Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce de böyle bir aldatilma suphesi yasamistin, hatirliyorum.
Zannettigin gibi cikmamisti.
Simdi bu da oyle olabilir mi diyecektim ilk mesajindan sonra ama diger yorumlarini okudukca yok dedim bu defa maalesef yanilmiyor.

Bilmiyorum, yuzlesmek vs seni daha cok yorup uzmeyecek mi
Sessizce bitsin demiyorum tabii ki haklarindan vazgecme ve duyurup rezil olmalarini sagla ama kadinla yuzlesmek konusunda emin degilim
Cunku zaten kanit toplamissin detaylari bilmek seni daha da rahatsiz etmeyecek mi
Kadinin karsisinda saglam, sogukkanli duramayabilirsin
Sinirlerin alt ust olabilir

Esin gibi yuzu kizarmadan umursuzca davranirsa neler yapabilecegini kestiremiyorum cutemom sakin kalmaya calis lutfen.

Su asamada cocuklarin cok dramatik bir halde ortada kalmis degiller hayir bunu kendine yapma, bir insan kotu bir es olabilir ama bu babaligini etkilemeyebilir
Onu sonra dusunursun bir de boyle sikma canini simdilik

Allah kolaylik versin

Kadının kocasının çalıştığı yeri biliyorsan internetten numarasını bul. Ara ve adını söyle bağlarlar. O kocanı da o adi kadını da rezil et. Yazışmaları çıkar ve iş yerine götür herkese dağıt! İkiside rezil rüsva olsun! Ayrıca memurlarsa meslekten ihraç dahi edilebilirler. Mutlaka bir yaptırımı olur. Çok üzüldüm Cute...
Sakin olun lütfen , bir anlık tepkiyle değil , yazışmalar ı herkese dağıtmamanızı tavsiye ederim

Diyorum ki ben olsa "İş yeri ortamımız böyle normal şeyler" gibi yaklaşan adamın iş ortamında herkesle birlikte kimdi o kadın diye alayını rezil ederek , işinden ederek başlardım. Eğer ortam öyleyse bende o ortamı yıkarım arkadaş. Sonra diğerlerinin eşlerine bildirir onlar artık ne hali varsa görsün ben gerçekleri söyledim derin. Akabinde çocuklarımın geleceği için adamın donuna kadar çok iyi bir avukatla soyardım.
Güçlüsün hep güçlü kal 💪

Herkese rezil et heleki öyle tanınmış kişilere cümle alem duysun.. grup yaptıklarından tutta bunların ortamlarının böyle genel evden bile iğrenç bi ortam olduğunu söyle mesajları göster.. böyle iğrençlik olamaz ya ne demek ortam öyle diye bisey olabilirmi . Inanamiyorum ya nasıl bi zamandayiz :kızgın:

Anlatacak kadar ıyı degılım. Cocugum dan bahsediliyor. Asırı kotuyum. Anladığım kadarıyla grup sex yapmıslar kadında evli. Esinın bilgilerinı arıyorum suanda
Kadin evli grup sex yapmislar esinin nosunu ariyorsun? E belki esiyle beraber yaptilar?emin misin kadinin esinden gizli yapildigina? Eger emjn degilsen bi esine ulasma bekle

Sevgilim gunaydın napıyosun iyiyim annemdeyım selam soyle benimde annem babam sayılır. Dusa gırıd cırıldiplak bızımkı dıyo oh bende gırıcem. Eve gel dıyo kadın bızı. Ki gitmiyor yakalanırız dıue
Aldatma ya hu herkesle boyle konusuyo diye bisiy yok.esine gonder o halde.yazik ben sizin 2.evliligininizdd mutlu oldugunuzu dusunup 2.evlilige inanci artanlardandim.cok uzuldum.

Sevgilim gunaydın napıyosun iyiyim annemdeyım selam soyle benimde annem babam sayılır. Dusa gırıd cırıldiplak bızımkı dıyo oh bende gırıcem. Eve gel dıyo kadın bızı. Ki gitmiyor yakalanırız dıue

Allahim sakinlikle davranmanizi nasip etsin cok zor bir durum.
Ikisininde burnundan getirin, terbiyesizler

Eşinizle tanışma hikayenizi yazmıştınız, o kadar etkilenmiştim ki hala unutmamışım. Resminizi de atmıştınız bir ara, barbie bebek gibi kadınsınız. Yaşadıklarınızı hiç ama hiç hak etmiyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.

aynen ama bak sana durumu anlatayim suan konu sahibi agliyordur ici yaniyorfur dogal olarak direk soylemistr kocasina dirrk konu sahibi suclu olmutr sende yapmissindir diye iftiralar atmistr cok normal oldugunu soylrmistr hata sende yap demistr cunku beyunleri yok boyle adamlarinin yazik oksijen israfi
Aynen konu sahibinin suçlu hissedeceği bişey yok üzülmesin çocukları var mi yok mu bilemem güçlü olmalı

Yazıcam kızlar, sok ıcınde arkadası ile yuzlestım kimseye haber veremedik kadını aradık. Kadın fahişenin teki herkese mibu konuları yapıyomus ama kimse ozele tasımamıs bızımkıler sadece mesajla kalmıs. Sımdı lık en azından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X