Aldatıldım ....

benim eşim başı önde yürür çok efendidir facebookta bi iki kızı aratmış kıyameti kopardım bana onlar arkadaşım için fesat dedi cam çerçeve kıracaktı nerdeyse bu erkekler niye böyle

Sen çok doğru hareket de bulunmussun abla ayağına yatıp kocanla fingirdemis sen uyarmissin anlamamış kocasıyla napiyorsa yapsın. Moda olmuş cidden evli erkeklere yapışmak senin kocanda tavrını koymamış ne insanlar var ben sinir oldum

benim eşim başı önde yürür çok efendidir facebookta bi iki kızı aratmış kıyameti kopardım bana onlar arkadaşım için fesat dedi cam çerçeve kıracaktı nerdeyse bu erkekler niye böyle

Kendi yaptıklarını bastırmak ve sizi suçlu göstermek için, kanmayın bunlara..

erkeklere güvenmeyin kaya hülya avşar gibi fıstık gibi kadını feraye çirkiniyle aldattı erkekleri baştan çıkarmak kolay olmuş artık

Zor allah yardımcın olsun.. bence ıyi yapmışsın ben olsam öyle yapardım herhalde bi haltlar karistiriliyosa sonucuna da katlansınlar zor ya varya kime guvencez bilmiyorum

Kac sayfadir okuyorum yorumlari.alintilama geregi duydum.
Canim herkes az cok kocasinin boyle bi durumda ne tepki verecegini bilir.yedi bi halt sonuclarina katlanacak yapacak bisey yok.
Konu sahibi cok haklisin.Ben olsaydim esini arama cesareti gosterebilirmiydim bilmiyorum ama haketmis.ben sadece cocuklara üzüldüm.

Ayrica yazisma icerigini soran arkadaslar; kocasi ogrendikten sonra ikisi de ise gitme cesareti gosteremedigine gore mercimek bayagi firinda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…