Aldatıldım!!

Sananeeebex

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
32
4
1
27
4 aydır sevgilim var aramız güzel gidiyordu. 1.ayımızda eskı 5 yıllık sevgılımle ufak bi konusmamız olmuştu ve yenı sevgilim gördü ama bi şekilde öylesıne bi konuşma olduğunu söyledım ama sonrasında 3 ay boyunca bana kötu davrandı. Kendiside oncesinde söz atmış biri ve o söz attıgı kızla aynı mekanda bulundu ve ödeşmiş olduk...Sevgilim haftada birgün mutlaka Clube gidiyor ızın verıyorum oradayken bana haber ediyor hangi mekanda olduğunu bildiriyor bende kapalı bir bayanım. Velhasıl bir hafta önce bna meyhaneye gideceğini söyledi fakat sosyal medyadan aslında 4 kızla birlikte gittiğini ögrendım yanı aldatıldım. Söylediğimde hatasını kabul etti ama özür dilemesi halada dilemiyor. Babasına söyledim benım oğlum adam olmaz diyor. Sizce ne yapmalıyım? Affetmeli mi yoksa ayrılmalı mı? İkimizde 21 yaşındayız

Kendi babası dahi adam olmaz diyorsa daha neyi sorguluyorsun canım benim . Acil kaç kurtar kendini bundan adam olmaz doğru demişler ...

Yaşınz böyle evlilik işlerini düşünmek için zaten ufacık değil mi ??21 yaşındaki adam clublardan çıkmıyor!!oda ayrı bir olay ..,üniversitenizi bitirdiniz mi bir işiniz gücünüz var mı ?! İkinizin de !!.. 20 yaşında evlilik derdine düşüyorsunuz ya ben şok oluyorum gerçekten.. bırakında yaşı başı gelmiş insanlar evlilik derdine düştün

4 aylık ilişkide babaya şikayet etmek nedir Allah aşkına! Ben kaç yıllık eşimi bile ailesine şikayet etmedim hiç. Çocuk muyuz biz? Babası azarlayınca adam mı olacak sandınız nedir yani?

Yapmış bir eşeklik, ne olacak her erkek yapar yani. Olabilir, sen de 4 erkekle gidersin bir gün ödeşirsiniz. Affetmelisin bence, adam çok doğru bir adam, adam gibi adam. Babası aranızı bozmak için öyle demiş, kirli oyunlar döndürüyor olabilir. Hem 4 kız nedir? İlişkilerin bir kuralı var, 15 kıza kadar müsaade edebilirsiniz, eğer 15i geçerse tamam, işte o zaman terk edersiniz. Siz saymaya başlayın. 4 kız, artı bi de önceki ilişkisindeki kız ile konuşmuş, 5 etmiş. Siz de ex ile konuşunca ödeşmişsiniz 4+1-1 = 4 Hala 11 hakkı var. Ödeşin ki ilişkiniz daha sağlıklı yürüsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…