Son zamanlar berbattı evde iki yabanci gibiydik sadece evi paylasiyordukYani her istediğini yapıyordun ilişkiniz nasıldı mesala bazı erkekler eşim bana ilgi göstermiyor diye mazeret bulup gözü dışarıya kayıyor ondan sordum yani
Eşinin onlara benzememesi mucizeEsim haric butun sulalesi ve köyü anlattiginiz sekilde.Ilk evlendigimde aklimi kaciriyorum zannetmistim.Esimin kuzeni zorla kiz kacirdi.Kiz elinden kirtuldu polise gitti.Kizin babasi dava acti.Adama beddua ediyolar.Insan bi kizini kacirdilar diye mahkemeyemi verir diye.Hatta esim kizi ailesine teslim et dedi diye ve evini acip kiza tecavuz ettirmedi diye binbir beddua ettiler.Bu fragmani inanki bu insanlarin yasantisinin.Yani dusunmemekte care.Aklina geldikce baska seylere yonel.Ben artik dusunmuyorum ve kafam rahat.O yizden sizi anliyorum.Esim anneme benzemesem hastanede karistigimi dusunucem der.
Tatile tav olmadım aslında o zaman boşanacaktım aslında ama annem çok hastalandı yataklara düştü zaten kanser atlatmıştı kıyamadım.Simdi yine panik atağı kalktı ama anne öleceğini bilsem dönmem dedim ve o zaman herkes üstüme çok geldi bir mesaj yüzünden yuva mi yıkılır diyeSakin ol öncelikle.
şimdi gördüğün şeyleri o zaman görememen normal çok küçükmüşsün.
kendini suçla demiyorum ama yaptıklarının sorumluluğunu üzerine al. Mesela aldattıktan sonra bir tatile tav olduysan bu adam sana şu anda bir mesaj yüzünden boşanılır mı der yani.
bir Noktadan sonra başına gelenler senin kararın yüzünden olmuş. Bunu kabullenirsen daha soğukkanlı düşünmeye başlayabilirsin.
Maddi olarak max alacağını al. Ekstradan rezil edebilirsin sosyal çevresine.
herkesin hayatında böyle hatalarla dolu bir kısım var sende dersini aldın bitti öyle düşün.
Evet ne bileyim dışardan çok iyi niyetli görünüyordu kimsenin dedikodusunu bile yapmazdı nasıl bu hale geldi anlamiyorumBöyle sorumsuz kişiyi nasıl buldun ve tanıştın kalp gözü insanların bazen doğru ve yanlışı göremiyor gözüne bir kapak iniyor mantık diye birşey kalmıyor malesef
Kesinlikle.Cok zararlarini gorduk.Mesafe koyduk(cok ise yaramasa da)Cocuklarimin genetigi benzemesin diye hep dua ediyorum.Eşinin onlara benzememesi mucize
Beni kandıramaz zaten tek isteğim tek celsede boşanmak şimdi de boşanmak istemeyecek zorluk çıkaracak kesin yaşadıklarım tramvaydı resmen unutamaya çalışyorumÇok üzüldüm yaa size.. Konuyu başta okurken 5 yıllık ilişki üzerine okudum başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl ya dedim bir insan hiç mi belli etmez kendini bende 6 yıl üzerine evlendim direk dedim ki vay be demek ki oluyormuş falan o kısacık saniyeler içinde aklımdan bunlar geçti ki devamını okuyunca anladım tabi mevzuyu baştan hastalıklı bir adam olduğu belliymiş.. Size özür diletmek falan şaşırdım açıkçası.. Siz hatayı baştan yapmışsınız zaten az çok farkındasınız bunun da sonuç olarak hatadan dönmekde çok güzel.. Kinlendim demişsiniz inanın o içinizdeki his kin değil anlatamamanın anlaşılmamanın verdiği bir sinir bence.. Hiçbir zaman da geçmeyecek geçmez o kendimden biliyorum bazı insanlar çıldırtıyor insanı ısrarla olaydan bağımsız davranıp birşey olmamış sanki siz birşey dememişsiniz gibi kafasından birşeyler kurup kendini ona ciddi ciddi inandırıp bir de sizin inanmanızı bekliyorlar.. Eşinizde aynı şekilde davranmış size anladığım kadarıyla hatta sadece o değil ailesi de.. Hastalıklı düşüncelere sahip insanlarmış işte.. Bundan sonra yapacağınız tek şey iyi bir avukat bulup onu en ağır zararla boşamak.. Varsa bir imkanı herşeyini almak yaptıklarının karşılığında belki belki bir nebze içiniz ferahlar.. Belki çok çirkin ama onların yıprandığını görüp içiniz az da olsa rahatlar.. Boşa geçirdiğiniz yıllarınızı önünüze bakarak dolu dolu geçirin bundan sonra.. Bu adamın sizi kandırmasına da asla izin vermeyin..
Ben de çok korkuyorum zira babası da annesini aldatmışKesinlikle.Cok zararlarini gorduk.Mesafe koyduk(cok ise yaramasa da)Cocuklarimin genetigi benzemesin diye hep dua ediyorum.
Hımmm anlıyorum sizi zaten yaşadığınız şeylerden dolayı ister istemez unutulmayacak şeyler herşeyi unutup normal bir ilişkide beklenmez çünkü arada nefret ve kırgınlıklar girmekSon zamanlar berbattı evde iki yabanci gibiydik sadece evi paylasiyorduk
Evet dusunuyorumYaşadıklarınız sizi çok yıpratmış bence psikolojik yardım almalısınız.
Bu süre zarfında onunla çok muhatap olmayın bence engelleyin onu her yerden..Sizi daha fazla yıpratmasına sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin.. Umarım hayat karşınıza çok güzel sürprizler çıkarır da bu kötü zamanlarınızı çabuçak unutursunuzBeni kandıramaz zaten tek isteğim tek celsede boşanmak şimdi de boşanmak istemeyecek zorluk çıkaracak kesin yaşadıklarım tramvaydı resmen unutamaya çalışyorum
Genetik faltorler dogru egitimle duzeltilebilirmis.Bunu duydigimdan beri kafam daha rahat.Yeterki cocugu o insanlardan uzak tutabilelim.Ben de çok korkuyorum zira babası da annesini aldatmış
Birisi sizeEvet ne bileyim dışardan çok iyi niyetli görünüyordu kimsenin dedikodusunu bile yapmazdı nasıl bu hale geldi anlamiyorum
İşte sana iyi centilmen hoş görünüp gerçek yüzünü ve karakterini ortaya çıkarmayıp seni kandırmışEvet ne bileyim dışardan çok iyi niyetli görünüyordu kimsenin dedikodusunu bile yapmazdı nasıl bu hale geldi anlamiyorum
İşte dış görünüş insanları bazen yanıltıp kandırıyor önemli olan içinde güzelliği görebilmek o da çok mümkün olmuyor insanların mantığın önüne sevgi ve aşk girince kapılıp gidiyor ister istemezBirisi size
İşte sana iyi centilmen hoş görünüp gerçek yüzünü ve karakterini ortaya çıkarmayıp seni kandırmış
Max bir aya köpek olur sana, affet diye değil için rahat olsun diye diyorum. Değil üzülmek aklımın ucuna getirme. İyi olduğunu zannediyor olabilir/sin, öyle de görünebilir. Ama erkekler, hele ki böyle erkekler sırf düzenleri bozulmasın diye bile hep uzak durur boşanma işinden.Aslında öyle yapıyorum şu an gayet iyiyim oh kurtuldum kendisinden de ailesinden de diyorum ama iyi olmasına tahammül edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?