Aldatıldım...

Önce arkadaşının saçını başını bi güzel yol Çarşının içinde rezil olsun sonra kocanı rezil et en sevdiği şeyleri yirt parçala en son ikisinide maddi manevi tazminat davası aç donlarına kadar al donlarida ibreti alem için elk kablosuna as

Yazınız çok sakin geldi konunun içeriğine göre. Yaşanılan şey felaket. Nasıl ne yapmalıyım boşayın. Zaten artık ne mideniz ne gönlünüz artık.

Öncelikle git bas onları kadını yol sonra doğru mahkemeye giderek aldatıldığını da söyleyerek kadına da o herifede maddi manevi tazminat davası aç
Şuan beklemedeyim aileme bile söylemedim ama dedikleriniz olacak bunların dışında sağlam ve dik durmam lazım evlatlarım için..

Açıkçası baya mutlu görünüyorsunuz ya. Yıkılmanız gerekmez miydi eşiniz sizi en yakın arkadaşınızla aldatırken?
Yazıyı süsleyecek vakti nasıl ayırdınız. Anlamadım
Evet mutluyum çok şükür 2 kız evladım var onlarl olduktan sonra gerisi boş.. 2.5 aydır biliyorum ben aldatıldığımı ama elime koz topluyorum zamanı geldiğinde daha sağlam adımlar atayım diye..

İşin aslı cok aldatıldım , yada aldatılabiliyor olabilir miyim konusu okudum .Bu kadar emojilisini, bu kadar rahatı görmedim . Birde en yakın arkadaş
Ben ilk duyduğum zaman inanın dünyam başıma döndü ama 2.5 aydan fazla biliyorum ama ortada 2 kız evladım var onları düşünmek zorundayım ilerde dik durmam ve sağlam adımlar atmam lazım..

Peki hala o can ciğer kuzu sarması arkadaşınla dostluğunu devam ettiriyormusun?
O arkadaşın evli mi? Nasıl yalakadın?
Evet ettiriyorum ve yüzüme bakarak neler yapıyor bilseniz.. ettirmemem lazım aslında ama ilerde dik durmam ve sağlam adımlar atmam için koz tutmalıyım bence ve bunlar dışında 2 kızım var herşeyim onlar benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…