canım bu konulardakatı olduğunu biliyorum ama boşanmasan ne olur burnundan gelse ne olur adamın içinde varsa arayış
zaten birde yeni evliysen hemen eşin arayışa girdiyse bu monotonlaşma bile değil erkeğin karaktersizliği bana kalırasa
Bence de çok zor bi durum Allah yardımcıızn olsun inşallah yazışmayla sınırlı kalmıştır.aldtmanın sınırı mı var demeyin lütfen yazışma ve fiziksel boyut farklı bennce. bazı arkadaşlar direkt olarak sorunlu olan sen olmana rağmen fazla sert tepki gösteriyolar gurur onur saygı vs den dem vuruyolar sürekli.ama bence de böyle bi olay üzerine evlilik bitmez.yani sonuçta bi yuva kolay kurulmuyo ama bundan sonra yapmayacağını garanti edebiliyomusun kendi kendine ona sormak lazım bunu.
siz aldırmayın sert gelen yorumlara,malumunuz toplumumuzun çoğunluğu rahibeler ve evliyalardan oluşuyor üzülmeyin siz.
eşinizle ayrıntılı bir biçimde konuşun raahatsız olduğunuzu ve bu durumun tekrarlanmasından korktuğunuzu onda sevmediğiniz huyları söyleyin,ondan da sizden yapmanızı istediği veya sizde sevmediği şeyleri söylemesini isteyin ve evliliğinize bi şans verin bence. herşey gönlünüzce olsun.
Bu ufak birşey değil.Gerisi mutlaka gelecek.Ama aldatma olarak ama saygısızlık olarak. Ama gelecek.Terk et biraz.Bakalım ne olacak.Gururun yok muaklımdan cıkmıyorkı en ufak seyde vuruyorum suratına ayrılmak ıstemıyorum ama ne yapacagımı da bılmıyorum
Bence de çok zor bi durum Allah yardımcıızn olsun inşallah yazışmayla sınırlı kalmıştır.aldtmanın sınırı mı var demeyin lütfen yazışma ve fiziksel boyut farklı bennce. bazı arkadaşlar direkt olarak sorunlu olan sen olmana rağmen fazla sert tepki gösteriyolar gurur onur saygı vs den dem vuruyolar sürekli.ama bence de böyle bi olay üzerine evlilik bitmez.yani sonuçta bi yuva kolay kurulmuyo ama bundan sonra yapmayacağını garanti edebiliyomusun kendi kendine ona sormak lazım bunu.
siz aldırmayın sert gelen yorumlara,malumunuz toplumumuzun çoğunluğu rahibeler ve evliyalardan oluşuyor üzülmeyin siz.
eşinizle ayrıntılı bir biçimde konuşun raahatsız olduğunuzu ve bu durumun tekrarlanmasından korktuğunuzu onda sevmediğiniz huyları söyleyin,ondan da sizden yapmanızı istediği veya sizde sevmediği şeyleri söylemesini isteyin ve evliliğinize bi şans verin bence. herşey gönlünüzce olsun.
boşan demek kolay kızlar, ben onu cook sevıyorum, sadece ne yapacagımı bılmıyorum
Burası sert tepkilerin beklendiği yerdir.Bekarlara bile yorumlar çok sert olay evli olunca biraz daha farklı olabilir ama.
Aslında olan ayrılmak istemeyen ama mucize bekleyen bir kadın sorununa benziyor
Benimde böyle bi durumum vardı ve kendime bahaneler üretmeye çalışırken çok sert tepkiler almıştım:)))
En hatırladığım iki isim Laale ve december kaydirigubbakcemile3
Haklı çıktılar ayrılmadım olayda bir de ters şeyler çıktı
Bence en doğrusunu yapıyorlar.Kırılmaktan,parçalanmaktan korkan kaynar suları kabullenemeyen yazmamalı buraya
Şok alanı burası çünkü
allahım şu internet kalksın gitsin nolur yaaaa intertent diye bişey kalmasın offf
allahım şu internet kalksın gitsin nolur yaaaa intertent diye bişey kalmasın offf
İlahi,güldürdün beni!:roflol:
İnternet kalkınca ne olacak ki?
Dışarıda yapamazlar mı sence erkekler?
İnsanın içinde olduktan sonra yan masadaki kızı keser ruhumuz duymaz!
internet yüzünden yıkılan evlilikler arttı ama
internet baştan çıkarabiliyor bazı erkekleriSizce bunun suçlusu internet denen olgu mu, yoksa gözleri dışarıda fellik fellik aranan sadakat yoksunları mı?
Adam işine geldiği gibi kullanıyorsa adamın kabahatidir, yoksa ttnet falan ne yapsın yani. İçinde olmayan zaten yapmaz. Yapmak isteyen de illa ki bir yolunu bulur yapar, ancak tesbiti her zaman bu kadar basit olmaz. Yapmak isteyip de yapamayan varsa da yine bir sadakatten söz edilemez. O da herhalde derdine yanar.
İnternet yüzünden erkeklerin işi kolaylaştı da diyebiliriz
İnternet çok güzel bi olay ama kötüye kullananlar sayesinde buda malesef zararlı olmaya başladı !
internet baştan çıkarabiliyor bazı erkekleri
internet yüzünden bazı erkeklerin işi de kolaylaştı
Ben de onu diyorum zaten. İki sanal sürtük gördü diye eşine, sevgilisine verdiği sözleri unutabilecek bir adam zaten her türlü aldatır, aldatmıştır da. Sadece şimdi her şey daha ellerinin altında. Yani akıllarına yeni yeni düşmüyor, sadece daha kolay aldatıp daha kolay yakalanıyorlar, biz daha çok duyuyoruz bunları, olay bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?