Onu demek istiyorum aslında amaHee esinizin wpdan anladim.Esiniz gorse kaldirir muhtemelen fotoyu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu demek istiyorum aslında amaHee esinizin wpdan anladim.Esiniz gorse kaldirir muhtemelen fotoyu.
İnş öyle dımdızlak kalakalır. Aldatmak neymiş görür. 1 yıllık evlilik üstelik ya. Tamamen kendini kantlama çabaları, özgüvensizlik.Sadece delil toplamak için yoksa inkar eder
İnşallah.aynen oyle karaktersizlik iste aşağılık kompleksi var demek kiİnş öyle dımdızlak kalakalır. Aldatmak neymiş görür. 1 yıllık evlilik üstelik ya. Tamamen kendini kantlama çabaları, özgüvensizlik.
Yani orası öyle o kabul etmiş zaten o yolun yolcusu olduğu için çok da umurunda olmaz dediğiniz gibi suan onun en zor ani aslında isi de yokArkadaşın çok saçma bir öneride bulunmus. Sonucta kadın bilmiyor mu evli olduğunu,akşam karisinin yatağına gittiğini?
Neden tepki versin ki?
Nasıl buldugunun bir önemi yok, bulmuşsun işte bir şekilde. Hiç suyu bulandirma,kanıtlarını topla, avukatla konuş, en zor anında baş k.cina tekmeyi şeref yoksununun
Siz kabul mu ettiniz pekiBoşanma fikriniz yoksa durum farkli ama ben boşanayım bunu yemem diyorsanız ( ki bence yemeyin bi kere yapan hep yapar) sakin kalıp bir avukata danışın delil toplayin mümkünse beraber kaldiklari yer tarih vs bilgilerini bulun. mahkeme zina icin sağlam delil istiyor.Duygusal olarak çok zor evet ama ben duygusalliga kapılıp hatalar yaptim aldatıldığımı ögrenince.Yasiniz çok genc sanırım.Adimlarinizi mutlaka 2 kere 3 kere düşünerek planlayin.
İs yerinden bir yollu fotoğrafları var onu da aldım delil olarak şuan sadece salaga yatıp delil topluyorum kendisi de beni bırakırsan benim sonum olur diyerek ortada geliyor kendi kendine vicdan yaptı galiba karakter yoksunu serefsiz
Ben bosanacagini sanmiyorum.Toplayacağınız delili toplamışsınız daha ne delili topluyorsunuz ?
Gerçekten boşanma niyetiniz varsa şu anda "anlaşmalı boşanma protokolü" ile avukat tutmaya dahi gerek olmadan, en kısa sürede kendisinden ayrılmak için ne yapmanız gerektiğini araştırmanız daha mantıklı.
Şu an tatilde misiniz ? Kendisiyle karı koca ilişkinizi sonlandırmışsınızdır umarım.
Ben hemen boşanmak istedim Önce kabul etti.Sonra barışalım diye yalvardi.Affetmeyince ben kötü oldum vs.1 yıl çekişmeli dava da rezillik diz boyuydu.2 ay kadar önce sürpriz bi sekilde benim sartlarimla boşanmayi kabul etti.1 ay sonrada o..pusu ile evlendi.Siz kabul mu ettiniz peki
Hayat kimseye adil ve kolay değil.Yasadiklariniz çok zor ben 15 yıllık kocamı boşadim.1 ay sonra evlendi.Affetseydin beni evlenmezdim dedi yüzsüz.Her gün acı cekmektense bir kere de karar verdim.Siz maddi ve manevi tüm olasililarinizi düşünün tabiiki karar sizin.Hakkinizda hayırlısı olsun.SevgilerSiz kabul mu ettiniz peki
Tabi ki sonlandırdım tatilde değiliz suanToplayacağınız delili toplamışsınız daha ne delili topluyorsunuz ?
Gerçekten boşanma niyetiniz varsa şu anda "anlaşmalı boşanma protokolü" ile avukat tutmaya dahi gerek olmadan, en kısa sürede kendisinden ayrılmak için ne yapmanız gerektiğini araştırmanız daha mantıklı.
Şu an tatilde misiniz ? Kendisiyle karı koca ilişkinizi sonlandırmışsınızdır umarım.
Tabi ki sonlandırdımToplayacağınız delili toplamışsınız daha ne delili topluyorsunuz ?
Gerçekten boşanma niyetiniz varsa şu anda "anlaşmalı boşanma protokolü" ile avukat tutmaya dahi gerek olmadan, en kısa sürede kendisinden ayrılmak için ne yapmanız gerektiğini araştırmanız daha mantıklı.
Şu an tatilde misiniz ? Kendisiyle karı koca ilişkinizi sonlandırmışsınızdır umarım.
Kurtulmussunuz ama adınıza sevindim evliliğe ihanet girince yürütülmuyorBen hemen boşanmak istedim Önce kabul etti.Sonra barışalım diye yalvardi.Affetmeyince ben kötü oldum vs.1 yıl çekişmeli dava da rezillik diz boyuydu.2 ay kadar önce sürpriz bi sekilde benim sartlarimla boşanmayi kabul etti.1 ay sonrada o..pusu ile evlendi.
Affetseydim hayat boyu kendimi yerdim.Kizimin gözlerine bakamazdim.Son bir yıl çok agir seyler yasasim.Ama asla Pisman degilim.
Her yolu denicem bunun icinYapılması gereken her şeyi arkadaşlar yazmışlar zaten, umarım bu kararın arkasında durabilirsin rezil et o adam müsveddesini donuna kadar al mümkünse
İlişkinin devam edip etmediğini biliyo musunHer yolu denicem bunun icin
1 senelik evliyiz ve bir kaç aydır evliligimizde bazı sıkıntılar seziyordum huzursuzluk vardı ve kokusu tatilde çıktı tatile gitmeden önce işten arkadaşı saat 12 de aradi açmadı tartıştık daha sonra tatilde arkadaşıyla konuşmalarını okudum bana iş için gidiyorum dediği yere o kızla gitmiş o kızla beraber olmuşlar ve bunu arkadaşına bir gururla anlatmış suan bildiğimden haberi yok konuşacak halim yok çok hastayım ve dile bile getiremedim suan sadece salak rolü oynuyorum o ise eskisi gibi sen hep benim yanımda kal sensizliği Allah bana göstermesin gibi laflar ediyor bir kaç kişi kızın wpde göreceği şekilde fotoğraflarinizi paylaş bakalim ne tepki verecek tepki verip yazdiginda o şekilde yakalamış ol diyorlar sizce nasıl bi yol izlemeliyim
Hepsini aldım kızın çocuğu varmış onunla fotoğraf çekilmisler hepsini aldim
Soyle bir durum var kadınla goruntulu de konuşmuşlar sürekli arayıp mesaj atıyor zaten aralarında birsey gecmis zaten arkadaşlarını tembihlemis eşim sizi ararsa çalışıyoruz diyin demişİlk mesajınızda eşinizin sizi bir başka kadınla aldattığını , arkadaşına böbürlendiği mesajdan okuyup öğrendiğinizi yazmışsınız.
Eşiniz işsiz ancak iş için bir yere gitmiş.
Kadında aynı işyerinde çalışıyor sanırım. Eşinizin kadının çocuğuyla çekilmiş fotoğrafı var ; bu da sevimli bir çocuk diye çekilmiş herhangi bir foto olabilir.
Sözde delil olarak anlattıklarınız delil değil öncelikle.
Eşiniz , erkek arkadaşına "ben falanca kadınla beraber oldum" diye anlatacak kadar karakter yoksunu ise ; konudan hiç haberi olmayan bir kadına iftira etme potansiyeli de var.
Başkalarına : "yollu, o yolun yolcusu , ne olduğu belli vb..." demeden önce ; dönüp eşinize bakın.
Kadın olayın içinde değil de , eşinizin hayal aleminde yer alıyorsa ; ki umarım öyledir , sözde delillerinizle kadının güzel bir tazminat almasını sağlarsınız böyle bir durumda.
Ben bosanacagini sanmiyorum.
Bi kerelikmik, issiz oldugu icin bosluga düsmüs, kadin zaten yollu, kocami bastan cikarmis gibi bi cevap gelir yakinda.
Yoksa delilin alasi var elinde, daha tatile devamke.....