Keşke yapmasaymış bunu yapmasını gerektiren bir sebebi mi var sordunuz mu eşinize ne cevap veriyor o anda .
Wallah boğun bencede hemde iki kere yapın
Boşluktaymış önemli bir şey değilmiş falan falan kimin yanındaymış beni de çocuğu da seviyormuş . kadına yavruşum tatlı kuşum demiş ya ben nasıl kaldırıcam bunu bana söylediğin lafları söylemişsin dedim ben başka laf bilmem diyor. facebook dan kadına senin o küçük bedenine sarılmak istiyorum diye başlayan gerisini okuyamadığım bir mesaj atmıştı bana bunu ben atmadım mailimi hacklemiş dedi ama gerçekmiş dün gece iyice anladım. Şimdi de dün aldığım internet şifresiyle telefonunu kendi telime yönlendirdim. Arasın bakalım o kadın ararsa duyacağı var benden
Utandığını söylüyor ama ona da inanmak gelmiyor içimden.Asıl ben Doğumdan önce istanbula gidicem o burada bir süre daha kalmak zorunda iş yüzünden bakalım o arada neler olucak? Bir daha yapmazmış. Aman ne komik çocuk bile bundan iyi laf söylerdi. İnanmıyorum yapmayacağına da.
Ne diyecek heyecanı yok olmuş evliliğimizin o anda monotonlaşmış ben çocuk olayına iyice kilitlenmişim başka bir şeyle uğraşmıyormuşum. Boşluğa düşmüş kendisi. Ama o gönderdiği mesajlar da basit gelmiyor bana. Üstelik kadın benden güzel yada kültürlü olsa o da kabul edilemez ama değil de yani.
evet kesinlikle öyle hissediyorum hak etmek için ne yaptım merak ediyorum. Beni seviyormuş kimseye değişmezmiş. Söylediği tek kelimeye inanasım gelmiyor. üstelik hayatım boyunca diken üstünde yaşamak.. hem de çocukla..
Biliyor eşim benim resmimi photoshop da süsleyince kıskanmış mail atmış o da istemiş mailinde o kadına gönderdiği resim duruyor hala.kadının 1 çocuğu varmış eşi bunu aldatıp terk etmiş . herkes aynı acıyı yaşasın istiyormuş. Galiba bu durumda ben şu halimle kurban durumundayım. Bu kadını mahvetmek istiyorum.Karnımdaki çocuğumla hayatımı çekilmez hale getiriyor.
Bence pişman olmuş canım , yoksa utandığını falan söylemezdi.
Bi anlık gaflet işte. Ama bunun hesabını vermeden affetme sakın , sürünsün..
Sen tabiki evinde durucaksın , gidicek biri varsa o da eşin ama bir yere gitmeyin şimdilik , iki yabancı gibi olucak ama olsun. Çocuğunun suçu yok bitanem , sağlıkla gelir inşallah .. Sen onu düşünme bence şimdi hiç git İstanbul'a doğur bebeğini , esas o zaman o bebeği görünce bin kat daha utanıcak emin ol. Şöyle düşün , sen İstanbula gitsende gitmesen de onun içinde varsa zaten yapıcaktır bi şekilde.. Ağırlığını koru ki eşinin değerini anlasın iki kadın arasındaki farkı idrak etsin..
Doğurana kadar da onun hiçbir isteğini yapmak zorunda değilsin kendini mecbur hissetme buna , dediğim gibi ayrılıcam desen maddi manevi her şekilde senden yana olur kanunlar.
Ya böle kötülük yapmak ister gibi görmeyin beni ama bence pişman olmasada utandığını söyleyebilir bir erkek. Sıvışmanın en kolay yollarından biridir.. Ama inşallah gerçekten uutanıyorduralsanaalsanasmile
Utandığını söylüyor ama ona da inanmak gelmiyor içimden.Asıl ben Doğumdan önce istanbula gidicem o burada bir süre daha kalmak zorunda iş yüzünden bakalım o arada neler olucak? Bir daha yapmazmış. Aman ne komik çocuk bile bundan iyi laf söylerdi. İnanmıyorum yapmayacağına da.
Ne diyecek heyecanı yok olmuş evliliğimizin o anda monotonlaşmış ben çocuk olayına iyice kilitlenmişim başka bir şeyle uğraşmıyormuşum. Boşluğa düşmüş kendisi. Ama o gönderdiği mesajlar da basit gelmiyor bana. Üstelik kadın benden güzel yada kültürlü olsa o da kabul edilemez ama değil de yani.
Kadına acdım , O aldatılmış , acı çekmiş
Başka birinede aynı duyguları yaşatıyor
Çok yazık..
Ama burda en büyük hata eşinizde
Bile bile sizi üzmesi , el için
Terk edemiyecek olmanız ise daha kötü
O zaman öldürmiyecek süründüreceksiniz
Belki sizin değerinizi anlar , baba olacağı aklına gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?