Eşimin birkaç aydır internette bir kadınla görüştüğünü öğrendim. Önceleri King oyununda bir arkadaşlık olduğundan bahsediyordu ama telefonda ve facebook da mesajlarını yakaladım. Bana hitap ettiği şekilde hitap etmiş ona da. Şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemiyorum.8 aylık hamileyim terk etsem baba evine dönüp işsiz güçsüz ne yapacağım çocukla güvenimi tamamen kaybettim. Kadının mailini telefonunu buldum arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.Eşimin evli olduğunu bile bile nasıl bir cesaretle ahlaksızca bir işe kalkışabiliyor?
Biliyor eşim benim resmimi photoshop da süsleyince kıskanmış mail atmış o da istemiş mailinde o kadına gönderdiği resim duruyor hala.kadının 1 çocuğu varmış eşi bunu aldatıp terk etmiş . herkes aynı acıyı yaşasın istiyormuş. Galiba bu durumda ben şu halimle kurban durumundayım. Bu kadını mahvetmek istiyorum.Karnımdaki çocuğumla hayatımı çekilmez hale getiriyor.belki bilmiyordur eşinin evli olduğuru
hem bence muhatabın o kadın değil eşin olmalı
Eşimin birkaç aydır internette bir kadınla görüştüğünü öğrendim. Önceleri King oyununda bir arkadaşlık olduğundan bahsediyordu ama telefonda ve facebook da mesajlarını yakaladım. Bana hitap ettiği şekilde hitap etmiş ona da. Şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemiyorum.8 aylık hamileyim terk etsem baba evine dönüp işsiz güçsüz ne yapacağım çocukla güvenimi tamamen kaybettim. Kadının mailini telefonunu buldum arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.Eşimin evli olduğunu bile bile nasıl bir cesaretle ahlaksızca bir işe kalkışabiliyor?
Allah bildiği gibi yapsın bu erkekleri yaa nasıl bir hayasızlık bu eşin hamile hemde senin çocuğuna sen git başkası ile oynaş kaynaş yazıklar olsun böyle babaya.
yarın öbürgün hangi sıfatla bakacak o çocuğun yüzüne?
babamı annesi hamileyken annesini aldatmış şereften yoksun bir baba olarakmı.
Allah herkese akıl fikir ihsan etsin yarabbim...
canım üzülme demem diyemem böyle bir konuda zaten nasıl denedbilirki?
eşinle konuştun mu bu konuyu peki ne diyor?
kadınla konuşman hiçbirşeeye çare olmaz belkide daha çok çıkmaza sürükler seni....
Hmm pardon eşinle konuşmuşsun zaten..
Biraz uzak dursaydın düşünücem falan deseydin hemen affetmeseydin canım.
Böyle konularda atıp tutmak, ahkam kesmek çok kolay gelebilir insanlara... Bu hassas döneminizde eminim çok kırılmış ve üzülmüşsünüzdür... Tahminim; en çok da size hitap ettiği şekilde değersiz bir kadına da hitap etmiş olması sizi en çok üzen... Çünkü böylece o kadınla aynı kefeye konmuş hissettiniz kendinizi... Ama öyle olmadığına ve olmayacağına ben eminim. Erkekler bazen burunlarının sürttürülmesini isterler. Bence sizin de bi burun sürtme zamanınız gelmiş...
Yazıklar olsun bu erkeklere hemde hamile bir kadını aldatıyor bu durumda .
Kadınlar az değil artık kocası aldattı diye aynı haltı oda yapıyor şimdi.
Madem eşiniz boşluktaymış illaki aldatması mı gerekiyor netten kadın bulup işveli cilveli mesajlar mı atması gerekiyor.
gerekmiyor tabii ki ama yapmış işte...boğmak istiyorum ikisini de
İnsan evlilikten korkuyor gerçekten. Allah yardımcın olsun canım. Fazla stres yapma bebeğine bişey olmasın demek isterim ama insan nasıl stres yapmaz ki? Eşin hiç utanmıyor mu peki karşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?