Aldatildim

Nazim0808

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
75
49
3
32
1 senelik evliyiz ve bir kaç aydır evliligimizde bazı sıkıntılar seziyordum huzursuzluk vardı ve kokusu tatilde çıktı tatile gitmeden önce işten arkadaşı saat 12 de aradi açmadı tartıştık daha sonra tatilde arkadaşıyla konuşmalarını okudum bana iş için gidiyorum dediği yere o kızla gitmiş o kızla beraber olmuşlar ve bunu arkadaşına bir gururla anlatmış suan bildiğimden haberi yok konuşacak halim yok çok hastayım ve dile bile getiremedim suan sadece salak rolü oynuyorum o ise eskisi gibi sen hep benim yanımda kal sensizliği Allah bana göstermesin gibi laflar ediyor bir kaç kişi kızın wpde göreceği şekilde fotoğraflarinizi paylaş bakalim ne tepki verecek tepki verip yazdiginda o şekilde yakalamış ol diyorlar sizce nasıl bi yol izlemeliyim

Arkadaşıyla olan yazışmalarını ss alsaydın keşke
whatsapp profil fotosuna ikinizin resmini koyman daha mantıklı olur
Seninkinde de yoksa kendine de aynı fotoyu koy farkederse de kendime de aynısını koydum dersin
Gerçi bunlarla uğraşmak falan gereksiz adam aldatmış bundan sonra tek yapacağın kanıt toplamak ve dava açmak

Arkadaşıyla olan yazışmalarını ss alsaydın keşke
whatsapp profil fotosuna ikinizin resmini koyman daha mantıklı olur
Seninkinde de yoksa kendine de aynı fotoyu koy farkederse de kendime de aynısını koydum dersin
Gerçi bunlarla uğraşmak falan gereksiz adam aldatmış bundan sonra tek yapacağın kanıt toplamak ve dava açmak
Hepsini aldım tek tek kaydettim

Bu konuşmaları ss almadıysanız mutlaka delil olarak alın. Böyle bir adamla da evliliğe sakın devam etmeyin. Yuvam bozulmasın ama bir yandan da aldatayım kafasında oh ne ala.

1) ne istediğinize karar verin. bazı kadınlar hem aldatıldım diye olay çıkartıyor hem de boşanmıyor. boşanmaya karar verdiyseniz diğer adımlara geçebiliriz
2) delil toplayın sakin olun, bildiğinizi asla belli etmeyin. gidip bir avukatla görüşün ve delil toplamaya devam edin.
3) gidip eşinizle yüzleşmeden önce ailenize durumu anlatın. hazırlıklı olsunlar da tekrar sizi bir araya getirmeye uğraşmasınlar.
4) eşinizle yüzleşin ve dava açın

1) ne istediğinize karar verin. bazı kadınlar hem aldatıldım diye olay çıkartıyor hem de boşanmıyor. boşanmaya karar verdiyseniz diğer adımlara geçebiliriz
2) delil toplayın sakin olun, bildiğinizi asla belli etmeyin. gidip bir avukatla görüşün ve delil toplamaya devam edin.
3) gidip eşinizle yüzleşmeden önce ailenize durumu anlatın. hazırlıklı olsunlar da tekrar sizi bir araya getirmeye uğraşmasınlar.
4) eşinizle yüzleşin ve dava açın

Hepsini aldım kızın çocuğu varmış onunla fotoğraf çekilmisler hepsini aldim
Çocuğunu düşünmeyen kimseyi düşünmez, boşanacaksanız çirkinleşebilirler dikkat edin. Eğer aynı şirkette çalışıyorlarsa ve kurumsal bir şirketse boşanma davanız gerçekleştikten sonra kadına ve adama manevi tazminat davası açarak işten çıkarılmaları noktasında adım atabilirsiniz tazminatları da riske girer böylece.

Arkadaşımla paylaştım bu konuyu wp de fotoğraf paylaş ve bu duruma ne dicek kızacak mi yoksa tepki vermicek mi halen sürüyor mu ilişkileri bi bak dedi sürmuyorsa bile aldatilmak çok acı devam etmek MANTIKSIZ değil mi yada Kİ o anda yazar o anda öğrenmiş gibi yap dedi

Aldattığı kişi kim
Tanıyor musunuz?
zor biliyorum ama fotolu kanıtlasanız daha iyi olur
o an foto çektikten sonra yanına gidip suratına bi tokat yapıştırmak istiyorsanız da yapın bunu
Daha 1 senelik eşine sadakatini bitirmiş bi şeref yoksununa müstehak
Geçen bi davada kadın adamdan boşanacakmış kadın evin arabanın yarısını istemiş adam da arabam senden önce aldığım şey demiş milyonluk araba
Kadın gitmiş çizmiş döşemelere kadar yırtmış ihanetiyle sinir krizi geçirdim o an gözüm döndü demiş hiçbir yaptırım uygulanmamış kadına. Adaletin bu yönünü de sevmiyorum değil..

Back
X