Aldatıldım ....

Umarım başınıza gelmez o zamn.
Abla kalmış değil flötleşiyor lar diyorum Allah ben mi salağım anlatamıyorum.

iyi yapmışşsın boşver vicdan yapma. bırak onlar tutuşşsun.sen geri çekil. yanlız bişey öğrenmek istıyorum eşinin telefonunu nasıl kendı telefonuna yönlendirdin canım. bende bundan anlamıyorum işte aydınlatırmısn beni

biraz daha sabretseymişsiniz keşke çünkü bunlar kanıta benzemiyor
Keşke uyardım ikisinde ben ama onlar beni ayakta uyutmaya çalıştılar. kadın madem biliyor eşimin bu denli aykırı bakacağını neden gizli gizli konuşuyor.
Adam diyor ki iş dışı arkadaş abla olarak bile konuşamaz.

Yuvanı yıkmak istemiyor san uzak dur bazen bilmemeyi tercih edersiniz bilmeye.

Ben kadın yanaşmış eşin abla gibi görmüş diyenlere katılmıyorum. Yanastirmasaymis,ilk fırsatta abla kelimesini kaldıran karısı rahatsız olduğu halde görüşmeye devam eden bir eş var ortada. Birde defalarca aramış kadını yazismis vs. Evliliğin doğasına aykırı. Bence iyi yapmissiniz konu sahibi bundan sonrası için karşı tarafı muhattap almamanizi öneririm. Gerisini adam ve kadın kendi aralarında halletsinler. Sizde esinizle olan duruma odaklanın. Allah yardımcınız olsun.

Umarım başınıza gelmez o zamn.
Abla kalmış değil flötleşiyor lar diyorum Allah ben mi salağım anlatamıyorum.

başıma gelirse emin olun kocamı boşarım,
kimse durup dururken evine ailesine bağlı, sadık bir erkeği baştan çıkaramaz buna eminim çünkü.
adam kadına takıldıysa o da aranıyor demektir.
şimdi siz flörtleşiyor diyip o kadar havada bırakıyorsunuz ki, birine göre bu kazak sana çok yakışmış demek flörttür, başka birine göre her gece seni hayal ediyorum demek...
siz detay vermeyince herkes kendine göre yorumluyor normal değil mi?

Kocası konuşma döküm anlarını alınca zaten eşini boşayacak.

Haklısınız .
Size söyle söyleyeyim iyiki varsın dermisiniz başkasının kocasına.
Karısının size taktığını bile .
Benim eşim zaten pislik olmasa kadın la konuşmaz .
Yada canın sıkkın gelip seni göreyim demez.

tebrik ediyorum seni güclü durdugun icin
bazilari gibi aaa bir sey yok sadece flörtlesiyorlar diye kendini kandirmadigin icin
illa iliskimi yasamalari lazim anlamiyorum bazi kk üyelerini
flörtlesmek aldatmaktir - seni aptal yerini koymuslar resmen

Abla ne ya :) bu devirde insanlar kendi ablasina abisine nerdeyse zor guvenirken nedir bu abi abla muhabbeti? Ben ona abi derken o bana asik olmus dedik ilk okuldan beri.. sacma.. ikisininde cani istemus konusmak.. bi taraf istemese olacak sey degil

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Bana göre kadınla samimi konuşamaz yıllardır tanıdığı değil akrabası değil bir haltı değil aldatmış olmak için illa aşkım hayatım yazmasına gerek yok işte samimi şekilde iş atmışlar birbirine benim kocam benim dışımda bir kadınla bu şekilde konuşabiliyorsa yol onun

ya bırak öldürürse de öldürsün sen bu dünya iki pislikten kurtulduğu için mutlu olursun,demirden korkan trene binmesin şerefsiz insanlar için üzülmeye değmez bu hayat.

Bence sonu ihanete gidecek bir flortlesme bu.kizmakta haklısınız.dertlesmek istesem konuşacağım kisi henüz 1 aydır tanıdığım bir adam olmazdı.kaldiki rahatsız olduğunuzu belirtmişsiniz.esiniz ne diye hala tüm bu olanlara rağmen kadınla irtibatı kesmiyor orası apayrı bir saçmalık..evet bir haltlar dönmüş ama kadının kocasi duymasaydi keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…