Aldatıldım....

Helal kız sana :)
Son yudumlar diye bi de profil yapmış haspam
Sanırsın liseli ama eminim beyin yaşı ergen bu adamın
Senle gurur duydum böyle devam et
Bu kararlılık bu güçlü duruşla bu olayda yıkılmayan bundan sonra zor yıkılır aferim sana

ayy hasnicktir bu ne yaa
son yudumlarımız derken iyice ergene bağlamış
10 sene az değil
bi sürü anı..
ama çok afedersin de o anıların hepsinin içine s....ş
affetme derim

Ağla canım ağla, başka türlü tamir edemezsin yüreğinde ki acıyı... Ama sana tavsiyem sorgulama çünkü geçerli hiç bir sebep bulamayacaksın ve sana yararı olmayacak, sadece durumu tüm açıklığı ile kabul et. Kabul et ve zor da olsa zamanı gelince bağışla.

Bu gece saat 23.00 den sonra senden bir şey yapmanı istiyorum. Bir kağıt kalem al önüne ve yazmaya başla. Ona karşı hissettiğin her ne varsa içinden geçen iyi ve kötü herşeyi. İster küfür et, ister suçla ister geçmiş hislerini yaz ama yaz. Son satırında veda etmeyi de ihmal etme tabii.Mümkün olduğunca detaylandır hislerini, emin ol ki defalarca gözyaşları ile kesilecek yazman ve duracaksın ama yazmayı bitirdiğinde daha rahat hissedeceksin. Tavsiyem yazmayı bitirdikten sonra bir kere mektubunu okuman.Sonra çıkacaksın balkona veya bahçeye, alacaksın bir çakmak ateşe vereceksin yazdıklarını. Rüzgar küllerini savurmaya başladığında kabullenmeye başlamanın ilk adımını atmış olacaksın canım.

Beyin şu an durumu kabul etmiyor maalesef, yazacağın duygular bir kanıt olacak yani soyut olanı somut olana çevirmiş olacaksın, maddeleştirmiş olacaksın hislerini ve beyin o ana bir çapa yerleştirecek ve gerçek dışılık hissinden kurtulacaksın.Lütfen bunu benim için yapar mısın?

Benim gözlerim doldu senin halini düşünemiyorum. Ama her işte bir hayır vardır. Belki de önüne çok daha güvenilir seni hakeden kişiler çıkacak. Hayattan ümidini kesme sakın. Zaten çok gençsin. Yolun çok başındasın. Yüklerinden kurtuldun. Geçmiş olsun.

Kızlar yazdıklarınızı şimdi okuyabildim. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim

Çok git gelli bi ruh hali içerisindeyim. Ama asla barışma fikri yok aklımda içimde, böyle bi ihtimal yok benim için. Bi Ağlıyorum, bi öfke doluyorum, bi canım acıyo, bi iyi gibi oluyorum. Ne olduğumu şaştım valla :)))

KilicBaligi dediğini söz yapıcam. Ama bu gece değil malesef. Çünkü çok bitkinim.

Şu mantık ve duygu çatışması çok sinir bozucu. Mantığım ve gururum bunu yapan biri için ne üzülüyosun diyo, duygularım bi canımı yakıyo nasıl anlatıyım bilemedim.

Bugün pişmanlık mesajları atmış beni affedemezmisin, sana bunları unutturmak istiyorum ben seni çok özlüyorum vs,sabah bayramımı kutlamış, bunalım şarkı sesleri geliyodu aşağıdan sabah kendide söylüyodu falan, içimde zerre bi acıma duygusu yok ve sahte buluyorum. Ama şu bana ait duygular varya onların içine tüküreyim yorucak beni.

Zaten daha 3ncü gün. Her halim normal sanırım. Uyuduğum uyku uyku değil, yemek olayı tamamen kesildi zaten, 3 günde 2 buçuk kilo verdim şaka gibi ya. Ama Yine diyorum bu derdime bin şükür. Eminim bi hayır vardır bu yaşadığımda.
Allah daha büyük şeylerle sınamasın.

Off canım alt katınızda oturuyor olması da çok kötü ya sürekli karşılaşacaksınız belki sürekli peşinde olacak yaptı hatayı artık dönüşü yok bunun kusura bakmasın bir daha başkasına da yapmasın ders olur inşallah akıllanır. Biliyorum çok zor kendimi senin yerine koyuyorum o kadar yakınız ki sevgilimle onun verdiği huzur mutluluk gibisi yok böylesine sevdiğin birinin böyle bişey yapması hazmedilemez kesinlikle o nedenle bolbol dua et içinden söküp atsın Rabbim

Aionix canım yorumun için çok teşekkür ederim. Beni anlayan acımı hisseden insanların olması ne kadar güzel. Sanırım bu saçma sapan halimde uzun sürmücek çünkü bana affetmem için mesaj atıyo, benden ışık alamayınca beni suçlayıp saldırıyo. Bu suçluluk psikolojisimi oluyo, yoksa şizofren mi?

@Has nicktir sen bu olayı öyle bi atlatacaksın ki. emin ol geçecek. acını erteleme. ama ona gösterme acı çektiğini. ve zamanı geldiğinde toparlanıp onun önünden dimdik geçeceksin oda kedinin ciğere baktığı gibi kaybettiğine bakıp kalacak. asıl o zaman ergenler gibi arabesk şarkılara vericek kendini

Hala daha sana mı saldırıyo halaa bu adam senin gözünde pire kadar kaldığının farkında değil heralde bu yaptıklarıyla !

Hala daha sana mı saldırıyo halaa bu adam senin gözünde pire kadar kaldığının farkında değil heralde bu yaptıklarıyla !

Delimidir nedir ya gerçekten hasta heralde, resmen onu affetmiyorum diye deliriyo bana saldırıyo. Ya varya üzüldüğüme değmez yemin ederim, ben her üzüldüğümde kendime öfkelenicem. Bencede ben bunu öyle bi atlatıcam ki bunun bu manyaklıklarıyla...

Delinin önde gideni valla boşver nasıl bu olay bir vesile oldu bu duruma gelmenize bu yaptıkları da senin bu üzüntünü alıp götürecek sana dediği şeyleri de takma cevap bile verme bence.

Baya bi affet mesajları attı, baktı benden ışık yok bana yağdırdı yağdırdı , hani benim yüzümden aldatmış o aslında, delirmiş gibi vermiş veriştirmiş bana sonrada engellemiş. O böyle çıldırırken gayet tepkisiz kaldım, aldatan insana bu güç nerden geliyo ya.

Vicdan azabından geliyor senin ahını aldı ya suçluluğundan geliyor gül geç bu tavırlarına şimdi de senin yüzünden aldattımlar başlamış uçkuruma hakim olamadım yok. 10 gün tanıştığı kızla fotolaşırken açık saçık iyiydi.

Varya saçma sapan bi sürü yazmış ara ara girdim okudum ve sinirlenmedim bile hani ne diyosun be sen diyim. Manyak dedm bunun hiç bişeyine inanılmaz gerçekten. İki yakası bi araya gelmesin inşallah beter olsun.

Varya saçma sapan bi sürü yazmış ara ara girdim okudum ve sinirlenmedim bile hani ne diyosun be sen diyim. Manyak dedm bunun hiç bişeyine inanılmaz gerçekten. İki yakası bi araya gelmesin inşallah beter olsun.
Al işte halbuki sen ona hakkını helal etmiştin de yollarınızı ayırmıştın seni bu raddeye getirdi işte şimdi çekeceği var susup günahının vebalini çekeceğine senden bedduayı yedi

En iyi cevap cevap vermemek o zaman insan daha cok sinir küpü oluyor

Sırf sen cevap ver diye yapıyor canım
Hiç sallama sen onu.
O zaman daha büyük ıstırap olur ona.
Hatta "Cevap verme, demek bu kDar değersizdim" tarzı şeyler diyebilir gaza getirmek için. Yeme sakın.
Kendini de eve kapatma. Çık gez dolaş. Bak bayram dite her yerde indirim var kaçırma

Yuh ya iyice cirkinlesti..
Bi kacgune tekrar barışma mesajları attiginda 'senin yüzünden aldattim' lafini ne yüzle yutacak acaba ?
Ya da bi kızın bu lafi sindirebilecegini düşünecek kadar aptal mi göreceğiz bakalım. Bunu kastetmedigini soyler bu sefer de gerci

Al işte halbuki sen ona hakkını helal etmiştin de yollarınızı ayırmıştın seni bu raddeye getirdi işte şimdi çekeceği var susup günahının vebalini çekeceğine senden bedduayı yedi

En iyi cevap cevap vermemek o zaman insan daha cok sinir küpü oluyor

Has nicktir be :)))))) Allah iyiliğini versin gece gece güldürdün.
Allah arkadaşında yolunu açık etsin ,

Demiş ki işte 3 gün sonra sakın beni arama sakın bana dönme, sen bitirmek istediğin için bu kadar kuruluyosun dimi, bundan Besleniceksin dimi. Bir destan eşliğinde bu tarz şeyler yazmış.

Gerçekten çok yürekten diliyorum biraz olsun vicdan varsa vicdanı rahat bırakmasın, iki yakası bi araya gelmesin.
Burdada genelde görüyodum aldatan erkek hep kadını suçluyo nasıl bişey bu ya?

Kendimi asla eve kapatmam zaten, hergünü bişeyle doldurmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…