Aldatıldım...

bunu mahkemede sunacak delili bul . o arkadasin olacak adiyi evire cevire bi dov. Sonrada esinden cocuklarinin ve senin hakkini al bosa.

Gerçekçi gelmedi... Hayat arkadaşım canım ciğerim dediğim kişiler arkamdan iş çevirse hayatımın en büyük kazığını bu kadar rahat karşılayamazdım. Ya eşinizi sevmiyorsunuz ve can yoldaşı sırdaş değil söylemlerinizde ki gibi ya da konu gerçek değil.

Fake değilse eğer bence kocanı sevmiyorsun sen, aldatılmayi da monoton giden evlilikte bir atraksiyon bir heyecan olarak algılamissin sanki. Yoksa aldatıldım ne yapayım diye bir soru olabilir mi yahu?

Ya da nasıl daha fazla tazminat alabilirsin onu öğrenmek istiyor olabilir misin?

Emojilerle derdini yazabilecek kadar, soğuk kanlıysan
Tavsiyeye ihtiyacın olduğunu sanmam.
Ne yapman gerektiğini sen bilirsin, başkaları değil

bilmiyomus gibi davranmaya devam et mahkemede kullanabilecegin kanitlarinida al kanit toplamaya calis cocuklarinin velayetinide al hem onlarin nafakasini alip hemde pisikiyatristen ruhsal cokus raporunuda al tazminat davasi ac donunu birak adami satiliga bile cikarirsin iyi arastir once habersiz baroya git avukata sor savciya sor dilekce milekce ne gerekiyosa yap o yokken ansizin esyalarini cocuklarini kimliklerini al

Aa ben biliyorum bu diziyi ya , sonunda kötü adam pişman oluyo, esas kadın ikinciyi mağlup ediyo. Aliye mıydı neydi adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…