yaa arkadasim haklisin...tabiki ama buyuk konusma konusunda dikkat et...cunku bu bir gercek...tabiki yorumun dusuncen olacaktir...dogrusuda bu aldatilinca bosanilir....tabii insanlarin tercihi...ama buyuk konusacagim basima gelirse bosanirim diyorsun...canim yaa hayat insanlara neler getiriyor biliyormusun...belki ilerde durum farkli olacak....baz gerekcelerin olacak sabretmen gerekecek...sabirsa tabii bunu sindirmek.????ama Allah bu dunyada insanin kinadigi seyi basina vermeden canini almazmis...ama size demiyorum herkes özgur istedigini yazar...konu sahibi arkadasin durumundan sunu anladim...yeni evli bocaliyor....bence bir psikologla görusmesinde fayda var hamdolsun böyle birseyle karsilasmadim ama herkesin yasadigi seyler farkli oluyor...Ben sana boşan demedim . sindirebiliyorsan unutmaya çalış dedim başta. Senin kendinle ilgili çözemediğini burada insanlar nasıl çözsünki? Ben büyük konusuyorum konusucamda aldatılırsam bırakırım. Çunki gururum ve kendime saygım var. Umarım hayatta herşey hepimizin istediği gibi olur.
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnbilmiyorum yaa allahım esirgesin allahım sen koru
Yaprak dökümündeki Fikret'e benzemiş durumunaklımdan cıkmıyorkı en ufak seyde vuruyorum suratına ayrılmak ıstemıyorum ama ne yapacagımı da bılmıyorum
Yaprak dökümündeki Fikret'e benzemiş durumun
İhaneti aklından atamıyorsan, eşini hayatından atacaksın. Bunu söylemesi kolay diyeceksin belki de. Haklısın, yaşayan bilir. Ama, ömrünün geri kalan kısmında huzur istiyorsan ikisinden biri; orta yolu yok bunun maalesef:teselli:
allahım şu internet kalksın gitsin nolur yaaaa intertent diye bişey kalmasın offf
İlahi,güldürdün beni!:roflol:
İnternet kalkınca ne olacak ki?
Dışarıda yapamazlar mı sence erkekler?
İnsanın içinde olduktan sonra yan masadaki kızı keser ruhumuz duymaz!
internet erkekleri baştan çıkarıyo etkiliyo akıllarını çeliyo demişsiniz de
kadınlar da o interneti kullanıyo değil mi? ee kadınların aklını çelmiyo da niye erkeklerinkini çeliyo? ayrım mı yapıyo nedir? :18:
gelin buna aldatmak isteyen gözü dışarda olan insanlara sadece araç oluyo diyelim..
Aldatmayan erkek çok az, kaldı mı ölesi bilmiorum. Bu internet gözlerini daha çok açtı.
kızlar ona karsı soguklugun ve ısteksızlıgım gecermı korkuyorum ne olacak benım halim
yaa arkadasim haklisin...tabiki ama buyuk konusma konusunda dikkat et...cunku bu bir gercek...tabiki yorumun dusuncen olacaktir...dogrusuda bu aldatilinca bosanilir....tabii insanlarin tercihi...ama buyuk konusacagim basima gelirse bosanirim diyorsun...canim yaa hayat insanlara neler getiriyor biliyormusun...belki ilerde durum farkli olacak....baz gerekcelerin olacak sabretmen gerekecek...sabirsa tabii bunu sindirmek.????ama Allah bu dunyada insanin kinadigi seyi basina vermeden canini almazmis...ama size demiyorum herkes özgur istedigini yazar...konu sahibi arkadasin durumundan sunu anladim...yeni evli bocaliyor....bence bir psikologla görusmesinde fayda var hamdolsun böyle birseyle karsilasmadim ama herkesin yasadigi seyler farkli oluyor...
ben bir arkadasin esinin aldattiginida duydum millet bangir bangir bagiriyordu nerdeyse...ama bana hic söylemedi....hayatina devam ediyor nasil sindirdi icine onu bilemem ...
yazdıklarınıza katılıyorum ama bir kere yaptığında tekrar yapacağından hep korkar insan şüpheyle yaşar birde çok kırıcı bir durum bu kırgınlık geçermi allah yardımcı olsun böylelerine
evlilik bitmez yazmışsınız ama burası bir erkekler kulübü topiği olsaydı kadının biride nette canım-özledim tarzı konuşsaydı o erkek ler ne yorum yapardı acaba
bir şans vermi derlerdi sizce yapıcakları yorumları düşünmek dahi istemiyorum
bu karşılıklı konuşarak çözümlenebilir bir şey değil bana kalırsa
canım manım bu ne laubalilik evli biri sorumluluklarını düşünmeli evlenmeseydi birde konu sahibi hanım biraz alttan alırsa tekrar eder mutlaka
eli maşalı hanım gerek böylelerineklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?