- 30 Mayıs 2017
- 160
- 228
- 18
- 30
Size tek bir şey söyleyim siz bir kadını uyarıyorsunuz.Ya ben sanki kadın yanaşıyor gibi geldi dert anlatma ayağına. Hani eşin yanaşmamış da abla demiş gibi. Sonradan da bunu fırsata çevirmiş olabilir. Yani sen arayınca muhabbete bağlamak için konuşmuş sanki. Yani aldatıldığına dair net bir kanıtın yok sanki elinde. Flörtleşme tarzı demişsin ne peki detay ver biraz istersen de anlayalım o an çünkü o sinirle sağlıklı düşünemeyelirsin. Yaptığını savunmuyorum yanlış anlama beni sadece anlamaya çalışıyorum.
Size tek bir şey söyleyim siz bir kadını uyarıyorsunuz.
Daha sonra kadın haklısınız yalniş anlaşılır diyor .
Daha sonra sizi WhatsApp dan engelleyip kocanızla kendi kocası iş seyahatinde iken konuşuyor .
Kanıt mı ararsınız .
Bnm gördüğümü görünce tutuşuyorlar.
İşte bu ya.Kizlar yapmayin Allah askina aralarinda bir durum olmasa kadin aramis ve uyarmis boyle bir durumda bile konusmaya devam etmisler. Ates olmayan yerden duman cikmaz demisler. Ayrica ne munasebetle is yerinde calisan biri surekli evli bir erkekle samimi bir sekilde yazisabilir. Karsidaki kadin olsa tamam derim samimiler falan filan. Ama ne olursa olsun evli iki insanin isle alakali dahi olsa samimi olmalari sacma bence. Seytan azapta. Calisacaksa herkes edebiyle calismali. Yeni heyecan istiyorlarsa da bosansinlar ne halt yiyorlarsa yesinler. Sirf kendi zevkleri icin kac insanin hayatini alt ust ediyorlar. Allah bildigi gibi yapsin boylelerini.
Konu sahibi lutfen bu pislik insanlara gerekli cevabi verin.
Ya sen gazlanmaya yer mı arıyosun? Net bişey olmadığını kendin yazmışsın aldatıldın diyene işte bu ya diyorsun o zaman boşan.İşte bu ya.
okumam varAlay mı ediyorsunuz okumanız mı yok .
Bakın ben eşime sevgilisinz demedim .
Flötleşiyor sunuz dedim kadın bana bir hata yaptım dedi kabul etti.
Benim yuvam yıkıldı kadının yanına mı bırakayım
Jameya
Ben eşime kabul etmem boşrım dedim kadını da eşi ile uyardım ama bni salak gördü sanırım .
Ben zaten sevgili demiyorm am eşimin ona ilgi duyması da aldatma çünkü kadının peşini bırakmıyor.
Ben söyledim kadına bakın eşiniz aykırı bulur demi evet dedi .Yas farki birsey ifade etmiyor bu devirde.. ablaymis pehhh..bi gorup gelim bi konusayim.. bunlar gizli bisey yapmamiski acik acik yapiyolar..yanlis bisey yapmamissin bencede.. kadinla konusmussun edebiyle aradan cekilmesi gerekiyodu..simdi o dusunsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?