Aldatıldımi öğrendim .

Konuda bir mantıksızlık var erkek niye gizlemesin o mesajları direk ekran resmi alıp size iletsin
Salak oldukları için. Kardeşimle konuşuyorum demiş ya direkt kardeşine yönelik atmış aşağısını yukarısını düşünmeye iq yetmemiş.

Sakın ailenizden başkasına güvenerek boşanmayın. Arkadaşınızın yanına da gitmeyin çocuklarla.
Aile yokki babam var oda karısından korkuyor ve arka çıkmaz annem olsaydı keşke şimdi bambaşka olurdu niye baba evi varken başka memlekete yoneleydim ki

Tabi çalışın aynanda unv okuyup , mutlaka mesleğinizi elinize alın, ne aileden fayda var ne eşten.

Zor bir durum ama kendine güven, eşinin manipülasyonlarına gelme lütfen. umarım güzel bir hayatın olur

Ailesi sahip çıkmamış arkadaşı sahip çıkmış.
Yanına almicak arkadaşlar yanına gitmiyorum kimseye sığıntı olmaya hakkım yok sadece o bana yardımcı olur en azından tanıdığım biri destek olur ev bulmam için vede iş için de

Tabi çalışın aynanda unv okuyup , mutlaka mesleğinizi elinize alın, ne aileden fayda var ne eşten.

Zor bir durum ama kendine güven, eşinin manipülasyonlarına gelme lütfen. umarım güzel bir hayatın olur
Yapacam kendine güveniyorum o konuda ama tam da sınava 2 ay kala olacak ismi yaaa

Eşiniz altta başka ismi göre göre ekran kaydını nasıl attı size ya? Eşiniz afedersiniz ama baya salakmış.
Ben artık her erkeğin aldattığını düşünüyorum bu sayfa yüzünden. Her gün başka bir aldatma konusu okuyoruz. Çok üzücü ya
Allah yardımcınız olsun. Yolunuzdan dönmeyin, kesinlikle boşanın. Çocuklarınız kaç yaşında? Onları birine bırakıp çalışma imkanınız var mı? Asgari ücret bile olsa nafakayla birlikte belki o arkadaşınızla bir eve çıkabilirsiniz.

Yanına almicak arkadaşlar yanına gitmiyorum kimseye sığıntı olmaya hakkım yok sadece o bana yardımcı olur en azından tanıdığım biri destek olur ev bulmam için vede iş için de
Öyle çabuk olur mu ev iş vs. Eşiniz gitsin evden siz o eve geçin

Neymiş Müge deki mevzu merak ettim aydınlatır mısınız

Aslında o silinen mesajları geri getirebilirseniz görürsünüz.Lap diye konuştuğu kadınla ekran görüntüsü atan adamın whatsapp ayarlarını bildiğini zannetmiyorum.

bence gururunuzu incitip tekrar o adamla bir ilişkiye devam etmeyin sağlıklı olacağını da sanmıyorum açıkçası sürekli aklınıza gelir aynı evde gördükçe belli bir süre ailenizin yanında kalın ve iş vs ayarlayın gerçekten ister ve çabalarsanız eskisiden daha iyi bir düzeniniz olacağına inanıyorum umarım hep mutlu olursunuz

O arkadasiniz size gecici olarak yer temin eder. Kimse kimseye 2 cocuguyla beraber uzun sure sahip cikmaz. Aci ama gercek. Uvey anneniz kotu de olsa onlarda yasayacakmis gibi plan yapmalisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…