- 16 Haziran 2011
- 15.898
- 69.092
- 798
Soyle bir durum var kadınla goruntulu de konuşmuşlar sürekli arayıp mesaj atıyor zaten aralarında birsey gecmis zaten arkadaşlarını tembihlemis eşim sizi ararsa çalışıyoruz diyin demiş
Zor tabi birine güven hayatını emanet et even bir yıl bile getmeden orospularla fingildessin Allah belasını versin evlilerle fingildessin ahlaksizlarinAh ahh başımı nerelere vuruyum nasıl zor geldi anlatamıyorum ama
Ben hemen boşanmak istedim Önce kabul etti.Sonra barışalım diye yalvardi.Affetmeyince ben kötü oldum vs.1 yıl çekişmeli dava da rezillik diz boyuydu.2 ay kadar önce sürpriz bi sekilde benim sartlarimla boşanmayi kabul etti.1 ay sonrada o..pusu ile evlendi.
Affetseydim hayat boyu kendimi yerdim.Kizimin gözlerine bakamazdim.Son bir yıl çok agir seyler yasasim.Ama asla Pisman degilim.
Aminnnnn insallahhhZor tabi birine güven hayatını emanet et even bir yıl bile getmeden orospularla fingildessin Allah belasını versin evlilerle fingildessin ahlaksizlarin
Evt isim değil numara lazım inkar edememesi içinNumarayı da aldım hepsini ama goruntulu konuşmada da mı numarasi olması lazim
Bende böyle düşünüyorumBişey söyleyim mi bu adam senin öğrendiğini çoktan anlamış.bence.davranışları çok saçma çünkü telefonu sana verip neden kim ararsa reddet diyor.bide yok sensiz yapamamlar filan bence anlamış ama sen üstünü örtecekmisin ne yapacaksın diye bekliyor.
Bence başka problemlerde var ki adam öyle diyor. Yani musmutlu evlilikte durup dururken denmez heralde böyle. Konu sahibinin anlatmadığı şeyler bar bence. Birde ayrılık lafı ettim demiş konu sahibi. Sorun olmayan evlilikte ayrılık lafı çok büyür sorgulanırBişey söyleyim mi bu adam senin öğrendiğini çoktan anlamış.bence.davranışları çok saçma çünkü telefonu sana verip neden kim ararsa reddet diyor.bide yok sensiz yapamamlar filan bence anlamış ama sen üstünü örtecekmisin ne yapacaksın diye bekliyor.
Kuzu oyle tehdit vs varsa tedbirini al . Hem kel hem fodul . EdepsizAynen öyle düşünüyorum ama bu bana önceden bu evlilik biterse sende bende biterim diye tehditler ediyordu önce seni öldürürüm gibisinden ama şuan hata onda ve bisey yapmaz diye ümit ediyorum o yine kendinde suç bulmaz o oylesineydi diye düşünüyordur
Konuda ayrıntı anlatmadim uzun olduğu icin.2 yul önce eve gelmemekler basladi vs.Ayni olayi neden farkli anlatayim?? Magazin mi burasi? İçimi dökmek için özet geçtiğim bir konu açmıştım sadece.2 yıllı ayrıntıyla anlatmadim.Kimseyi yanlış yönlendirmeye ihtuyacim yok.Ayrica buraya yazanlar kendi irdaleriyle karar verebilen insanlar.Biz sadece naçizane fikirlerimizi yada yaşadıklarımızı paylasiyoruz.Merak edenlere kisa özetle;Açmış olduğunuz konunuzda eski eşinizin 2 yıl önce evden ayrıldığını yazmıştınız. Adamın barışma isteği vb de konunuzda yer almıyordu. Boşanma süreçleriniz sonrasına dayanıyordu.
Ne yaşadıysanız umarım yaralarınızı sarabilirsiniz. Her yorumunuzda aynı olayı farklı bir şekilde anlatıyor ve konu sahiplerini de yanlış yönlendiriyorsunuz.
Hemde ne kuzumKuzu oyle tehdit vs varsa tedbirini al . Hem kel hem fodul . Edepsiz
Ah ah sormaVallahi bıktık bu erkeklerin doyumsuzluğundan..
aa olur mu once cift terapisine gitmeleri lazim!!İsmini ssilip numarası görünecek şekilde alman lazım buna da dikkat et canim
Aaa siz aldatılınca oylemi yaptınız eee buda bir yöntem.deneyimlisiniz anlaşılan ben pek bilmiyorum arkadaşa bir yardımcı olun size zahmet:)aa olur mu once cift terapisine gitmeleri lazim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?