- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
yani evet ortada ne var net degilYa ben sanki kadın yanaşıyor gibi geldi dert anlatma ayağına. Hani eşin yanaşmamış da abla demiş gibi. Sonradan da bunu fırsata çevirmiş olabilir. Yani sen arayınca muhabbete bağlamak için konuşmuş sanki. Yani aldatıldığına dair net bir kanıtın yok sanki elinde. Flörtleşme tarzı demişsin ne peki detay ver biraz istersen de anlayalım o an çünkü o sinirle sağlıklı düşünemeyelirsin. Yaptığını savunmuyorum yanlış anlama beni sadece anlamaya çalışıyorum.
Az bile yapmışsın canım ben olsam gözüm dönerdi neler yapardım kestiremiyorum bile...Bakarsn kaçıp giderler.
+1Gitsinler, üstünü başını temizleyen, evine bakan varken oynamak güzeldir. Aynı evde öyle olmaz. Huzurlarıda olmaz zaten, birbirlerine de güvenemezler kendi yaptıklarından. Böyle hayatlar 1 yıl maksimum. Sen üzülme canım. Çok zor ama evladına sarıl
derdini başkasının kocasına anlatması normal mi?Konuşmalarda ne vardı bu arada pek detay vermedin emin misin aralarında bişey olduğunu? Belki bişey yoktur ama olaylar bu duruma gelince mecbur konuşturlar? Belki gerçeten sadece derdini anlatıyordur kadın?
kocan bir garipBakın ben eşime sevgilisinz demedim .
Flötleşiyor sunuz dedim kadın bana bir hata yaptım dedi kabul etti.
Benim yuvam yıkıldı kadının yanına mı bırakayım
Jameya
Ben eşime kabul etmem boşrım dedim kadını da eşi ile uyardım ama bni salak gördü sanırım .
Ben zaten sevgili demiyorm am eşimin ona ilgi duyması da aldatma çünkü kadının peşini bırakmıyor.
Siz evli misiniz bilmiyorum ama, eşinizin telefonunda bir tek mesaj görseniz ne manaya geldiğini anlamaz mısınız? Sizi bilmiyorum da çoğu kadın eşinin bakışından bile ne demek, ne yapmak istediğini anlar. Hanımefendi de fazla detaya girmeden olayı anlatmış. Zaten kadın da eşi de işe gitmemiş. Hadi bilin, neden?yani evet ortada ne var net degil
Eskilerde öyle de şimdi netleşti canım. Adam ortalıktan kayboldu kadın tutuştu eşime söyleme diye msj atmış.yani evet ortada ne var net degil
derdini başkasının kocasına anlatması normal mi?
sırayla okuyorum şua anda.. yazılmış birşey hakkında konuşuyorum eski dahi olsa..Çok eskidesin. Bi önceki yorumumu da görmeden konuşma bence.
sırayla okuyorum şua anda.. yazılmış birşey hakkında konuşuyorum eski dahi olsa..
Bu yüzden bende geri adım atmadm zaten.Yazış şeklinizden dahi psikolojinizin ve ruh halinizin ne durumda olduğu aşikar.
Kendinizi vicdan azabında hissetmenize gerek yok, çünkü siz yine de, tüm bu olanlara rağmen tüm iyi niyetinizle uyarılarınızı yapmışsınız, olgun bir tavır sergilemişsiniz, karşınızdaki insancıklar bu uyarıları almamış, anlamamış, anlamamak istememiş, bu durumda demektir ki herşeyi göze almışlar.
Bu yüzden bende geri adım atmadm zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?