Aldatıldım

Keşke yapmasaymış bunu yapmasını gerektiren bir sebebi mi var sordunuz mu eşinize ne cevap veriyor o anda .
Wallah boğun bencede hemde iki kere yapın

Ne diyecek heyecanı yok olmuş evliliğimizin o anda monotonlaşmış ben çocuk olayına iyice kilitlenmişim başka bir şeyle uğraşmıyormuşum. Boşluğa düşmüş kendisi. Ama o gönderdiği mesajlar da basit gelmiyor bana. Üstelik kadın benden güzel yada kültürlü olsa o da kabul edilemez ama değil de yani.

Hay şeyi kopasıca:mymeka:
Rezil herifalsanaalsanasmile

Bence pişman olmuş canım , yoksa utandığını falan söylemezdi.
Bi anlık gaflet işte. Ama bunun hesabını vermeden affetme sakın , sürünsün..
Sen tabiki evinde durucaksın , gidicek biri varsa o da eşin ama bir yere gitmeyin şimdilik , iki yabancı gibi olucak ama olsun. Çocuğunun suçu yok bitanem , sağlıkla gelir inşallah .. Sen onu düşünme bence şimdi hiç git İstanbul'a doğur bebeğini , esas o zaman o bebeği görünce bin kat daha utanıcak emin ol. Şöyle düşün , sen İstanbula gitsende gitmesen de onun içinde varsa zaten yapıcaktır bi şekilde.. Ağırlığını koru ki eşinin değerini anlasın iki kadın arasındaki farkı idrak etsin..
Doğurana kadar da onun hiçbir isteğini yapmak zorunda değilsin kendini mecbur hissetme buna , dediğim gibi ayrılıcam desen maddi manevi her şekilde senden yana olur kanunlar.

Yani ne bekliyorki heyecanı yok olmuş birden mesajlar püfür püfür fantezi kokuyor zaten

ya bence kesinlikle bişeyler yap kocanı süründür, haber vermeden biyerlere git, arkadaşın falan yokmu yada akraban, millet ne der diye düşünme, nasıl olsa gelip ayaklarına kapanacak

allah yardımcın olsun arkadaşım ; bebeğine ve sana sağlıklı günler diliyorum...
eşine de akıl fikir sağlığı ...

Hak etmek??? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
8 aylık hamile bir kadın ne yapmış olabilir hak etmek için, tabi ki hak etmediniz. Sizinle hiçbir ilgisi yok, bu yönde sorgulamayın kendinizilmaz:lmaz:

Kalan 1 ayınızı annenizin evinde geçirseniz nasıl olur? Eşinizi gördükçe strese gireceksiniz şimdi, gözden uzak olsun. Hem burnu sürtülsün, sizi kaybettiğini düşünsün. Ailenize açıklama yapmak istemezseniz de yapmayın. Belim ağrıyor, evde duramıyorum yalnız dersiniz, hamilesiniz sonuçta. Ertelemeye çalışın bu konuyu.. Bebeğinize yazık..:gitme:

bilmiyor olabilir gercekten
arayin neden yapiyosunuz bunu deyin
yüzü varsa yapmaz zaten bir daha

kafayi yemis bu kadin kesinlikle hasta
esinizde sorun var bence
neden böyle bir kadinla konusuyor
bu ne vicdansiizlik yaa anlamiyorum

Ya böle kötülük yapmak ister gibi görmeyin beni ama bence pişman olmasada utandığını söyleyebilir bir erkek. Sıvışmanın en kolay yollarından biridir.. Ama inşallah gerçekten uutanıyorduralsanaalsanasmile

Ben olsam boşanmayı asla düşünmem..lmaz:
Kesinlikle boşanıpta o kadını sevindirme..
Ha sana yapılan haksızlığıda eşinin burnundan getir,gerekirse ömür boyu burnundan getir...:mymeka:
Hamilesinde üstelik,kimsenin seni daha fazla üzmesine izin verme...
:1closedeyes:

Belki de , ben de pişmanmış gibi düşündüm çünkü , çok pişmanım bir daha olmuycak , ben seni seviyorum bunlar geçici şeyler gibi klişe sözler yerine utanıyorum dediğine göre utanma duygusunu henüz kaybetmemiş gibi geldi. Umarım gerçekten utanmıştır ve pişmandır..

sen istanbula gidince o kadın belki eşinin yanına gelebilir.. ne demek iş falan kocanda seninle gelsin ne yapsın etsin yanında olsun.. elin şırpıntılarına gelince heycanı fantezisi oluyo da sende nikahlı eşisin zorla biraz.. erkeklere güvenmeye ve rahat bırakmaya gelmiyo sanırım ipi atıp boynuna süründürmek lazım...

bence eger hamılelegınden once baska belırtıler yoksa esınle acılen konusman gerekır. ayrılamak ole kolay ısler degıl ozellıkle hamıle bı kadını dusunursek hıc kolay degıl. bence esını karsına al ve onun ıcınde zor gunler oldugunuz ama kendınınde cok zor zamanlar geceırdıgını ılgıye sevgıye muhtac oldugunu anlat belkı ufak bı heyecan yasamak ıstedın ama sana ufak helen seyler benım dunyamı basıma yıkar dıye anlat. yaptıgının yanlıs oldugunu anlamasını sagla bu bebegın ıkınızın oldugunu boyle uzulmeye devam edersen saglıgının bozulacagına dıkkat cek. ve en az 1 sene daha boyle sorunlar yasayacagınızı cunku dogumdan sonrakı 6-7 ay kadar da arada mesafe oluyormus bunların nırmal oldugunu nasıl cozebılecegınız konusu konus esınle. ole baba evını gıtmek kolay ısler degıl bır yuva kurmak zor bozmak bır anlık hataya bakar. senn konustuktan sonra olumlu bır cvp alamassa ve aynı davranısları sergılemeye devam ederse sıkıcaksın dısını. doguracaksın bebenı. aılenden yardım alıp gıreceksın guzel bır işe kendıne guvenın gelınce esın halen bebegı dogmasına ragmen bu davranısları surduruyorsa basacaksın tekmeyı. hem kendını hem beebgın ıcın en dogrusu saglıklısı bu ayrıca bu sure ıcınde esının senı aldattıgına daır kanıtlar toplayasınkı mahkemede aleyhıne kullanabılısın

çokmu kotuyum ne ? :jeyyar:

Kadına acdım , O aldatılmış , acı çekmiş
Başka birinede aynı duyguları yaşatıyor
Çok yazık..
Ama burda en büyük hata eşinizde
Bile bile sizi üzmesi , el için
Terk edemiyecek olmanız ise daha kötü
O zaman öldürmiyecek süründüreceksiniz
Belki sizin değerinizi anlar , baba olacağı aklına gelir..

En kötüsü bugün bile bu kadın kocam numarasını engellediği halde arayabiliyor hangi yüzle arıyor anlamıyorum bazen şeytan diyor aç.telefonu ağzına geleni söyle

erkekler interneti ülke genelinde bir genelev olarak görüyor galiba.

bence kendinizi üzmeyin, cidden gereksiz bir konu. netten aptal, kişiliksiz bi kadınla tanışmış eşiniz, kadın aldatılmış, bu durumunu kullanmış.

eşinize diyin ki sadece "ben de aldatılmış oluyorum şu an, ben de mi öc alsam acaba erkeklerden, senden boşanınca?"

ama boşanmayın, sakınnnn. çok saçma olur.

şu internet yüzünden aldatmalar o kadar çok ki...
madem ayrılmak istemiyorsunuz o zaman o kadınla kocanız arasındaki her türlü iletişimi kesin. internetin şifresini sadece siz bilin, kocanızın telefonunu elinden alın ev telefonunu kapatın. ama bu ilişki bitse de sizin aklınızdan ölene kadar silinmeyecek anıları. aldatılmak yeterince kötüyken bunu 8 aylık hamileyken yaşamak... bu üzüntüyle erken doğum yapabilirsiniz. imkanınız varsa annenizi ablanızı hatta kayınvalidenizi yanınıza çağırın. hem yalnız kalmamış olursunuz. her şey bi yana ben en çok doğacak bebeğiniz için üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…