Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu olayı kaDının ailesinin bilmesi gerek ya offff CuteMom CuteMom kocasına mesajların ekran görüntüsünü at lütfen ya

Bu olayı kaDının ailesinin bilmesi gerek ya offff CuteMom CuteMom kocasına mesajların ekran görüntüsünü at lütfen ya
Katılmıyorum. Olayın ne olduğu ve ayrıntılarını bilip bilmeden böyle bir fevrilik iyi sonuçlar doğurmaz. Uç örnekler vereyim: Belki kocası da işin içinde kocası ile grup seks yaptılar. Ya da kocası öğrenince cinayet işler konusahibinin kocasını öldürür. Bunlar uç ihtimaller ama imkansız değil.

Aldatılacak kadın nasıl oluyor? demek istemişsiniz. aldatılacak kadın eşiyle cinsel anlamda bir yılı aşkın süredir hiçbir şey yaşanmıyordur, sadece çocukları ve başka sebepler için için evli kalıyordur, eşiyle ortak hiçbir şeyleri kalmamış ev arkadaşlığı dışında, sevgi falan herşey bitmiştir. O durumda erkeğin sadık kalmasını beklemek gerçek dışı bir beklentidir ve adam gider cinsel ihtiyaçlarını başka bir kadınla giderebilir. Bunu kadın da yapabilir ama kadınlar genellikle yapmıyor, yapan da var.
Evet sizin dediginiz gibi demek istedim
Cevabıniz içinde teşekkür ederim

• Beğen
Reactions: H M
Katılmıyorum. Olayın ne olduğu ve ayrıntılarını bilip bilmeden böyle bir fevrilik iyi sonuçlar doğurmaz. Uç örnekler vereyim: Belki kocası da işin içinde kocası ile grup seks yaptılar. Ya da kocası öğrenince cinayet işler konusahibinin kocasını öldürür. Bunlar uç ihtimaller ama imkansız değil.
Bak evet oda aklımda ama adamı da kandırmanın ailemi yok sanki hayatlarına kaldıkları yerden devam etmesinler diyorum of çok zor

Cute,konu nereye varır,ne yaparsın bilemiyorum.
yani bu kadar da olmaz dedikçe beteri oluyor.
artık şaşırmam dedikçe şaşırıyorum.
büyük oğlunu düşünüyorum 2. Kez nasıl olur ne yapılır tıkanıyorum.
ufaklıkta var şimdi.

ilk kez boşan denilecek konuya boşan diyemiyorum.
(sebebini bilmiyorum yapamıyorum)
Diyecek tek şey, daha öncede yaşadın ve atlattın.
evet herşey gelip geçiyor.
sabrını koruyabildiğin kadar koru.
kendini çok yıpratmadan nasıl yaparsın bilmiyorum ama,dualarım senin ve yavrularınla.

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
en iyisi olsun.

Bak evet oda aklımda ama adamı da kandırmanın ailemi yok sanki hayatlarına kaldıkları yerden devam etmesinler diyorum of çok zor
Zaten mahkemeye deliller sunulduğunda o kadının da kocası ile kaldıkları yerden devam edeceklerini sanmıyorum.

Elim ayagım titriyor esimin telefonu da ust duzey biriyle el altı sevgılı mesajlarını gordum. Mesajların ekfa. Gorutnulerını kendime attım. Napmam lazım acele edin cocuklarım uyanabılır
sizinle bagzen yorumlarda denk geliyordum inanin cok uzgunum ve boyle seylerin herkesin basina gelebilir lutfen sakin olun sakin belli etmeyin yoksa zeytin yagi gibi uste cikiyorlar

Ne denir bilmiyorum, aklımda kalan uyelerdensiniz.. Size güç kuvvet diliyorum

Sürekli mesajlarını gördüğümüz hayatını biraz bildiğimiz biri olunca ne kadar üzücü oluyormuş çok tuhaf. Sanki çok yakınımın başına gelmiş gibi sıkıntı bastı benim de içimi.
Ayni hisleri barındırıyoruz,şok oldum bende sanki tanıdığım biri gibi😔

Öncelikle geçmiş olsun, çok üzüldüm. Keşke eşine konuyu hemen acmasaydin biraz daha takipte kalsaydın. Ama bence ikisine de iyi bir ders vermelisin😡

Allah yardımcınız olsun. Çok acı. Bundan sonrası ne olur sizin kararınız ama ne olup bittiğini ayyuka çıkarmadan bu işin peşini bırakmayın.

Olayi tamda anlayamadım grup denilmiş başlarda, ama sonraki mesajda kadim esim bizi yakalar gibilerinden yazılmış . Birde yazışmalar ama fiziksel olmamış yakinda olabilir diye yazmis. Adam ayri rahat bu iş yerinde bu tarz konuşmalar oluyor diyor.

Nasıl bi işyeriyse konuşmalardan ortama kadar gayet normalmiş gibi açıklama yapmış dönmüş uyumuş bide. Bizim işyerlerimizde neden olmuyor o zaman? İşortamı seviyesizse karakterli adam kendini geri çekerdi hemen ortama ayak uydurup 45 yaşında kadınla sevişmesi gerekmiyordu sonuçta silah zoruyla mı yaptırmış arkadaşları AÇIKLAMAYA PİŞKİNLİĞE PES diyorum gerçekten. Yapılacak şey belli. Sen şimdi boşanmasanda bir yılanla bir ömür aynı yatakta uyuyamazsın bugün 45 yarın 20 yaşında bir çıtırla tüm mal varlığını yavaş yavaş başkasının üstüne yaparak hem aldatır hem boşar seni. İlerisi böyle. Sen şuan hukuken haklı durumdasın hakkın olan tüm mal varlığını al ve boşan diyorum sonuna kadar çocuklarım babasız kalacak diye düşinme boşanıyosa öocuklardan boşanmıyor. Babalık yapmak isterse hertürlü yapar isteyeceğinide sanmam karaktere bak

Şimdi dünya başına yıkıldı biliyorum ama hepsi geçecek, biliyorsun, hayat yeniden kuruluyor.
Elinde koz var, alabildiğin her şeyi al. İşini kaybetme korkusuyla zaten susman için bile verir hem tazminat hem ev vs. Evden gitsin bir kere. Hemen avukata git ilk fırsatta, mahkeme açılınca tedbir nafakası da verdiriyorlar bildiğim. Elinden geleni ardına koyma.

Cute çok geçmiş olsun, kendim yaşamış kadar üzgünüm :(
Geçen bir konuda yazmıştın; 2.evliliğim çok mutluyum diye ve ben senin adına çok sevinmiştim.
Ama şuan kalbim acıdı :(
Haketmiyorsun
Burada anlatılanlara göre çok güçlü kadınmışsın, dik dur!
Bir şeye ihtiyacın olursa bana yaz mutlaka ben buradayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X