Umarım başınıza gelmez o zamn.eşiniz kadına ilgi duymuş olabilir,
kadın da eşinize ilgi duymuştur tamam diyelim,
boşanırdınız biterdi, ortada kesin bir şey yokken (anladığım kadarıyla sadece abla hitabı kalkmış sohbetlerinde) kadının eşine kadar olayı aksettirmenizi doğru bulmadım.
çok ağır bir şey bu,
ha şunu da söyleyeyim, ortada kesin bir aldatma olsa, ben de ilk olarak kadının kocasına söyler, benim canım yandı onunki de yansın diye düşünebilirdim, ama türkiye gibi kadın cinayetlerinde liste başı olan bir ülkede kimseye karın kocamla watsaptan muhabbet ediyor demem.
Keşke uyardım ikisinde ben ama onlar beni ayakta uyutmaya çalıştılar. kadın madem biliyor eşimin bu denli aykırı bakacağını neden gizli gizli konuşuyor.biraz daha sabretseymişsiniz keşke çünkü bunlar kanıta benzemiyor
Yuvanı yıkmak istemiyor san uzak dur bazen bilmemeyi tercih edersiniz bilmeye.iyi yapmışşsın boşver vicdan yapma. bırak onlar tutuşşsun.sen geri çekil. yanlız bişey öğrenmek istıyorum eşinin telefonunu nasıl kendı telefonuna yönlendirdin canım. bende bundan anlamıyorum işte aydınlatırmısn beni
Umarım başınıza gelmez o zamn.
Abla kalmış değil flötleşiyor lar diyorum Allah ben mi salağım anlatamıyorum.
Haklısınız .başıma gelirse emin olun kocamı boşarım,
kimse durup dururken evine ailesine bağlı, sadık bir erkeği baştan çıkaramaz buna eminim çünkü.
adam kadına takıldıysa o da aranıyor demektir.
şimdi siz flörtleşiyor diyip o kadar havada bırakıyorsunuz ki, birine göre bu kazak sana çok yakışmış demek flörttür, başka birine göre her gece seni hayal ediyorum demek...
siz detay vermeyince herkes kendine göre yorumluyor normal değil mi?
yok şüphelendiğim bişey ben benim telefonuma yapıldıgından şüpeleniyorum.Yuvanı yıkmak istemiyor san uzak dur bazen bilmemeyi tercih edersiniz bilmeye.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.tebrik ediyorum seni güclü durdugun icin
bazilari gibi aaa bir sey yok sadece flörtlesiyorlar diye kendini kandirmadigin icin
illa iliskimi yasamalari lazim anlamiyorum bazi kk üyelerini
flörtlesmek aldatmaktir - seni aptal yerini koymuslar resmen
Bi ara kafamı toplayınca anlatırım olur mu çok karışık bilgisayar programları gerekiyor.yok şüphelendiğim bişey ben benim telefonuma yapıldıgından şüpeleniyorum.
ya bırak öldürürse de öldürsün sen bu dünya iki pislikten kurtulduğu için mutlu olursun,demirden korkan trene binmesin şerefsiz insanlar için üzülmeye değmez bu hayat.Haklısınız .
Size söyle söyleyeyim iyiki varsın dermisiniz başkasının kocasına.
Karısının size taktığını bile .
Benim eşim zaten pislik olmasa kadın la konuşmaz .
Yada canın sıkkın gelip seni göreyim demez.
Ayrıca bu söz çok irrite edici.ne çabuk "biz"olmuşlarBiz istersek konuşmayı SENİN RUHUN DUYMAZ dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?