Aldatildim

Aaa siz aldatılınca oylemi yaptınız eee buda bir yöntem.deneyimlisiniz anlaşılan ben pek bilmiyorum arkadaşa bir yardımcı olun size zahmet:)
aldatilirsam sayet terapiye degil avukata giderim. Kadinin namusuna dil uzatan kocayi bile bosamak yerine cift terapisine ikna etmeye calisan sizdiniz siz o isleri daha iyi bilirsiniz zira lugatinizda bosanmak yok

aldatilirsam sayet terapiye degil avukata giderim. Kadinin namusuna dil uzatan kocayi bile bosamak yerine cift terapisine ikna etmeye calisan sizdiniz siz o isleri daha iyi bilirsiniz zira lugatinizda bosanmak yok
Siz istediginiz gibi bosanabilirsiniz.okuma ve anlama sorununuzda mevcut yardım alın .ben o mesajı fazlasıyla açıkladım .anlamamak sizin probleminiz .

Siz istediginiz gibi bosanabilirsiniz.okuma ve anlama sorununuzda mevcut yardım alın .ben o mesajı fazlasıyla açıkladım .anlamamak sizin probleminiz .
evet anlamak icin cift terapisine gidecegim. Tesekkurler.

W Wqy ın diğer konudaki yorumlarını , başka bir konuya taşımanız hoş olmadı.

İlgili konu kapanmadıysa görüşlerinizi o konuda paylaşabilirsiniz.

Şerefsizlikte master yapmışlar resmen. Yaşattığını yaşamadan ölmezler merak etme arkadaşları dahil. Birde dalga geçmeleri yok mu arsızca rahatlığa bak ya. Konuşmaları mahkemede kullanın ss almışsınızdır. Size tavsiyem boşanma aşamasında ( tabi bunu düşünüyorsanız) hiç iletişim kurmayın kendisiyle direk avukatınızla muhattap olsun sizi rahatsız etmesine müsade etmeyin. Zaten iki şekle bürünüyorlar; 1- Yalvar yakar pişmanım ayakları. 2- Baktı boşanacak benden bari rezil edeyim tehdit edeyim ayakları.

İnşallah aynısını yaşasın bana yaptıklarının.hepsini ss aldım ama kimisi gizlice almak suç falan diyorlar bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum baska türlü ispat edemem yoksa.dediginiz gibi iletişime geçtiğim an yalvarmaya yada tehdit etmeler baslicak

Siz kabul mu ettiniz peki
Niye soruyosunuz kabul edip etmediğini? Aldatılmayı kabul eden birini görseniz ondan güç bulup affedecek gibisiniz. Eşiniz sizi daha bir senelik evliyken aldatmış. Sizce bir ömür sadık kalacak erdemlere sahip olmadığı fazlasıyla belli değil mi? Şükür, erkenden foyası ortaya çıktı diye sevineceğinize vakit öldürmeye devam ediyorsunuz. Bana pek makul gelmedi sizin davranışlarınız.

Nedense konu inandırıcı gelmedi bana. Genelde aldatılan kadınlar açtıkları konularına o can acısıyla zar zor yorum yaparlarken siz her yoruma, ah ah,aynen canım gibi değişik cevaplar veriyorsunuz. Herşey iyiyken bir anda aldatılma konusu değil bu, çünki adamın davranışları ve hareketleri değişik. Tatili bitirdik yazmışsınız,herşeyi yolunda olan bir evlilikte illaki adam ısrarla neden diye sorardı sormadı mı? Ya konu uydurmasyon yada başka sorunlardan zaten sallantıda olan bir evlilikti. Son olarak konu gerçekse bile boşanacağınızı hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…