• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım...

Ne kadar hadsiz insanlar var. Mune Mune Kazen Kazen su konuya bir bakar misiniz?
Kadin aldatilmis iyi degil demekki size gore emoji mi sececekti? Sirf sectigi emojilerden mi fake oldugunu anladiniz? Masallah hepiniz cok zekisiniz! Yazik ne diyeyim

Konu sahibi ne yapmayi dusunuyorsun peki ? Maddi durumun nasil? Konuyu daha da acar misin?

:KK58:Merhaba Canlar Nasılsınız ? Ben Çook Kötüyüm Başlıkta'da Belli Nedeni 5 Yıllık 2 Çocuk Annesiyim.. Ama Kahrolsun Bu Erkeklere Ne Olur Fikir Verin İhtiyacım Var Buna:skandal: Eşim Olacak Bey! Benim Can Yoldaşım,Sırdaşım Dediğim En Yakın Arkadaşımla Aldatıyor Ben Bunu Öğrenince Halimi Düşünün.. Eşim Bilmiyor Öğrendiğimi Ama Elimde Kanıtlar Var ve Gözlerimle Gördüm.. :KK57: Sizce Ne Yapmalıyım 2 Evladım'da var Onlarıda Düşünmem Lazım Maddi-Manevi ve Psikoloji Olarak..:KK58:
Cok kotu bir durum cocuklarin 18 yasina gelinceye kadar bosama derim ben parasini ye onlada iki yabanci ol evde.smkanitlarida silme sonra bosa allah yardimcin olsun

Back