Merhaba Canlar Nasılsınız ? Ben Çook Kötüyüm Başlıkta'da Belli Nedeni 5 Yıllık 2 Çocuk Annesiyim.. Ama Kahrolsun Bu Erkeklere Ne Olur Fikir Verin İhtiyacım Var Buna Eşim Olacak Bey! Benim Can Yoldaşım,Sırdaşım Dediğim En Yakın Arkadaşımla Aldatıyor Ben Bunu Öğrenince Halimi Düşünün.. Eşim Bilmiyor Öğrendiğimi Ama Elimde Kanıtlar Var ve Gözlerimle Gördüm.. Sizce Ne Yapmalıyım 2 Evladım'da var Onlarıda Düşünmem Lazım Maddi-Manevi ve Psikoloji Olarak..
Açıkçası baya mutlu görünüyorsunuz ya. Yıkılmanız gerekmez miydi eşiniz sizi en yakın arkadaşınızla aldatırken?
Yazıyı süsleyecek vakti nasıl ayırdınız. Anlamadım
Görmezlikten gelin şimdiye kadar nasıl geldiyseniz boşanmak kolay mı bu devirde maddi manevi olarak yani
Kim çalışacak da bakacak o çocuklara ne gerek var otur evinde miss
Ay bende sırdaşım can yoldaşım derken eşinizden bahsettiniz sandım
valla pess bu kadar nasıl rahatsınız ben olsam önce şerefsiz kocayı haklardım sonra canyoldaşım olacak şırfıntıyı yolar ikisinide hayatımdan s.....tir ederdim net.
Merhaba Canlar Nasılsınız ? Ben Çook Kötüyüm Başlıkta'da Belli Nedeni 5 Yıllık 2 Çocuk Annesiyim.. Ama Kahrolsun Bu Erkeklere Ne Olur Fikir Verin İhtiyacım Var Buna Eşim Olacak Bey! Benim Can Yoldaşım,Sırdaşım Dediğim En Yakın Arkadaşımla Aldatıyor Ben Bunu Öğrenince Halimi Düşünün.. Eşim Bilmiyor Öğrendiğimi Ama Elimde Kanıtlar Var ve Gözlerimle Gördüm.. Sizce Ne Yapmalıyım 2 Evladım'da var Onlarıda Düşünmem Lazım Maddi-Manevi ve Psikoloji Olarak..
Ayy gercektenmi inanamiyorum "en yakin arkadas"mi bu nasil birseydir allahim sana yardim etsin cok zor bir durum ama bosanmak en dogrusu Allah'im hakkinda hayirlisini versin yaninda olsun cok uzuldum gercekten cok zordur eminim
Ben şok
Aldatilan kadin bu kadar sakin ! Aldatilma kac yil önce oldu acaba ? Sen en iyisi bi tane çocuk daha yap canim can yoldaşından hatta en iyi arkadaşını da kuma olarak al 3 unuz en iyi arkadaş olursunuz gül gibi geçinip gidersiniz