iyi olacaksın :) birazcık zamanNickimi başıma gelcekleri hissedipte koymuşum sanki be
O kadar güzel analiz etmişsinki desteğin beni duygulandırdı. Kelimesi kelimesine haklısın. İçimde aşk acısı yok, onu özlemiyorum ve bana çok yabancı. Gözümde bambaşkayken şimdi yerin dibinde. Tam olarak seninde dediğin gibi hazımsızlık var. Çünkü çok kötü kandırıldım. Aldatmanın bile bi seviyesi var dedi arkadaşım o kadar haklıki...Canım öncelikle merhaba. Şuan ruh halin gayet normal olduğunu düşünüyorum ben. Çok canın yanıyordur kendinle çelşiyorsundur 10 sene bi anda silinip atılamaz elbette. Tabikii ağlama krizleri geçireceksin kendini yalnız hissedecksin çünkü 10 sene boyunca gerek iyi gerek kötü bir ilgilye mahruz kaldın. Sevdiğin herhalinden belli zaten. Sevdiğin ve beraber büyüdüğün birisiydi sonuçta. Ama sizin ilşkiniz biraz ölü bi ilişkiymiş sen ilişkiyi ayakta tutmaya çalışan taraf olmuşsun. Zor olacak ilk başlarda eksikliğini hissedeceksin ve zar zor hazmedeceksin ama hazmedeceksin. Ama inan bana geçecek bunlar anladığım kadarıyla yanında bir sürü destek var. Ağlama krizlerin çok doğal neye uğradığını şaşırdın beklemdiğin yerden gelmiş bir darbe bu haliylede afalladın. Eski sevgilinde ciddi anlamda bi karakter bozukluğu varmış. Böyle bi insanla sen devam edemezdin bi yerden bi şeyin sizi kesmesi gerekiyormuş. Kangren olan yeri kesmezsen her yere dağılır sonuçta. Hayatını böyle bir adamla geçiremezdin sen. Yaptığı herşeyi suçluluk psikolojisiyle sana yüklüyordur. Seni suçlu çıkarmaya çalışıyordur ve bazende çok eski konuları açıyordur haklı çıkabilmek için. Şuan o haklı çıkıp vicdanını rahatlatmaya çalışıyor ayrıydıl vs diyerek. 10 senelik bi ilşkide iki tarafta ciddi bir konuşma yapmadan bir ilişki bitmez sonuçta. Bu ilişki zaten bitik bi ilişki iteleye kakalaya bunu 10 seneye tamamlamışsınız.ama şuan kesip atın herşey bitsin derim ben. Siz çok güçlü bi insansınız koyvermeyin. Şuan senin için çok zor olacağına eminim dolu dolu 10 sene geçirmişsinizdir. Aynı apartmanda olmanız sizin için dezavantaj ama görmezden gelin açtığı müzikleri duymazdan gelin. Kendinize yepyeni bir sayfa açın herşeyi geride bırakın destekçileriniz burada :)) herşey gönlünüzce olsun dilerim. Önce cefası sonra sefasıı :)))
Allah razı olsun gerçekten yazdığınız her kelime benim duruşumu dahada güçlendiriyoEvet nickini hayatina girecek boyle insanımsilara "has nicktir be!" Demek icin secmissin. Aslında böyle deyip hayatından çıkarabilecek gücte olduğun icin bu nicki secmissin. :)
sen busun zaten! :)
O kadar güzel analiz etmişsinki desteğin beni duygulandırdı. Kelimesi kelimesine haklısın. İçimde aşk acısı yok, onu özlemiyorum ve bana çok yabancı. Gözümde bambaşkayken şimdi yerin dibinde. Tam olarak seninde dediğin gibi hazımsızlık var. Çünkü çok kötü kandırıldım. Aldatmanın bile bi seviyesi var dedi arkadaşım o kadar haklıki...
Kavga ettiğimzde ona mesaj atmıştım, dediklerim canını yaktıysa çok özür dilerim ben senin canını yakıcak son insan bile değilim demiştim. Bilseydim o kızın olduğunu asla bunu yapmazdım. Ne kadae salak yerine koyuldum şu hazımsızlık beni yiyip bitiren kısım.
Biliyorum ileride buda kalmıcak. Dün yaptığı saçma sapan saldırısından sonra bugün daha iyiym manyak bu dedim yani.
Saanki çabuk atlatıcak gibi hissediyorum , ruh halim fazla değişken. Bu yaşadığım hayata karşı beni korkutmuyo, karşıma ben gibi birinin çıkmasını umuyorım ilerisi için..
O kadar güzel analiz etmişsinki desteğin beni duygulandırdı. Kelimesi kelimesine haklısın. İçimde aşk acısı yok, onu özlemiyorum ve bana çok yabancı. Gözümde bambaşkayken şimdi yerin dibinde. Tam olarak seninde dediğin gibi hazımsızlık var. Çünkü çok kötü kandırıldım. Aldatmanın bile bi seviyesi var dedi arkadaşım o kadar haklıki...
Kavga ettiğimzde ona mesaj atmıştım, dediklerim canını yaktıysa çok özür dilerim ben senin canını yakıcak son insan bile değilim demiştim. Bilseydim o kızın olduğunu asla bunu yapmazdım. Ne kadae salak yerine koyuldum şu hazımsızlık beni yiyip bitiren kısım.
Biliyorum ileride buda kalmıcak. Dün yaptığı saçma sapan saldırısından sonra bugün daha iyiym manyak bu dedim yani.
Saanki çabuk atlatıcak gibi hissediyorum , ruh halim fazla değişken. Bu yaşadığım hayata karşı beni korkutmuyo, karşıma ben gibi birinin çıkmasını umuyorım ilerisi için..
Allah razı olsun gerçekten yazdığınız her kelime benim duruşumu dahada güçlendiriyo
Ay Allah korusun o durumlara gelmiyimZaten güçlüsün sen, sadece biz "aha bak bu bu bu hareketlerin cok dogru, bak bak iste burası" dedikce sen de "aa evet orası, gördüm simdi!" diyorsun. Bu yani sadece :)
Zamanla aklına iyi anlarınız gelecektir, elele tutusmalarınız gulusmeleriniz sana söyledigi güzel sözler kurdugunuz hayaller.. gelecek hepsu aklına, ama o zamanlar da sakin kalman önemli. Agla et ama ona yazma onu arama ona gitme.. gitmezsin tabi ama k anki ruh hali insanı cok tuhaf ediyor sonradan pisman olacagın hareketlerde bulunuyorsun. Keske diyorsun kendimi tutsaydım, ne geregi varmıs ki onu aramamın.. :)
Numarasini falan sil de o zamanlar gelince aramaya kalktığında arayama.
Ay Allah korusun o durumlara gelmiyimO anlarımızın hiç birini anmak istemiyorum ya, pisliği o yaptı ben acı çekmiyim üzülmiyim artık (( hani en kötü yaşadığım şey bu olsun onunla ilgili daha fazla üzüntü yaşamıyım zaten çok canım yandı. Biraz bünyemde alıştı şu duruma, bişey daha olup başa dönmek en büyük korkum. İlk gece aldığım nefes bile içimi yakıyodu.
Ben haksızım onu kaybettim demek ağır bir durum oldugu için kolaya kacmaya calışıyor.sizinle aynı durumu en yakın arkadasıö yasadı.biz ayrıyken oldu cok seviyorum diye affetti sonra kavga sürekli hatırlama hatırlatma sonucu yine ayrılık.şimdi güzel bir ilişkisi var herseye sıfırdan basladıK kardespayi Suç atmak nasıl bişeydir ben onu anlayamadım zaten....
İçimde, beynimde aklımda fikrimde en ufak bi affetme fikri isteği yok. Allah.m hep böyle olsun inşallah. Onun eli elime değse yemin ederim o eli kırarımBen haksızım onu kaybettim demek ağır bir durum oldugu için kolaya kacmaya calışıyor.sizinle aynı durumu en yakın arkadasıö yasadı.biz ayrıyken oldu cok seviyorum diye affetti sonra kavga sürekli hatırlama hatırlatma sonucu yine ayrılık.şimdi güzel bir ilişkisi var herseye sıfırdan basladı
Bugün bin şükür iyi hissediyorum. Sorduğun için çok teşekkür ederim. Ufak tefek iniş çıkışlarım olsada bütün günü dışarda geçirdim. Aklıma gelince beni üzcek şeyler kovmaya çalışıyorum, üstünde yoğunlaşmamaya çalışıyorum.Nasılsın ?
Karşılaştiniz mi hiç ?Bugün bin şükür iyi hissediyorum. Sorduğun için çok teşekkür ederim. Ufak tefek iniş çıkışlarım olsada bütün günü dışarda geçirdim. Aklıma gelince beni üzcek şeyler kovmaya çalışıyorum, üstünde yoğunlaşmamaya çalışıyorum.
Yok en son o 13ncü sayfada yaptığımız konuşmada gördüm onu. Allah korusun karşılaşmıyım asabım bozulurKarşılaştiniz mi hiç ?
Evet kuzu o benim =) cok tesekkur ederi.toparladı hatta yanına arkadaş bile evlat edindimmm. Hiç kafese girmiyor . Balkonum cam balkon büyük palmiye gibi ağaçlar var ya 2 tane ondan koydum bi de balkon tavanina tünek gibi saksilar yerlestirdim toprağın üstünde oynayıp duruyorlar bir de havuz gibi bir şey koydum biraz geniş bi kase sicaklayinca banyo yapıyorlar girip mutlular çok şükür :)@Defnehannn2 sen şu zavallı kuşu sahiplenen kızsın dimi ya, ne kadar vicdanlı bi insansın nasıl durumu toparladımı baya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?