Aldatıldım...

sezerky47

sezer
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
15
42
3
Merhaba Canlar Nasılsınız ? Ben Çook Kötüyüm Başlıkta'da Belli Nedeni 5 Yıllık 2 Çocuk Annesiyim.. Ama Kahrolsun Bu Erkeklere Ne Olur Fikir Verin İhtiyacım Var Buna Eşim Olacak Bey! Benim Can Yoldaşım,Sırdaşım Dediğim En Yakın Arkadaşımla Aldatıyor Ben Bunu Öğrenince Halimi Düşünün.. Eşim Bilmiyor Öğrendiğimi Ama Elimde Kanıtlar Var ve Gözlerimle Gördüm.. Sizce Ne Yapmalıyım 2 Evladım'da var Onlarıda Düşünmem Lazım Maddi-Manevi ve Psikoloji Olarak..

Ayy gercektenmi inanamiyorum "en yakin arkadas"mi bu nasil birseydir allahim sana yardim etsin cok zor bir durum ama bosanmak en dogrusu Allah'im hakkinda hayirlisini versin yaninda olsun cok uzuldum gercekten cok zordur eminim

Makaramı yapıyorsun?? dalga geçer gibi yazım tarzın, çok geniş biriymişsin izlenimi veriyorsun...

Boşayacaksın maddi manevi haklarını isteyeceksin bu kadar basit!!..

Psikolojin iyi değil zaten belli

Ben şok
Aldatilan kadin bu kadar sakin ! Aldatilma kac yil önce oldu acaba ? Sen en iyisi bi tane çocuk daha yap canim can yoldaşından hatta en iyi arkadaşını da kuma olarak al 3 unuz en iyi arkadaş olursunuz gül gibi geçinip gidersiniz

Şaka gibi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…