Aldatıldım!!

Herşeyi bırakın, yaşam tarzlarınız uymuyor bir defa. Kaldı ki, yaşı gereği hala ergen sayılır. Ne bekliyorsunuz ki ufacık çocuktan??

Daha 1 hafta önce 2 yıllık sevgilinle ilgili konu açmışsın, onu da bu 4 aylıkla mı aldattın?

Bu adam için sanki okulu bırakacaktın?
Doğru mu hatırlıyorum?

Bu da iyiymiş. İstersen Konya ovası kadar geniş ol ya da olma aldatacak olan gizli- açık bir yolunu bulup aldatır.

Bir yıldır görüştüğüm adamın 3 yıllık evli olduğunu öğrenmiştim. Aşk falan hikaye. Ve böyle adamlar çok var. Hiç bir erkeğe muhtaç olmak zorunda olmamalı kadınlar ne manevi ne maddi. Aşka fazla kaptırıp mantığı devreden çıkarmamalı zorda olsa dengeyi tutturmalı. Bu tecrübe bana şu bana ait şu vecizeyi kazandırmıştı daha sonra hayat mottom oldu. 'Bir erkeğe köpeğimin evi kirletmeyeceğine inandığım kadar güvenirim'. Ben çok saftım ama şimdi değillim ya da belki ortalama ne kadarsa artık o kadarım. Bilemiyorum. Hayat her şeyi yaşatıyor istesen de istemesen de. Bunları kendim için yazıyorum pek konuyla alakası da yok gerçi.

Bazı kadınlar çok şanslı oluyor iyi bir adam iyi bir eş bulabiliyor bende onlardan olduğumu sanıyordum o zamanlar tabi ama değilmişim kabullenmesi zor olmuştu ama yinede yolumuza bakıp yaşıyoruz. İnsanız sonuçta. Sıradanız. Böyle aldatılan çok var. Belki de ben kendimi kandırıyorum istatiksel olarak bir bilgim yok çünkü.

Başından böyle bir şey geçtiyse geride güven problemi ve evlilik fobisi oluşuyor sadece. Bunlar da modern dünyada yaşamak için gerekli olan 2 özellik. Yani bence bu tip olayları yaşayınca insan oluyorsun gerçeklerle yüzleşiyorsun. Masal dünyasından uyanıyorsun falan filan çok uzun yazıyorum daha da uzatabilirdim ama kendimden sıkıldım.

İyi günler Sezarla aynı kaderi paylaşanlar kaderdaşlar ve size de iyi günler asla aldatmayacak erdemli birini bulmuş şanslılar, iyi günler

"Izin veriyorum "
Türkiye de bu kavram ilişkilerde ne çok kullanılıyor . Reşit olduktan sonra kimseden hif bir davranisim için izin almadım. Ailemde buna dahil. Siz sevgililerinizden izin alıyorsunuz izin veriyorsunuz. Anlam veremiyorum. Izin almak dünyayı daha tam tanımadığı için çocuğun yapabileceği bir şey.

Ya adam olmaz demesi gayet normal çocuk daha 21 yasında. Meyhaneye falan gidiyormus, haftada 1gün mutlaka clube gidiyormus. Koptum yaa. Haftada 1 gün mutlaka spora gidiyor der gibi.

Özür dileyince çözülecek mi iş

Fenalık geldi eskilerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…