Aldatıldim

Yaşadıklarınız sizi çok yıpratmış bence psikolojik yardım almalısınız.

Esim haric butun sulalesi ve köyü anlattiginiz sekilde.Ilk evlendigimde aklimi kaciriyorum zannetmistim.Esimin kuzeni zorla kiz kacirdi.Kiz elinden kirtuldu polise gitti.Kizin babasi dava acti.Adama beddua ediyolar.Insan bi kizini kacirdilar diye mahkemeyemi verir diye.Hatta esim kizi ailesine teslim et dedi diye ve evini acip kiza tecavuz ettirmedi diye binbir beddua ettiler.Bu fragmani inanki bu insanlarin yasantisinin.Yani dusunmemekte care.Aklina geldikce baska seylere yonel.Ben artik dusunmuyorum ve kafam rahat.O yizden sizi anliyorum.Esim anneme benzemesem hastanede karistigimi dusunucem der.

Neler yaşatmışlar size böyle düşünmeniz şu aşamada normal inanın ne öfkenizden ne nefretinizden eser kalmayacak zaman herşeyin ilacıdır iyi bir avukat bulun alabildiğiniz kadar nafaka alın böyleleri iş paraya gelince içleri yanar sağlıklı düşünemiyorsuz şu an hepsi geçecek ne iyi niyetinizi ne nefretinizi haketmemişler Allaha havale edin öfkenizi bile beslemeyin

Yani her istediğini yapıyordun ilişkiniz nasıldı mesala bazı erkekler eşim bana ilgi göstermiyor diye mazeret bulup gözü dışarıya kayıyor ondan sordum yani
Son zamanlar berbattı evde iki yabanci gibiydik sadece evi paylasiyorduk

Eşinin onlara benzememesi mucize

Tatile tav olmadım aslında o zaman boşanacaktım aslında ama annem çok hastalandı yataklara düştü zaten kanser atlatmıştı kıyamadım.Simdi yine panik atağı kalktı ama anne öleceğini bilsem dönmem dedim ve o zaman herkes üstüme çok geldi bir mesaj yüzünden yuva mi yıkılır diye

Böyle sorumsuz kişiyi nasıl buldun ve tanıştın kalp gözü insanların bazen doğru ve yanlışı göremiyor gözüne bir kapak iniyor mantık diye birşey kalmıyor malesef
Evet ne bileyim dışardan çok iyi niyetli görünüyordu kimsenin dedikodusunu bile yapmazdı nasıl bu hale geldi anlamiyorum

Beni kandıramaz zaten tek isteğim tek celsede boşanmak şimdi de boşanmak istemeyecek zorluk çıkaracak kesin yaşadıklarım tramvaydı resmen unutamaya çalışyorum

Son zamanlar berbattı evde iki yabanci gibiydik sadece evi paylasiyorduk
Hımmm anlıyorum sizi zaten yaşadığınız şeylerden dolayı ister istemez unutulmayacak şeyler herşeyi unutup normal bir ilişkide beklenmez çünkü arada nefret ve kırgınlıklar girmek

Beni kandıramaz zaten tek isteğim tek celsede boşanmak şimdi de boşanmak istemeyecek zorluk çıkaracak kesin yaşadıklarım tramvaydı resmen unutamaya çalışyorum
Bu süre zarfında onunla çok muhatap olmayın bence engelleyin onu her yerden..Sizi daha fazla yıpratmasına sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin.. Umarım hayat karşınıza çok güzel sürprizler çıkarır da bu kötü zamanlarınızı çabuçak unutursunuz

Evet ne bileyim dışardan çok iyi niyetli görünüyordu kimsenin dedikodusunu bile yapmazdı nasıl bu hale geldi anlamiyorum
Birisi size
İşte sana iyi centilmen hoş görünüp gerçek yüzünü ve karakterini ortaya çıkarmayıp seni kandırmış

Birisi size

İşte sana iyi centilmen hoş görünüp gerçek yüzünü ve karakterini ortaya çıkarmayıp seni kandırmış
İşte dış görünüş insanları bazen yanıltıp kandırıyor önemli olan içinde güzelliği görebilmek o da çok mümkün olmuyor insanların mantığın önüne sevgi ve aşk girince kapılıp gidiyor ister istemez

İnşallah bu yaşadığınız problemlerden çocuğunuz etkilenip psikolojisi bozulmaz çok dikkat etmek gerekir bence

Çocuğunuz şuan kaç yaşında?

Aslında öyle yapıyorum şu an gayet iyiyim oh kurtuldum kendisinden de ailesinden de diyorum ama iyi olmasına tahammül edemiyorum
Max bir aya köpek olur sana, affet diye değil için rahat olsun diye diyorum. Değil üzülmek aklımın ucuna getirme. İyi olduğunu zannediyor olabilir/sin, öyle de görünebilir. Ama erkekler, hele ki böyle erkekler sırf düzenleri bozulmasın diye bile hep uzak durur boşanma işinden.
Yalnız kalmamaya çalış, ailenden veya arkadaş çevrenden kiminle samimi isen onlarla kal. Psikoloji etkilenir hem de çok etkilenir. Kendi sağlığın ve çocuğun varsa çocuğun için en iyisini yapmak üzeresin. Allah herkese layık olduğunu verir merak etme. Şimdi iyiyim der hayatına bakar ama bir gün karşısına çıkar yaptıkları. Allah kolaylık versin, iç rahatlığı versin. Kendini ben kötü durumdayım o çok iyi diye hırpalama. Güçlü ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…