- 25 Nisan 2018
- 4.999
- 9.653
- 158
Salak oldukları için. Kardeşimle konuşuyorum demiş ya direkt kardeşine yönelik atmış aşağısını yukarısını düşünmeye iq yetmemiş.Konuda bir mantıksızlık var erkek niye gizlemesin o mesajları direk ekran resmi alıp size iletsin
Aynen öyle o kardeşinin msjini attı üste diye kadının ki altta kaldı onu gözden kaçırdi sonradan hemen geri sildi ama ekran resmini aldım hemenGözden kaçırdı bence.
Ailesi sahip çıkmamış arkadaşı sahip çıkmış.Sakın ailenizden başkasına güvenerek boşanmayın. Arkadaşınızın yanına da gitmeyin çocuklarla.
Aile yokki babam var oda karısından korkuyor ve arka çıkmaz annem olsaydı keşke şimdi bambaşka olurdu niye baba evi varken başka memlekete yoneleydim kiSakın ailenizden başkasına güvenerek boşanmayın. Arkadaşınızın yanına da gitmeyin çocuklarla.
Tabi çalışın aynanda unv okuyup , mutlaka mesleğinizi elinize alın, ne aileden fayda var ne eşten.Sağlamaz uniyi açıktan okumayı dusunuyordum çocuklardan ötürü niye sağlamaz diyorsanız da üvey annemden korkar ikincisi bizim burda kızlara pek değer verilmiyor ama şimdilik yol param vs karşılicak ufak bir birikimim var ne iş yapabileceğimi araştıracağım
Yanına almicak arkadaşlar yanına gitmiyorum kimseye sığıntı olmaya hakkım yok sadece o bana yardımcı olur en azından tanıdığım biri destek olur ev bulmam için vede iş için deAilesi sahip çıkmamış arkadaşı sahip çıkmış.
Salak oldukları için. Kardeşimle konuşuyorum demiş ya direkt kardeşine yönelik atmış aşağısını yukarısını düşünmeye iq yetmemiş.
Şaka gibiler yaGözden kaçırdı bence.
Yapacam kendine güveniyorum o konuda ama tam da sınava 2 ay kala olacak ismi yaaaTabi çalışın aynanda unv okuyup , mutlaka mesleğinizi elinize alın, ne aileden fayda var ne eşten.
Zor bir durum ama kendine güven, eşinin manipülasyonlarına gelme lütfen. umarım güzel bir hayatın olur
Aşağıdan yukarı kan gitmiyor ya..Ondandır.Şaka gibiler ya
İki çocukla arkadas da olsa güvenmemeli. Müge anlı ya çıktı bir tanesi boşanıp arkadaşına gitmişti neler geldi başına. Bu zamanda çok zor herşey güvenmemeli diye düşünüyorumAilesi sahip çıkmamış arkadaşı sahip çıkmış.
Öyle çabuk olur mu ev iş vs. Eşiniz gitsin evden siz o eve geçinYanına almicak arkadaşlar yanına gitmiyorum kimseye sığıntı olmaya hakkım yok sadece o bana yardımcı olur en azından tanıdığım biri destek olur ev bulmam için vede iş için de
Neymiş Müge deki mevzu merak ettim aydınlatır mısınızBoşanacaksanız kimseye güvenerek yapmayın. Kendi başınıza bunu yapabilecek misiniz?
Çocuklar dediğinize göre en az 2 taneler.
Üniversite sinavina gireceginize göre meslek de yok.
Hastanedeki arkadaşınız mı bakacak size? Bunu neden yapsın?Aile babası rolüne niye girsin?
Mügedeki Melissa anneyi, Lina bebeği izlemediniz herhalde.
bence gururunuzu incitip tekrar o adamla bir ilişkiye devam etmeyin sağlıklı olacağını da sanmıyorum açıkçası sürekli aklınıza gelir aynı evde gördükçe belli bir süre ailenizin yanında kalın ve iş vs ayarlayın gerçekten ister ve çabalarsanız eskisiden daha iyi bir düzeniniz olacağına inanıyorum umarım hep mutlu olursunuzÇalışmadım evet ama devlet en azından maaş veriyor yanlış değilsem ama gideceğim yerin kiraları full yüksek arkadaşım dediğim kişi bayan ve annem yaşında onunla çok uzun zamandır tanışıyoruz zaten o gel dedi tek başına yapabilecsksen ona kesinlikle zaten tümden yaslanamam. Ama en azından ne yapmam gerektiğini vs söyler yardım eder manevi açıdan . Çok üzgünüm ama şuan nefretim öfkem ağır basıyor en çokta herkesin beni başından savmak istemesi.
3.çocuk mu?Birde diğer konunuzda gebelik şüpheniz vardı. Böyle çalışmanız kolay olacak mı?
Her detayı düşünmelisiniz
Çalışmadım evet ama devlet en azından maaş veriyor yanlış değilsem ama gideceğim yerin kiraları full yüksek arkadaşım dediğim kişi bayan ve annem yaşında onunla çok uzun zamandır tanışıyoruz zaten o gel dedi tek başına yapabilecsksen ona kesinlikle zaten tümden yaslanamam. Ama en azından ne yapmam gerektiğini vs söyler yardım eder manevi açıdan . Çok üzgünüm ama şuan nefretim öfkem ağır basıyor en çokta herkesin beni başından savmak istemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?