile alakalı bir konu var görüşmemiz gereken dedim .
Sonra adamın ses tonu değişti vazgeçtim geçtim anlatmaktan kapadım telefonu.
O kadını aradım eşin ile konuş bi yalan bulursun dedim .
Ben öldürürüm deyince vazgeçtim anlatmaktn Allah'ın dan bul dedim .
Ama adam iş yerini aramış az çok öğrenmiş .
Beni aradı aptal gibi eşiniz gayet hanım efendi eşim ile abla kardeş ilişkisi dışında bir konuşma olmamış dedim.
Ama telefon döküm anlarını alıcağını söyledi
.
Ben aptal gibi kendi yuvam yıkılmış , döküm anları alırsa eşimi (çocuklarımın babası inanın artık onu eş olarak gördüğüm için değil)yada Kendi eşine birşey yapar diye korkuyorum .
Kafam çok karışık ben uyardım kadını bak eşin benim gibi karşılamaz dedim ,eşimi de uyardım profilime çocuklarımın resmini koydum eşimi koydum .
Görsün de uzak dursun diye ama o durmadı .
Abla ,kardeş gitti samimiyet in dozajı bin arttı.
Hanımlar akıl verin lütfen kafayı yemek üzereyim.

Sizin yapacak bir seyiniz kalmamis onlar adina. Artik yedikleri naneyi kendileri temizlesinler. Siz kendiniz ve cocuklariniz icin harekete gecin ve aldatildiginizi sahitlerle ispatlayarak avukata basvurun. Herhalde acik acik sizi aldattigini gordugunuz bir adamla hala devam etmeyi dusunmuyorsunuz?

minareyi çalan kılıfını hazırlar eşide öyle bir mahluk için başını belaya sokmaz sanmıyorum

Keşke adamı karıştırmasaydın ama neyse olan olmuş. Ne yapmayı düşünüyorsun peki boşanmayı düşünüyor musun? Ruhun duymazmış gayet duymuş işte bunların kendine olan özgüvenleri beni bitiriyor valla.

Konuşmalarda ne vardı bu arada pek detay vermedin emin misin aralarında bişey olduğunu? Belki bişey yoktur ama olaylar bu duruma gelince mecbur konuşturlar? Belki gerçeten sadece derdini anlatıyordur kadın?

Konuşmalarda ne vardı bu arada pek detay vermedin emin misin aralarında bişey olduğunu? Belki bişey yoktur ama olaylar bu duruma gelince mecbur konuşturlar? Belki gerçeten sadece derdini anlatıyordur kadın?
dert anlatacak hemcinsi arkadaş bulmalı o zaman kendine.ya da mesafesini aşmadan yapmalı bunu...

Tam olarak emin değilim ama ben kadını uyardım eşimden uzak dur dedim sizce normal olsa durmaz mıydı?
Mesajlar da artık abla yoktu flörtleşir taarzda dı

dert anlatacak hemcinsi arkadaş bulmalı o zaman kendine.ya da mesafesini aşmadan yapmalı bunu...

Öyle tabi ki yaptığını savunmadım. Sadece aralarında gerçekten ilişki var mıymış onunla ilgili birley görmüş mü onu merak ettim belki kadın yanaşmaya çalışıyordur. Çünkü konuşmada aşkım filan veya benzer birşey yokmuş olsaydı yazardı diye düşündüm.

Tam olarak emin değilim ama ben kadını uyardım eşimden uzak dur dedim sizce normal olsa durmaz mıydı?
Mesajlar da artık abla yoktu flörtleşir taarzda dı

Ya ben sanki kadın yanaşıyor gibi geldi dert anlatma ayağına. Hani eşin yanaşmamış da abla demiş gibi. Sonradan da bunu fırsata çevirmiş olabilir. Yani sen arayınca muhabbete bağlamak için konuşmuş sanki. Yani aldatıldığına dair net bir kanıtın yok sanki elinde. Flörtleşme tarzı demişsin ne peki detay ver biraz istersen de anlayalım o an çünkü o sinirle sağlıklı düşünemeyelirsin. Yaptığını savunmuyorum yanlış anlama beni sadece anlamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…