- 12 Haziran 2019
- 32
- -1
- 36
- Konu Sahibi Sugar girl
-
Cok İleriye gitmeyecek olsa dert etmiyecektin yani dogru anliyormuyum ?Eşim beni aldatıyor.Onu nasıl yakalarım.Nasil delil toplayabilirim.uzun süredir beni aldatiyormus.Artik çok ileri gitmeye başlamış.ne yapabilirim.Karsi tarafa vaat vermiş ki ilişkiye devam ediyorlar. Karşı taraf da evli olduğunu bile bile devam ediyor.ne yapicam bilmiyorum.bana yardımcı olur musunuz.
Karşı taraf kaç yaşında ne işle meşgul?Eşim beni aldatıyor.Onu nasıl yakalarım.Nasil delil toplayabilirim.uzun süredir beni aldatiyormus.Artik çok ileri gitmeye başlamış.ne yapabilirim.Karsi tarafa vaat vermiş ki ilişkiye devam ediyorlar. Karşı taraf da evli olduğunu bile bile devam ediyor.ne yapicam bilmiyorum.bana yardımcı olur musunuz.
Mesajlarını yakalamaya çalışın , video, fotoğraf, tatil bileti, hediyeler bunlari yakalarsanız donuna kadar alarak boşanırsınız, bi de malları varsa araba , ev vs hepsine şerh koydurun dava açmadan hemen önce...Eşim beni aldatıyor.Onu nasıl yakalarım.Nasil delil toplayabilirim.uzun süredir beni aldatiyormus.Artik çok ileri gitmeye başlamış.ne yapabilirim.Karsi tarafa vaat vermiş ki ilişkiye devam ediyorlar. Karşı taraf da evli olduğunu bile bile devam ediyor.ne yapicam bilmiyorum.bana yardımcı olur musunuz.
Simdi sen berbat dedin ya o koca badem gozlu oldu :)marttan beri biliyormuşsunuz zaten. berbat bir kocanız var,bunu daha önce de söylemiştik size. 2-3 aydır ne yaptınız mesela?
Cok geçmiş olsun. Amaciniz nedir? Boşanmayi düşünüyormusunuZ? Vaat verdi veya vermedi bilemeyiz. Sonucta cinsellik amacli takılıyorlarda olabilir ki bu ihanet gercegini yumusatmaz. Neden hep kadınlar aldatiliyor cok üzülüyorum her okudugumda cunku bunu yaşayan biri olarak ne demek olduğunu cok iyi biliyorum. Tekrar cok geçmiş olsun.Eşim beni aldatıyor.Onu nasıl yakalarım.Nasil delil toplayabilirim.uzun süredir beni aldatiyormus.Artik çok ileri gitmeye başlamış.ne yapabilirim.Karsi tarafa vaat vermiş ki ilişkiye devam ediyorlar. Karşı taraf da evli olduğunu bile bile devam ediyor.ne yapicam bilmiyorum.bana yardımcı olur musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?