amin.
yaşananları biliyorum.
o acıyıda. çünkü yanında arkadaşın gözünün önünde eriyor bitiyor.kolay değil gerçekten.
eşi çok yalvardı.1 seneye yakın peşinden çok koştu..ama o, asla kabul etmedi.....
umarım, bu mutluluğu devam eder.
çünkü çok kötü günler yaşadı ve bu mutluluğu hakketti.
zaten bizi gördü utandı önüne baktı hep..
oysa arkadaşım dört dörtlüktür.
ya arkadaşımız ve kızıda olsaydı yanımızda diye bayağı bir düşündüktü...iyiki yoktu....
kız görseydi babasını kötü olurdu......
çünkü o sinemaya bazen hep beraber giderdik.
konu rus kadinindan acildi aklima geldi..esimin bi amca kizi var..oda 14 sene sonra ayrildi kocasi olacak heriften.o 1 deyil defalarca sans verip göz yummus esinin aldatmalarina...ama malesef cok tehlikeli bir hastaliga yakalandiktan sonra bosandi....neyseki kadinin hastaligi yenme sansi varmis yine...ama ayrildigi herifin durumu kötü...doktor herife demis yasama sansin cok az diye...zaten bizi gördü utandı önüne baktı hep..
oysa arkadaşım dört dörtlüktür.
ya arkadaşımız ve kızıda olsaydı yanımızda diye bayağı bir düşündüktü...iyiki yoktu....
kız görseydi babasını kötü olurdu......
çünkü o sinemaya bazen hep beraber giderdik.
Artık çocuk erkeğin garantisi!..(eskiden kadın erkeği eve bağlamak amacıyla doğururdu)
Garanti süresini uzatmak isteyen er kişi her sene çocuğu yenilemeli!..
Yazınız gayet güzel, yalnız şu iki yere katılmıyorum.
Kadınlar bir değil doğru, ama saydıklarınızın dışında çok aşıktır ama aldatılmayı affedebilr. Sadece maddi ihtiyaç ya da eşimi ona buna yedirmem gibi düşünceleri olmayabilir. Aşıktır, aldatıldığını öğrenir ama devam eder belki eskisinden daha mutlu olurlar...
Affedilen bir daha tekrarlar da sadece bir genelleme, arada bir çok istisna çıkabilir. Lütfen insanların farklı farklı olduğunu kabul edin. İnsanlar hata yapar, pişman olur, bir daha tekrarlamaz veya hata yapar umrunda olmaz devam eder... Herkese aynı gözle bakmayın.
çocuk iyi.
o evde huzursuzluk yaşamaktansa ,şimdi huzur içinde yaşıyor..
yok akıllanmadı.
ruslarla fink atıyor.
en son sinemada gördüm.
kızıl bir rusla...
ne alaka yaaaaaaaa
inanin bazi düsünceleri okudukca ben nerden geldim uzayda falanmi yasiyorum acaba diyesim geliyor
cocugu olmayan kadinlarla olanalar evliler ve bekarlar ne kadar sacma bir ayrim
kadin olmak sadece cocuk dogurmak demek midir yani
bu güven meselesidir birine asik oluyorsunuz güveniyorsunuz herseyinizle onun oluyorsunuz
her kahrini cekiyorsunuz iyi günde kötü günde binbir fedakarliklarla
ama o adam seni gidip baska bir kadinla aldatiyor baskasina dokunuyor baskasini öpüyor baska birisini kokluyor bunun özrü olurmu geri dönüsü olurmu pismanlik yasanmis seyleri yasanmamis kilarmi
evet benim cocugum yok ben anne degilim
ama bir degil 10 tane cocugum olsa yinede baska bir tene dokunmus o elleriyle artik bana dokunamaz
benim midem kabul etmiyor böyle seyleri
ayni seyi ben yapsam benim esim beni affedermi aslaaaaaaaa
öyleyse bende onu aslaaaaaa affetmem
Adam şu anda bekar ise, bir bayanla sinemada olması suç mudur? Rus olması mı problem, her Rus kötü kadın mı?
Sizin arkadaşınızın da hayatında biri varmış sonuçta, öyle değil mi..
olay öyle değil.
boşanmaya götürende bir rustu...
sonra o boşanma döneminde renk ,renk ruslarla görüldü , konuşuldu.
o yanındaki rusunda o boşanmaya sebep olan olduğunu düşünüyoruz.
çünkü kızıl saçlı olduğu biliniyor,boşanmasına sebep olan ukraynalının..
olayı bilip bilmeden konuşmazsanız sevinim.
her şeyi detayına kadar anlatacak değilim size.
ayrıca,hayatında biri var tabii.ne alakaysa artık.
olmasınmı ...
çok üzüldüm keşke evliyken aldatanlara çok büyük cezalar verilseydi mesala idam gibi o zaman korkularından belki yapmazlardı benim en hassas olduğum konu ne kadar bencil bir insan eşiniz sizi düşünmüyorda o küçücük masum çocuğunuda düşünmüyor ALLAH ıslah etsin evliliğinizde güven problemi oluşmuş devam etseniz bile ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum bencede devam etmeyi düşünüyorsanız psikolojik destek alın derim yoksa çok zor bir hayatınız olur çocuğunuz ve sizin için en doğrusu neyse ona karar verin ALLAH yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?