Aldatıldim

Adam nasıl bu kadar emin peki?
Mesajları görmüşte neden kopyalamamış acaba bilemedim ama aldatan erkek sonuna kadar yalan söyler bunu yaşayarak tecrübe ettim. O yüzden eşiniz bana masum gelmedi
Kadının kocası durup dururken böyle birşey uyduracak değilya

Bilmiyorum esi soylemis sanirim o kadar sinirliyimki konusurken bayilmamak icn kendimi zor tuttm esim ben oyle bir sey yazmadim diyor ama kadin neden yuvasinin yikilacagini bile bile neden yalan soylesinki adam kadina bagirp duruyordu kadinda zorla arkadan sorularina yanit vermeye calisiyordu birsey olmadi aramizda ama birbirimize duygularimiz vardi gibi biseyler soyledi

Oyle askim canm cicim vs konusmalar olmamis cok aklim karisti icinden cikamiyorum

Kadının kocasına itirafı da ilginç olmuş.
Bence aralarında yüksek ihtimal birşey geçmiş gibi duruyor. Duygusal yada fiziksel farkeder mi aldatma aldatmadır maalesef.
İnş kanıt bulursunuz.

Kadının kocasına itirafı da ilginç olmuş.
Bence aralarında yüksek ihtimal birşey geçmiş gibi duruyor. Duygusal yada fiziksel farkeder mi aldatma aldatmadır maalesef.
İnş kanıt bulursunuz.
Farketmez ben mesaj dokumanlarini bekliyorum yada yalan oldugunu ispat etmesini tesekkur ederim yorumlariniz icin

O adamdan kurtul. Düşünme. Kin tutacak kadar bile aklinda kalbinde barındırma. Yok oldugunu farzet. Gormezden duymazdan gel. Yoksa kendine daha cok zarar verirsin. Olan olmus onune bak başına gelen ne varsa kabullen ve yoluna tecrubelerinle devam et. Hakkinda hayirlisi olsun

Öncelikle o sizi zorla özürdiletenlere çok uyuz oldum, ne sen çocukmusun yahu. Saçmalamışlar.

."Onu bir kerecik musalla tasinda görmek için evimi arabamı bütün malimi mülkümü feda ederim" buda tam olarak,senin ona karşı çok sevgin tam bir nefrete dönüşme şeklinin ıspatı.

Bende canım.Hem ailesini hem kendısını ama ölmesinler sürünsünler.Siz neden kredı cektınız.Ben cekmedım .Benı sindirmeye calıstı .Ama hiç gerek yok .Ben kredı cekıp babasının borcunu oducekmısım.Eee peki ortak yatırımlarınız cektıgınız kredıler ???Ödedılermı???

Valla cümleleriniz çok ürkütücü.Sizin normal olduğunuzu düşünmüyorum.Üstelik kınadan nişana anlatmanıza gerek yoktu.Aldatmış işte ayrılın ne alakası var aldatılmanızla kına olayının

Bunun da yapacağı insana şimdiden 3 günde birbiriyl
Bunun da olacağı o daha şimdiden 3 günde bir görüyor çocuğunu onda da annesine götürüp üstüne arıyo
Daha şimdiden 3 günde bir geliyor onda da alıp anasına götürüyor üstüne arıyor çocuğu resmen onun en büyük karin ağrısı çocuktu ?at
Ayrılıyorum zaten ama yanına kar kalmasını hazmedemiyorum

Çekmedim çok şükür ama ben kötü gelin oldum hepsi bana uzunca bir süre tavir alıp soguk davrandılar.Dediklerini yaptırma stratejileridir yalnız bırak psikoljik şiddet uygula yola getir

5 yıl sevgililik 6 yıl evlilik.. Anladığım kadarıyla kendi geliriniz varki eşinizin ailesi size kredi cektirmek istemiş. Neden bu kadar beklediniz. Neden haklı oldugunuz halde özür dilediniz. Hatta daha evlenmeden kardeşinin istediği olmazsa düğün olmaz dediğinde bitirmediniz. Şimdi bana çok sevdim diyeceksiniz ama o zaman bende size şunu diyebilirim ki sağlıklı bir sevgi degilmis sizinki de. Aslında daha evlenmeden karakterini belli etmiş eşiniz. Siz görmezden gelmişsiniz. Yoksa 5 yıl kimse rol yapamaz. Size tek tavsiyem çocuğunuz için sağlıklı bir şekilde ayrılın. Hakkınizda hayırlısı olsun.

Çok haklısınız o zaman ayrilmadigim için her kavgamızda pişman oluo

Kimse boşanırken karşıdaki haklıdır demez. Aferin ona demez.
Önün için böyle şeylere takilmayin

Çekmedim çok şükür ama ben kötü gelin oldum hepsi bana uzunca bir süre tavir alıp soguk davrandılar.Dediklerini yaptırma stratejileridir yalnız bırak psikoljik şiddet uygula yola getir
Ne kafar kredı cekıcekmişsin.Ne kadar akıllılar ya

Ne kafar kredı cekıcekmişsin.Ne kadar akıllılar ya
Burada 2+1 ev parası kadar yani şimdiki parayla en az 300 bin çünkü onlar tek emekli maaşıyla geçinemezlermiş şimdiki evlerini kiraya verip benim aldığım evde oturacaklarmis

Burada 2+1 ev parası kadar yani şimdiki parayla en az 300 bin çünkü onlar tek emekli maaşıyla geçinemezlermiş şimdiki evlerini kiraya verip benim aldığım evde oturacaklarmis
Hadi ya akla bak maşallah

Mesela kinaya kiz kardesinin karismasi yanlis, o konuda hakliyken kiza mesajlar yazarak haksiz duruma dusmussunuz. Bence diger konularda da tutumunuz bu sekilde. Sorunlar ciktiginda birbirimize laf sokarak ve suclayarak cozume ulasamayiz. Tutumunuz zaten sorun cozmeye yonelik de degil gibi duruyor. Daha cok siz sinirlenip dolup dolup sonra karsi taraftakileri sucluyorsunuz. Bu sekilde hic kimseyle iliski surduremezsiniz cunku kimse mukemmel degil ve kimse anlasmaci tavri olmayan suclayan birilerini sevmez. Ozur dilemek asagilayici bir sey degildir hatasini anlamak erdemdir ve zeki insanlar ancak asiri ve sinirli tepki verdiklerinde hatalarini anlayip ozur dilerler. Istemediginiz halde ozur diletilmesi de esinizin sizi cok sevmesinden kaynaklaniyor yoksa direkt bosanirdi ailesiyle kavgali bir esi oldugu icin. Siz cok haklisiniz bakin haksiz degilsiniz ama iletisim sekliniz yanlis oldugu icin haksiz duruma dusuyorsunuz. Kendi anneniz babaniz ne dusunuyor bu huylariniz hakkinda onlar daha iyi bilirler onlara danisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…