Aldatıldım ....

Eşiniz!! Ve diğer kadın adına korkmayın bence. Aldatılan adamın yerine korkun. Diğerleri bunu yaptıklarına göre herşeyi göze almışlar! Eşiniz! erkek olup, uğruna yuvasını dağıttığı kadını korusun şimdi!!! Ona bir zarar gelmesini istemez herhalde. Evli iken, kahrını çeken, çocuğuna bakan, işini-aşını yapan varken, dışardan bir tatlı dilli olan kadın hoş gelir de, boşandıktan sonra bakalım ne yapacaklar salaklar! Bir kere birbirlerine bile güvenemezler!

Siz doğru olanı yapmışsınız. İyi ki aramışsınız kocasını. Siz önden uyarmışsınız kadını. Biri bana öyle dese iki dk duramam o işte, öyle olmadığı halde utancımdan istifa ederim. Onur daha önemli. Bunu onlar nerden bilsinler??

Hakkınızda hayırlısı olsun. Vicdan yapacak birşey yok ama ben olsam bende aynı tepkiyi verir, ikisine de odetirdim faturayı.

Ay bırak napıyosa yapsın kart karının kocası ya sanane bundan sonra.
Kanıtını sun davanı aç işyerinde de rezil et onları birinden birini defetsinler pislikler.
*bazıları aldattığına emin misin demiş şok oldum daha ne olmalıydı ki acep?

İş yerinde herkes duymuş zaten kocası iş yerini aramış kadının.

Hepsini okuyamadım ama iyi yapmıssınız

Ya ne ilginç insanlar var! Kadın, eşini tanımaz mı? Değişiklik olduğunu bilmez mi? Yazışmanın ne manaya geldiğini bilmez mi? Kadın okumuş işte. Belli yenidir, bekleseydiniz, aşkım demiş mi??? Bunlar ne saçma sorular! Her ilişki ilk karşılaştığında aşkım diye başlamaz herhalde. Bunun ön aşaması vardır. Zaten yok öyle birşey diyen adam, çıkar diğer adamın karşısına anlatır derdini. Hıı, şuan korkup kaçmışlar mı, boşverin. Az da olsa korku ile yaşasınlar!! Abla-kardeş başlarının çaresine bakabilirler, dert etmeyin. Ben olsam eşimin ailesini ararım, oğlunuz bir kadınla kaçtı gitti gelin eşyasını alın da derim. Kendi anamı babamı da çağırırım, dilekçemi veririm. Mahkeme de de yazışmaları istenir zaten.

Eşimin ailesi mi .
Kadın atmış bana bu ne cesaret oğlumu yaktın diyor ağlıyor. Ona göre Aykırı değil benim psikolojim bozukk

Eşimin ailesi mi .
Kadın atmış bana bu ne cesaret oğlumu yaktın diyor ağlıyor. Ona göre Aykırı değil benim psikolojim bozukk
Hiççççç bozma canım. Allah yardımcın olsun. Ver dilekçeyi. Onurum kırıldı de, iyi bir dava aç. İşe gitmemeleri bile bir kanıt
Bunların hepsini sunun mahkemeye

Hiççççç bozma canım. Allah yardımcın olsun. Ver dilekçeyi. Onurum kırıldı de, iyi bir dava aç. İşe gitmemeleri bile bir kanıt
Bunların hepsini sunun mahkemeye
Ben anlaşmalı dava açalım diyorum maddi manevi tazminat ta talep edicem.
Uzatmadan bitsn istiyorum.

O kadar kafam dolu ki biraz kndimi dinlemek iy olur .
Ne uyuya biliyorum ne yemek yiyen biliyorum günler de uzadı sanki..
Onlar şuan gayet iyilerdir. Sen neden kafana takıyorsun? Her şerde bir hayır vardır. Günün en karanlık anı şafağa en yakın olanı diye bir söz var. Sadaka ver, öğrendim ve böyle adamdan kurtuldum diye. Öğrenmeyip, devam edebilirlerdi, ahlaksızlar

Bakarsn kaçıp giderler.

İyi etmissin eline saglik
Ne vijdan yapiyosun degmez bu pisliklere

detay yok vermemissiniz konusmaya dayanarak mi bu noktaya getirdiniz samimi konusmalar ne mesela

Bakarsn kaçıp giderler.
Gitsinler, üstünü başını temizleyen, evine bakan varken oynamak güzeldir. Aynı evde öyle olmaz. Huzurlarıda olmaz zaten, birbirlerine de güvenemezler kendi yaptıklarından. Böyle hayatlar 1 yıl maksimum. Sen üzülme canım. Çok zor ama evladına sarıl

valla iyi etmişsiniz. uyarı yapmadan direk eşine söyleseydiniz yanlış derdim ama uyrmışsınız devam etmişler.. bakalım senin eşin olacak kişi nasıl davranacak sana bundn sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…