daha ne detay kalmış ki anlatacağınız... :hulya: hem ben detay sormadım, sadece bekar insanların sevgilisi olmasında sorun görmediğimi belirttim. Adamın kızı görse ne olacak? Annesinin sevgilisini görmüyor mu kızı? Her iki durum da neticede çocuk psikolojisi için mutluluk verici değil. Çocuk ana-babayı bir arada ister.Ama olmuyorsa ve yollar ayrılmışsa her 2 tarafta özgürdür artık. Neyse, burada olmayan insanların hayatını konuşmak doğru değil. Tekil örnekler zaten anlam taşımazlar.
işte ben bi şekilde bunu istiyorum kolay olmasın ama ne yapmam gerekiyo onu bulamıyorum. ayaklarımın üzerinde duruyorum çalışıyorum ben ona muhtaç değilim. benim tek istediğim bi şekilde ondan intikam almak ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. bana yaşattığı acıyı ona yaşatmak istiyorum. ama bu onu aldatmakla olmayacak tabikide. benimle her konuştuğunda her dokunduğunda pişmanlıktan içi içini yesin ben nasıl bu kadar alçalabildim desin
ipek yazdığın hemen hemen her yoruma imzamı atabilirim.
o derece örtüşüyor fikirlerimiz.
ayrıca şu "bildiğiniz şeytan, bilmediğiniz şeytandan iyidir" cümlesi beni benden aldı yani :))
canım benimde yakında 1 yaşında olucak bir oğlum var.
babasıyla araları muhteşem.
amaaa şunu söylemeliyim ki senin yaşadıklarını yaşamış olsaydım 1 dk.onunla aynı yerde durmazdım.
eşini,çocuğunu düşünen insan saçma sapan davranmaz.
başka kadının yanındayken gece sizi nasıl yanlız başınıza bırakıyor.
çok sinirlendim eşine.
ablamda aynı durumu yaşadı,ve 2 hafta önce resmi olarak ayrıldı...
9 yaşında çocuğu var.
bu saatten sonra anne evine dönemez tabi dönsede rahat edemez.
çalışıyor ve oğluyla kendi evlerinde yaşıyor.
ailenin ne dediğini merak ettim,haverleri vardır dimi?
huylu huyundan vazgeçmez hayatım,hiç çabalayıp kendini yıpratma...
bişey sormak istiyırum, eğer cevaplarsanız sevinirim....
şimdi bu aldatma olmadan önce eşinizde her hangi garip davranış sezdiniz mi veya tuhaf ve anormal şeyler oldu mu?
mesela cevapsız telefonların gelmesi, her yere ceptelefonu alması gibi vs veya eve geç gelmeler, soğuk davranamalar felan, birde çocuğunuz kaç yaşında merak ettim?
veya ne bileyim her hangi başka bir şeyler, nede olsa her şey güllük gülistanlıkken gidipte aldatayım karımı demedi bu adam, yoksa yanlış mıyım fisfisfis
eleştirilince nasıl da efeleniyorsunuz :jeyyar:
nerde hadsizlik ettiğimi de söyleyin bari anlayayım.
bir ilişkinin kangreni şöyle olur :
taraflardan biri veya ikisi sevmekten vazgeçer.
işte o noktadan sonra ilişki çıkmaza girer, vadesi dolar.
ama iki taraf da seviyorsa hatalar tekrarlanmazsa bal gibi de telafi edilebilir.
şimdi bu kadın onursuz mu oldu yani?
haddinize bayıldım doğrusu.
biz ailemizden görmedik böyle şeyler, bi siz gördünüz.
ne güzel de ölçüyorsunuz onuru şerefi. alkisalkisalkis
kolaycı olan her kadının hayatına milyon tane erkek gireeer çıkar.
kolay gelsin o zaman.
aslinda bende sizinle ayni fikirdeyim.yeni bir düzen yeni bir hayat kurmak daha zor...yasayan bilir ben yasadim hepsini...ayrica biraz önce esime sordum...sen kadin olsaydin cocugun olsaydi aldatilsaydin neyapardin diye sordum bi erkeyin fikrini ögrenmek istedim sadece..esim..ben defederdim affetmezdim..olurmu öyle sey..baska kadinla her halti yapsin tekrar yakinlik göstersin dedi.kac cocuk olursa olsun..madem bekarlik hayati sürdürecekti niye evlendi diyor..bunu bi erkek olarak esimin söyledikleri..benim deyil...[/COLOR]
asıl kolaycılık aldatıldığı halde bütün bunlara katlanıp (affetme sıfatına sığınarak) düzenini bozacak ve yeni bir hayata atılacak kadar güçlü olamamaktır bana göre.
aslinda bende sizinle ayni fikirdeyim.yeni bir düzen yeni bir hayat kurmak daha zor...yasayan bilir ben yasadim hepsini...ayrica biraz önce esime sordum...sen kadin olsaydin cocugun olsaydi aldatilsaydin neyapardin diye sordum bi erkeyin fikrini ögrenmek istedim sadece..esim..ben defederdim affetmezdim..olurmu öyle sey..baska kadinla her halti yapsin tekrar yakinlik göstersin dedi.kac cocuk olursa olsun..madem bekarlik hayati sürdürecekti niye evlendi diyor..bunu bi erkek olarak esimin söyledikleri..benim deyil...
bekara karı boşamak kolay derler sizin konumunuzu şartlarınızı bilememSürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM SAKIN BENİ BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.
aslinda bende sizinle ayni fikirdeyim.yeni bir düzen yeni bir hayat kurmak daha zor...yasayan bilir ben yasadim hepsini...ayrica biraz önce esime sordum...sen kadin olsaydin cocugun olsaydi aldatilsaydin neyapardin diye sordum bi erkeyin fikrini ögrenmek istedim sadece..esim..ben defederdim affetmezdim..olurmu öyle sey..baska kadinla her halti yapsin tekrar yakinlik göstersin dedi.kac cocuk olursa olsun..madem bekarlik hayati sürdürecekti niye evlendi diyor..bunu bi erkek olarak esimin söyledikleri..benim deyil...
[/COLOR]
asıl kolaycılık aldatıldığı halde bütün bunlara katlanıp (affetme sıfatına sığınarak) düzenini bozacak ve yeni bir hayata atılacak kadar güçlü olamamaktır bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?