Aldatıldım ....

Bende aynısını yapardım çok garip ya birşeye kalkışiyolarsa sonucuna katlansın keşke eşine hanimefendi bi bayan demeseydiniz bildiklerinizi anlatip bende mağdurum bunlar bunlar deyip düzgünce anlatsaydınız artik adam sizede inanmaz . Valla bu iş arkadaşi meselesi iş yerinden eve taşiyorsa yas kaç olursa olsun rahatsız edici.

Kizlar yapmayin Allah askina aralarinda bir durum olmasa kadin aramis ve uyarmis boyle bir durumda bile konusmaya devam etmisler. Ates olmayan yerden duman cikmaz demisler. Ayrica ne munasebetle is yerinde calisan biri surekli evli bir erkekle samimi bir sekilde yazisabilir. Karsidaki kadin olsa tamam derim samimiler falan filan. Ama ne olursa olsun evli iki insanin isle alakali dahi olsa samimi olmalari sacma bence. Seytan azapta. Calisacaksa herkes edebiyle calismali. Yeni heyecan istiyorlarsa da bosansinlar ne halt yiyorlarsa yesinler. Sirf kendi zevkleri icin kac insanin hayatini alt ust ediyorlar. Allah bildigi gibi yapsin boylelerini.
Konu sahibi lutfen bu pislik insanlara gerekli cevabi verin.

Size tek bir şey söyleyim siz bir kadını uyarıyorsunuz.
Daha sonra kadın haklısınız yalniş anlaşılır diyor .
Daha sonra sizi WhatsApp dan engelleyip kocanızla kendi kocası iş seyahatinde iken konuşuyor .
Kanıt mı ararsınız .
Bnm gördüğümü görünce tutuşuyorlar.

Konusmalarinin icerigi nedir?
Bu yuzsuzler biz arkadasca dertlesiyoruz,hisar yanlis anladi deyip olaydan siyrilmaya calisabilirler.Olabilir mi boyle bir ihtimal?

Tabi ki ararım kanıt. Neden aramayayım ve sadece kadının yaptığına bakarak hareket edeyim ki? Kadınların ne kadar kötü olduğunu bilmiyor musun? Belki sırf sen sinir ol diye yapıyor nerden bilebilirsin? Belki kadının eline bir fırsat verdin ve bu fırsatı değerlendirdi? Eşin de suçlu ama net birşey yok elinde. Ve ben emin olmadan da hareket etmem. Cok aceleci davranmasaydın belki elinde net kanıt olurdu.bir süre takip ederdim ben olsaydım bu konuşmalar uzardı eğer aralarında birşey varsa ama sen çok fevri davrandın sanki.

İşte bu ya.

Bakın ben eşime sevgilisinz demedim .
Flötleşiyor sunuz dedim kadın bana bir hata yaptım dedi kabul etti.
Benim yuvam yıkıldı kadının yanına mı bırakayım
Jameya
Ben eşime kabul etmem boşrım dedim kadını da eşi ile uyardım ama bni salak gördü sanırım .
Ben zaten sevgili demiyorm am eşimin ona ilgi duyması da aldatma çünkü kadının peşini bırakmıyor.

Yas farki birsey ifade etmiyor bu devirde.. ablaymis pehhh..bi gorup gelim bi konusayim.. bunlar gizli bisey yapmamiski acik acik yapiyolar..yanlis bisey yapmamissin bencede.. kadinla konusmussun edebiyle aradan cekilmesi gerekiyodu..simdi o dusunsun..

Sizin yerinizde olsam şimdi telefonu elime alır gördüğüm her şeyi kadının kocasına anlatırım. Bırakın yıkılsın yuvası, onun yuvasını kendi düşünmezken düşünmek size mi kaldı?

Eşiniz olacak o adamla resimlerinizi de koymayın bence hiçbir yere aksine onu şutlayın ki adam da anlasın gerçek olduğunu anlattıklarınızın.

Cinnet geçirip hepsini öldürsün madem. Burası Türkiye arkadaşım her gün aldatılmasa bile 1 kadın öldürüyorlar! Vicdanın sonra rahat eder mı bilmiyorum ben olsam karıştırmam olacakları düşünürüm.
Eşine gelince de bu söylediklerinle aldatıldığını söylüyorsun tersini söyleyince tepki vryorsun o zaman boşan ne istiyosun anlamıyorum. Şimdi de sevgili demedim diyosun. Bi karar ver yani. Bırakmıyosa peşini aldatıyor işte.

Ben bu konuda arada kaldım açıkçası.Yani evet kadının meyili olduğunu görebiliyorum ama kocanız doğru söylüyor olabilir.O kadının ona baktığı gibi değil de gerçekten abla gibi bakıyor olabilir.Net bir mesajlarını yazsanız?Bilemedim kadının tek taraflı his duyması gibi geliyor bana.

Ben söyledim kadına bakın eşiniz aykırı bulur demi evet dedi .
Peki neden konuşuyor .
Eşim bana hiç söylemiyor oysa benim onu aradığımı uyardığımı hep anlatmış eşime.
Karar vermişler beni uyutup konuşmaya devam etmeye bu Arda abla kelimesi de kalkmış .eşim abla demeyi bırakmış kadına.

eşiniz kadına ilgi duymuş olabilir,
kadın da eşinize ilgi duymuştur tamam diyelim,
boşanırdınız biterdi, ortada kesin bir şey yokken (anladığım kadarıyla sadece abla hitabı kalkmış sohbetlerinde) kadının eşine kadar olayı aksettirmenizi doğru bulmadım.
çok ağır bir şey bu,
ha şunu da söyleyeyim, ortada kesin bir aldatma olsa, ben de ilk olarak kadının kocasına söyler, benim canım yandı onunki de yansın diye düşünebilirdim, ama türkiye gibi kadın cinayetlerinde liste başı olan bir ülkede kimseye karın kocamla watsaptan muhabbet ediyor demem.

Olay baya büyümüş biraz daha takip edebilirsin bana da kadın yanaşmış gibi geldi nedense eğer aşk meşk olsa eşin o kadını aramana falan kızardı bence

Konu sahibi cok detay vermek istemiyor bence. Ama hic kimse iki samimi konusuldu diye ortaligi ayaga kaldirmaz. Kadin kocasinin davranislarindan da hissetmis zaten. Kimse kusura bakmasin ama cinsel anlamda aldattilar mi bilemeyiz ama duygusal anlamda aldattiklari apacik ortada. Ayrica kimseyi gaza falan da getirmiyorum. Sonucta karar verecek kisi kendisi. Ister bosanir ister affeder. Ben sadece dusuncemi soyluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…