Aldatıldım ....

yani evet ortada ne var net degil

+1
Aynen öyle

Boşanmaya kararlıysanız bence o kadının eşine olanları bir bir anlatın hatta rezillik çıkarın iş yerindekilere de anlatın sonrasında kadına ve eşinize maddi manevi tazminat davası açın. Madem sizin evliliğiniz zarar gördü o kadınınkide görmeli.

kocan bir garip

yani evet ortada ne var net degil
Siz evli misiniz bilmiyorum ama, eşinizin telefonunda bir tek mesaj görseniz ne manaya geldiğini anlamaz mısınız? Sizi bilmiyorum da çoğu kadın eşinin bakışından bile ne demek, ne yapmak istediğini anlar. Hanımefendi de fazla detaya girmeden olayı anlatmış. Zaten kadın da eşi de işe gitmemiş. Hadi bilin, neden?

Arkadaşlar neden durmadan ne konuşmuşlar tam olarak diye soruyorsunuz. Kadın çok kötü durumda tam anlatamıyor farkındayım bazı şeyler oturmuyor ama olay açık iste ne konuştuklarının ne önemi var. Işe gitmemisler ikisi de

Öncelikle cok gecmıs olsun. Aldatılmanın verdigi kızgınlık, kırgınlık bir arada olunca biraz fevri davranmıssınız ama o surecte kim mantıklı davranabılir ki ama anlamadıgım esinizin telefonundan arama ve whatsapplaerı nasıl telefonunuza aktardınız

Yazış şeklinizden dahi psikolojinizin ve ruh halinizin ne durumda olduğu aşikar.
Kendinizi vicdan azabında hissetmenize gerek yok, çünkü siz yine de, tüm bu olanlara rağmen tüm iyi niyetinizle uyarılarınızı yapmışsınız, olgun bir tavır sergilemişsiniz, karşınızdaki insancıklar bu uyarıları almamış, anlamamış, anlamamak istememiş, bu durumda demektir ki herşeyi göze almışlar.

Bu yüzden bende geri adım atmadm zaten.

sen şimdi aldatıldığına eminsen hala o evde misin iş yerini bassaydın kadını rezil etseydin eşini de evi terk etmedin mi

Galiba her erkek aldatır tezi doğru çıkıyor

Allah akıl fikir versin bi gecede uğruna ne hale geldiler Rabbim size de güç kuvvet versin kolaylık versin de hayatınıza yeniden güzel bi sayfa açın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…