Aldatıldım

rivera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
507
23
98
Eşimin birkaç aydır internette bir kadınla görüştüğünü öğrendim. Önceleri King oyununda bir arkadaşlık olduğundan bahsediyordu ama telefonda ve facebook da mesajlarını yakaladım. Bana hitap ettiği şekilde hitap etmiş ona da. Şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemiyorum.8 aylık hamileyim terk etsem baba evine dönüp işsiz güçsüz ne yapacağım çocukla güvenimi tamamen kaybettim. Kadının mailini telefonunu buldum arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.Eşimin evli olduğunu bile bile nasıl bir cesaretle ahlaksızca bir işe kalkışabiliyor?

belki bilmiyordur eşinin evli olduğuru
hem bence muhatabın o kadın değil eşin olmalı

Allah bildiği gibi yapsın bu erkekleri yaa nasıl bir hayasızlık bu eşin hamile hemde senin çocuğuna sen git başkası ile oynaş kaynaş yazıklar olsun böyle babaya.
yarın öbürgün hangi sıfatla bakacak o çocuğun yüzüne?
babamı annesi hamileyken annesini aldatmış şereften yoksun bir baba olarakmı.
Allah herkese akıl fikir ihsan etsin yarabbim...

canım üzülme demem diyemem böyle bir konuda zaten nasıl denedbilirki?
eşinle konuştun mu bu konuyu peki ne diyor?
kadınla konuşman hiçbirşeeye çare olmaz belkide daha çok çıkmaza sürükler seni....

belki bilmiyordur eşinin evli olduğuru
hem bence muhatabın o kadın değil eşin olmalı
Biliyor eşim benim resmimi photoshop da süsleyince kıskanmış mail atmış o da istemiş mailinde o kadına gönderdiği resim duruyor hala.kadının 1 çocuğu varmış eşi bunu aldatıp terk etmiş . herkes aynı acıyı yaşasın istiyormuş. Galiba bu durumda ben şu halimle kurban durumundayım. Bu kadını mahvetmek istiyorum.Karnımdaki çocuğumla hayatımı çekilmez hale getiriyor.

Lanet olsun..

Boşluktaymış önemli bir şey değilmiş falan falan kimin yanındaymış beni de çocuğu da seviyormuş . kadına yavruşum tatlı kuşum demiş ya ben nasıl kaldırıcam bunu bana söylediğin lafları söylemişsin dedim ben başka laf bilmem diyor. facebook dan kadına senin o küçük bedenine sarılmak istiyorum diye başlayan gerisini okuyamadığım bir mesaj atmıştı bana bunu ben atmadım mailimi hacklemiş dedi ama gerçekmiş dün gece iyice anladım. Şimdi de dün aldığım internet şifresiyle telefonunu kendi telime yönlendirdim. Arasın bakalım o kadın ararsa duyacağı var benden

kadını neden suçluyorsunki ..kadın kadar eşin de suçlu ..kadın eşinin evli olduğunu bile bile nasıl yaklaştı diyorsun da ,eşin evli olduğu halde bu haltı işlemeye nasıl cesaret etti peki ...bence kadından çok eşin suçlu ..kadına belki evliyim ama boşanacağız ya da eşimle aram ii değil demiştir nerden biliyorsun ..belki kadın senin hamile olduğunu bile bilmiyordur ...ama eşin senin hamile olduğunu bile bile bu haltı işlemiş ..en büyük suçlu eşindir bunu unutma ..şartlarını bilemiyorum ama herşeye rağmen bence bu adamdan ayrılmalısın ...bir kere yapan her zaman yapar ..bu işin biri bini olmaz ...hayatın boyunca hep bir daha yaparmı şüphesiylemi yaşayacaksın ...öyleki o adama bir de çocuk yapmışsın ki o adama yazıklar olsun ne diyeyim ...baba evinde zorluklar seni bekliyor olabilir ama bu yüzden de eşine katlanmak zorunda mı kalacaksın ..her gördüğünde aklına diğer kadın gelmeyecekmi ? bence sen yol yakınken kendine yeni bir hayat kur ..zor da olsa mücadele et ve bu adamı hayatından çıkar ...ALLAH sana kolaylık versin ..kocan gibileri de ıslah etsin ..

Üstelik de kadını telefonuna erkek ismiyle kaydetmiş. Geçen gün benim yanımda aradı kadın ben telefonu açtım ve konuşmadan ona verdim ya ne aptalmışım. Dünyada benim başıma gelmez sanıyordum

Bence o kadınla muhatap olmaya bile değmez canım , hem hamilesin abuk subuk bişey söyler seni de bebeği de üzer , ne tarz bi kadın olduğu belli zaten..
Senin işin eşinle..
Eşin pişman olucak ki kadın da pişman olsun..
Al karşına eşini hepsini bildiğini söyle..
Şu durumda şu halinle mahkemeye versen suratına tükürüler eşinin ,çocuğunun yüzünü de göremez öyle kolay kolay , elinde delil var herşey var..

Hmm pardon eşinle konuşmuşsun zaten..
Biraz uzak dursaydın düşünücem falan deseydin hemen affetmeseydin canım.

Böyle konularda atıp tutmak, ahkam kesmek çok kolay gelebilir insanlara... Bu hassas döneminizde eminim çok kırılmış ve üzülmüşsünüzdür... Tahminim; en çok da size hitap ettiği şekilde değersiz bir kadına da hitap etmiş olması sizi en çok üzen... Çünkü böylece o kadınla aynı kefeye konmuş hissettiniz kendinizi... Ama öyle olmadığına ve olmayacağına ben eminim. Erkekler bazen burunlarının sürttürülmesini isterler. Bence sizin de bi burun sürtme zamanınız gelmiş...

Hmm pardon eşinle konuşmuşsun zaten..
Biraz uzak dursaydın düşünücem falan deseydin hemen affetmeseydin canım.

Ailemden uzakta küçük bir ilçede yaşıyoruz. Nasıl uzak durabilirim nereye gidiyim bilmem ki affetmedim söyledim her şeyi bildiğimi de. Tiksiniyorum senden inşallah bu çocuk da yaşamaz ben de seni boşarım dedim. ne yapacağımı bilemiyorum

Yazıklar olsun bu erkeklere hemde hamile bir kadını aldatıyor bu durumda .
Kadınlar az değil artık kocası aldattı diye aynı haltı oda yapıyor şimdi.
Madem eşiniz boşluktaymış illaki aldatması mı gerekiyor netten kadın bulup işveli cilveli mesajlar mı atması gerekiyor.

evet kesinlikle öyle hissediyorum hak etmek için ne yaptım merak ediyorum. Beni seviyormuş kimseye değişmezmiş. Söylediği tek kelimeye inanasım gelmiyor. üstelik hayatım boyunca diken üstünde yaşamak.. hem de çocukla..

ben erkekleri anlamıyorum
mağdem aldatacaksın niye evlendin
mağdem evlendin niye aldatıyosunalsanaalsanasmile

k.bakma senin eşin salağın kralı olur bu olayın üstüne madem biliyor kadın aldatıldı kocası bunu terk etti gitti eşin nasıl böyle bir insan ile birşeyler paylaşmaya başlıyor kadında belki önüne çıkan bütün erkeklerden bu şekilde intikam almak istiyor yazık valla herkese yazık bu olayda eşinide yılın tescilli eşşeği seçilir sanırım

gerekmiyor tabii ki ama yapmış işte...boğmak istiyorum ikisini de

ınsan evlilikten korkuyor gerçekten. Allah yardımcın olsun canım. Fazla stres yapma bebeğine bişey olmasın demek isterim ama insan nasıl stres yapmaz ki? Eşin hiç utanmıyor mu peki karşında?

İnsan evlilikten korkuyor gerçekten. Allah yardımcın olsun canım. Fazla stres yapma bebeğine bişey olmasın demek isterim ama insan nasıl stres yapmaz ki? Eşin hiç utanmıyor mu peki karşında?

Utandığını söylüyor ama ona da inanmak gelmiyor içimden.Asıl ben Doğumdan önce istanbula gidicem o burada bir süre daha kalmak zorunda iş yüzünden bakalım o arada neler olucak? Bir daha yapmazmış. Aman ne komik çocuk bile bundan iyi laf söylerdi. İnanmıyorum yapmayacağına da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…