bunu arkadaşına bir gururla anlatmış
Hepsini aldımBu mesajları kanıt olarak alıp saklayın.
Hepsini aldım kızın çocuğu varmış onunla fotoğraf çekilmisler hepsini aldimMesajı aldın dimi fotoğrafını aman deyim duygusallığa kapılma delil topla
Hepsini aldım tek tek kaydettimArkadaşıyla olan yazışmalarını ss alsaydın keşke
whatsapp profil fotosuna ikinizin resmini koyman daha mantıklı olur
Seninkinde de yoksa kendine de aynı fotoyu koy farkederse de kendime de aynısını koydum dersin
Gerçi bunlarla uğraşmak falan gereksiz adam aldatmış bundan sonra tek yapacağın kanıt toplamak ve dava açmak
Hepsini aldım delil olarakBu konuşmaları ss almadıysanız mutlaka delil olarak alın. Böyle bir adamla da evliliğe sakın devam etmeyin. Yuvam bozulmasın ama bir yandan da aldatayım kafasında oh ne ala.
1) ne istediğinize karar verin. bazı kadınlar hem aldatıldım diye olay çıkartıyor hem de boşanmıyor. boşanmaya karar verdiyseniz diğer adımlara geçebiliriz
2) delil toplayın sakin olun, bildiğinizi asla belli etmeyin. gidip bir avukatla görüşün ve delil toplamaya devam edin.
3) gidip eşinizle yüzleşmeden önce ailenize durumu anlatın. hazırlıklı olsunlar da tekrar sizi bir araya getirmeye uğraşmasınlar.
4) eşinizle yüzleşin ve dava açın
Çocuğunu düşünmeyen kimseyi düşünmez, boşanacaksanız çirkinleşebilirler dikkat edin. Eğer aynı şirkette çalışıyorlarsa ve kurumsal bir şirketse boşanma davanız gerçekleştikten sonra kadına ve adama manevi tazminat davası açarak işten çıkarılmaları noktasında adım atabilirsiniz tazminatları da riske girer böylece.Hepsini aldım kızın çocuğu varmış onunla fotoğraf çekilmisler hepsini aldim
Birinde gonder onda dursun tlf karistirr siler mail at yada kendineHepsini aldım
Hepsini aldım kaydettimBu konuşmaları ss almadıysanız mutlaka delil olarak alın. Böyle bir adamla da evliliğe sakın devam etmeyin. Yuvam bozulmasın ama bir yandan da aldatayım kafasında oh ne ala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?