Allah senden bin kere razı olsun ya ne kadar güzel bi kalbin varrrEvet kuzu o benim =) cok tesekkur ederi.toparladı hatta yanına arkadaş bile evlat edindimmm. Hiç kafese girmiyor . Balkonum cam balkon büyük palmiye gibi ağaçlar var ya 2 tane ondan koydum bi de balkon tavanina tünek gibi saksilar yerlestirdim toprağın üstünde oynayıp duruyorlar bir de havuz gibi bir şey koydum biraz geniş bi kase sicaklayinca banyo yapıyorlar girip mutlular çok şükür :)
Ayy pislik herif ya. Ne zaman oluyo peki, ne kadar süre geçti nasıl atlattın? Hala o kızla mı birlikte? Pişman olmadımı nankör herif?kimse aldatılmayı hak etmez yazık olmuş bende aynı şeyleri yaşadım 7.5 yıllık ilişkimde beni aldatmış bana bağrıp çağırıyor beni suçluyordu hep meğersem aldatmış onun psikolojisiyle aman ne haltsa işte iğrenç bir şey en çok koyan da sen ona dokunurken onunda başkasına dokunmuş sarılmış olması hissi o pisliğe dokunup benim elimi tutmuş olması iğrenç bir his uzun süre üzerimden atamamıştım o iğrenç duyguyu çok şükür şuan çok iyiyim aklıma bile gelmiyor hayırlısı o değilmiş böyle düşün
Hepimizdeeenn. Konuya gelecek olursak tekrar kolay olmayacak aklına gelecek hep şu an ki gibi gitmeyecek istisnalar var ve umarım sen istisnasindir ama değilsen de bil ne olursa olsun geçiyor . Bak çok daha kötüsünü yaşadım . Bir daha ben düzelmem dedim 1.5 sene sonra çok şükür geçti. Dünya Dönüyor ve seni de içine alıyor. Aldatilmak ne onu da biliyorum bir de benim ki aşık oldum dedi yüzüme af dilemeyi bırak =) uzun ilişkiydi bizimki de . Ben çok iradesiz , bağımlı karakterli bir insanım güçlü değilim. Ben atlattiysam sen her türlü atlatirsin. Ben ilk öğrendiğimde oooooo ne cingenelesmistim ne feryat ne figan bak sen ne kadar asil durmussun. Yine de olur ya kriz ani vurur sakinlesmek istersin, kendinden kotu hikayeler dinlemek istersin bana yaz ben sana daha kotusunden nasıl kurtuldum anlatırımAllah senden bin kere razı olsun ya ne kadar güzel bi kalbin varrr
Ayy pislik herif ya. Ne zaman oluyo peki, ne kadar süre geçti nasıl atlattın? Hala o kızla mı birlikte? Pişman olmadımı nankör herif?
Ya inanki bu benmiyim emin bile değilim. Fazla soğuk kanlı buldum bende kendimi. Sanırım değmezmiş diye düşündüm.Hepimizdeeenn. Konuya gelecek olursak tekrar kolay olmayacak aklına gelecek hep şu an ki gibi gitmeyecek istisnalar var ve umarım sen istisnasindir ama değilsen de bil ne olursa olsun geçiyor . Bak çok daha kötüsünü yaşadım . Bir daha ben düzelmem dedim 1.5 sene sonra çok şükür geçti. Dünya Dönüyor ve seni de içine alıyor. Aldatilmak ne onu da biliyorum bir de benim ki aşık oldum dedi yüzüme af dilemeyi bırak =) uzun ilişkiydi bizimki de . Ben çok iradesiz , bağımlı karakterli bir insanım güçlü değilim. Ben atlattiysam sen her türlü atlatirsin. Ben ilk öğrendiğimde oooooo ne cingenelesmistim ne feryat ne figan bak sen ne kadar asil durmussun. Yine de olur ya kriz ani vurur sakinlesmek istersin, kendinden kotu hikayeler dinlemek istersin bana yaz ben sana daha kotusunden nasıl kurtuldum anlatırım
Offf ama ağır olmuş baya seninki. Bende yediremiyorum işte onun sıkıntısı var. Diyorum ne sahte insanmış. Ya ne biçim insanlar var bi kadın 2nci kişi olmayı nasıl kabul eder cidden bu zihniyeti gebertesim var. Ya ben şu anda mantık olarak şöyleyim onun yaptğını gelecekteki ilişkime yük yapmıcam, tabi ne derece bunu başarabilirim bilmiyorumevet onunla beraber işin iğrenç yanı onla başlangıç tarihinii 20 mayıs yazmış benden 25 temmuzda ayrıldıartık buna bile gülüyorum düşün geçer ya benim 10 ay oldu ama bi 5 ay sürdü sanırım ama onu düşünüp özleme falan değildi bu sadece yediremedim yakıştıramadım yapmaz derdim herkes yapar o yapmaz dedim şuan yeni bi ilişkiye başlayamıyorum güven sorunum var işte ama konuşuyorum güvenmeye başladığım insanla zaten evlenmeyi düşünüyorum insanlarla konuş çevre edin bu çok işe yarıyor benim çevrem yoktu tek ona bağlıydım o yüzden ilk süreçte çok zorlandım ama şuan çok iyiyim
Bak hata yapiyorsun telaş içindesin farkında olmadan. Kendine neden süre biciyorsun? 3 ay da olabilir 1 yılda olabilir ama söz 3 yıl olmayacak :) sakinsin çünkü aşık değildin. İlk sene aldatilsan daha fazla Canin acirdi ilginç ama ben hep bunu gördüm. Uzun ilişki yiprandigi için çok git gel yaşandığı için insan alışık oluyor hayal kırıklığına.istediğin şey onun sürekli Özür mesajları atması bence . Ben kendimden tahmin ediyorum yani karşı taraf sürekli arasın perişan olsun ben engelleyim başka bi yerden ulassin .Ya inanki bu benmiyim emin bile değilim. Fazla soğuk kanlı buldum bende kendimi. Sanırım değmezmiş diye düşündüm.
1buçuk sene sonra geçti demişsin ya ay ben en fazla 3 ayda bunu tamamen atlatmak istiyorum yaHiç acı çekesim yok benim, acı çekmek istemiyorum bu düşünce beni çok korkutuyo. Ben istisna olayım inşallah dediğin gibi. Yani dediklerin ona olsun inşallah asıl o hak ediyo dibe vurmayı ben değil ((
Ne yaşadın sen çok mu ağır bişeydii, şu anda nişanlısın ve çok mutlusun dimi?
Beni ne kadar iyi anlıyosun ya. Şu an kendimi sana çok yakın hissediyorum :))) ya ben acı çekmekten gerçekten korkuyorum. 1 sene benim için çok uzun bi süre yada şu an böyle hissediyorum bilmiyorım. Ben asla aramam asla benden tek bir mesaj gitmez ona bunu çok net diyebilirim, küslüklerimizdede böyleydi. Yani ben dibe vuruyım kalkıp ona yazmam tutarım kendimi. Bu sence onu dibe çeker mi?Bak hata yapiyorsun telaş içindesin farkında olmadan. Kendine neden süre biciyorsun? 3 ay da olabilir 1 yılda olabilir ama söz 3 yıl olmayacak :) sakinsin çünkü aşık değildin. İlk sene aldatilsan daha fazla Canin acirdi ilginç ama ben hep bunu gördüm. Uzun ilişki yiprandigi için çok git gel yaşandığı için insan alışık oluyor hayal kırıklığına.istediğin şey onun sürekli Özür mesajları atması bence . Ben kendimden tahmin ediyorum yani karşı taraf sürekli arasın perişan olsun ben engelleyim başka bi yerden ulassin .
Yeterince güçlü durursan bu da olacak bence. O şimdi senin sabrini deniyordur.
Yapacağın ilk şey şu an hiçbir sosyal medya hesabından onu takip etmeyeceğine dair kendine söz vermen . İlk adım bu . Bunu yap olur mu ? Sana çok yardımı olacak
Ya inanki bu benmiyim emin bile değilim. Fazla soğuk kanlı buldum bende kendimi. Sanırım değmezmiş diye düşündüm.
1buçuk sene sonra geçti demişsin ya ay ben en fazla 3 ayda bunu tamamen atlatmak istiyorum yaHiç acı çekesim yok benim, acı çekmek istemiyorum bu düşünce beni çok korkutuyo. Ben istisna olayım inşallah dediğin gibi. Yani dediklerin ona olsun inşallah asıl o hak ediyo dibe vurmayı ben değil ((
Ne yaşadın sen çok mu ağır bişeydii, şu anda nişanlısın ve çok mutlusun dimi?
Ay niye öyle dedin ya o adam bırak bana dokunmayı eli tenime çarpsa kusarım gibi hissediyorumYa bana barışcakmışsınız gibi geliyor o yüzden yorum yapmadım hiç başlığına ciddi olrak barışacağınızı düşünüyorum öyle ya da böyle ...
Canım inanki barışsam şöyle olur dediğim bi cümlem bile yok. Kafamda o kadar netki ya. Zaten tiksindim ya sevdiğim ne varsa ondan düşününce yüzüm ekşiyo. Bana ait olan ve ona ait olduğumu düşündüğüm birinin bana bu kazığı atması nasıl desem anasını ağlatırım adamın beni kazanamaz bi dahaBence senin bu adamdan tiksinmen gerekir barışsan bile hep bi şüphe içinde olucaksın çok zor bi süreçtir eminim. benimde ilişkim var kendimi senin yerine koyunca gerçekten yaşanmaması gereken bi durum aldatılmak. Senin kıymetini bilicek evliliği düsüneceğin biriyle devam et derim
Ya valla bana bide kendini nasıl haklı görüyosun şaşıyorum yazmış düşünsene. Bence kesin bu adamın psikolojide bi karşılığı falan vardır. Bi vakadır bu bence.Bilimsel olarak aşk acısı 6 ay sürermiş
Denendi test edildi onaylandı
Merak etme sen çok daha kısa sürede atlatırsın. Yazılarından bu anlaşılıyor.
Belki bir ara sadece kısa süreliğine bir patlama yaşarsın, üzülür ağlarsın ama geçer hemen.
Depresyona girecek gibi durmuyorsun.
Ki sen zaten seni aldatmadan da onun hatalarını, onunla yapamayacağını biliyormuşsun.
Sen ayrıldaydın vicdan azabı çekerdin. Şimdi hepsi onun suçu oldu.
Aklında triplere girmiş hepinizi engellemiş vs. Aman kendi bilir. Zamanında o kızı engelleseydi bunlar olmazdı bile.
Bir de şöyle düşün. Tüm çocukluğunu ergenliğini birine sorumlu olarak geçirmişsin. Şimdi 10 yılın ardından ilk defa gerçek anlamda özgürsün. Onunlayken yapmanı istemediği ne varsa yapmakta serbestsin. Özgürlüğünün tadını çıkar.
Bilmiyorum sadece hisAy niye öyle dedin ya o adam bırak bana dokunmayı eli tenime çarpsa kusarım gibi hissediyorumbaşıma gelmesin diye büyük konuşmuyorum ama beni hiç bişey ona döndüremez
Anladm canım acaba yazdıklarımdan falan mı çıkardın dedim. Cidden başıma gelmesin diye büyük konuşmuyorum ama yediremem yani.Bilmiyorum sadece his
Hakkında hayırlısı olsun tabi ben de istemem kişiliğinden ödün ver bence vermezsin de zaten ne bileyim gerçekten en iyisi neyse o olsun
Yok ama çocuk sanki aldatma niyetiyle değil de sanki aslında cidden seni kafasından atma denemesi yapmış gibi geldi yani bitireceğinizi düşünerek..eğer ayrıldıysanız ve devamlı bi tartışma varsa böyle düşünebilmesi de olası gibi geldi bana bilmiyorum haklı mı haksız mı tartışılır tani ama bi erkek mantığı o bi gerçekAnladm canım acaba yazdıklarımdan falan mı çıkardın dedim. Cidden başıma gelmesin diye büyük konuşmuyorum ama yediremem yani.
Özel bir soru olmazsa hiç geri dönmeye çalıştı mı merak ettimHepimizdeeenn. Konuya gelecek olursak tekrar kolay olmayacak aklına gelecek hep şu an ki gibi gitmeyecek istisnalar var ve umarım sen istisnasindir ama değilsen de bil ne olursa olsun geçiyor . Bak çok daha kötüsünü yaşadım . Bir daha ben düzelmem dedim 1.5 sene sonra çok şükür geçti. Dünya Dönüyor ve seni de içine alıyor. Aldatilmak ne onu da biliyorum bir de benim ki aşık oldum dedi yüzüme af dilemeyi bırak =) uzun ilişkiydi bizimki de . Ben çok iradesiz , bağımlı karakterli bir insanım güçlü değilim. Ben atlattiysam sen her türlü atlatirsin. Ben ilk öğrendiğimde oooooo ne cingenelesmistim ne feryat ne figan bak sen ne kadar asil durmussun. Yine de olur ya kriz ani vurur sakinlesmek istersin, kendinden kotu hikayeler dinlemek istersin bana yaz ben sana daha kotusunden nasıl kurtuldum anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?