Benimde en sevmediğim huyum bende hemen yumuşarım hiç küs kalamıyorum ben.Ya bu herkesin kendi karakteri canım mesela ben beni kıran birine bile uzun süre dargın kalamıyorum hemen affediyorum. Allah hakkımı helal etmeyeceğim affedemeyeceğim şekilde beni mahveden birini çıkartmasın karşıma.O anki ruh haline bağlıdır belkide yaşamadan da bilinmez.
Şükür ki henüz kocası olmadan ne mal olduğu ortaya çıktıCanım, çok geçmiş olsun.
Son durum ne, ne yaptınız.
Eşek kocanı dövmek istiyorum.
Aa ben evli sanıyordum, evet hemen ayrıl ondan.Şükür ki henüz kocası olmadan ne mal olduğu ortaya çıktı
Ay yok kocam değil Allah korusun. 13ncü sayfada son gelişmeler canım.Canım, çok geçmiş olsun.
Son durum ne, ne yaptınız.
Eşek kocanı dövmek istiyorum.
Hadsiz ki ne hadsiz resimli sözlüğe hadsiz kelimesinin karşısına bu adamın resmini koysalar cuk oturur yani gerçi ona yakışacak daha çoooook sıfat varda ban yemekte var işteAa ben evli sanıyordum, evet hemen ayrıl ondan.
Hadsize bak. Bir de hesap mı vereceğim diyor..
Hadsiz ki ne hadsiz resimli sözlüğe hadsiz kelimesinin karşısına bu adamın resmini koysalar cuk oturur yani gerçi ona yakışacak daha çoooook sıfat varda ban yemekte var işte
Hmm değişik Bi durummuş gerçekten bu tarz cümleleri forumda sık sık görüyorsundur belki malum biz böyle öküzleri burada çok görür oldukYa çok alakasız olacak ama şu yazdığınız mesaj bana deja vu yaşattıCümleyi okurken devamında ne geleceğini biliyordum resmen
@Has nicktir çok güzel bir konuşma yapmışsın, bence seni kaybettiğini acı bir şekilde idrak etmeye başladı o h.yar.
Bugün kötü olursun, yarın iyi. Ağla rahatla, film izle, oyun oyna, arkadaşlarınla buluş.. Böyle böyle atlacaksın.
Aha da buldum seni ama sende cakmamarliyn değilsinBu ilişkide çok şey tükenmiş. 10 yıllık bir sevgililik olmamalı. İyi olmuş bitmesi. Yeni başlangıçlara, yeni umutlara merhaba...
Bu bayram sizin için yeni bir hayatın başlangıcı olsun.
Evlendikten sonra olsaydı napardın.....Allahım yardımcın olmuş gerçek yüzünü yol yakınken görmüşsün....ne mutlu sanaCanım sağol yinede okumuşsun. Bu olay olmasa biz daha kopmazdık heralde, herkesin dediği siz bu işin sonunda evlenceksiniz sizi ayrı düşünemiyoruzdu. Dediğin gibiiiii bu benim bahanem olsun.. ama içim acıdı, bu kadar aşağılıkça olmasaydı bari.
Hmm değişik Bi durummuş gerçekten bu tarz cümleleri forumda sık sık görüyorsundur belki malum biz böyle öküzleri burada çok görür olduk
Profil resmi aynı olabilir kardeşim.Aha da buldum seni ama sende cakmamarliyn değilsin
Evet evet birebir aynı o yüzden karışıklık oluyor :))Profil resmi aynı olabilir kardeşim.
Hmm iyimiş :))Yok canım kesinlikle cümlede kullandığın tüm kelimeleri sıralamasına kadar biliyordum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?