Ben şuan dogudayim eşimle oturduğumuz yere tam 14 saat uzağım ha gittim ev kira kirayi nasıl ödeyebilirim ki ayrıca artık yuzgoz olmak istemiyorumÖyle çabuk olur mu ev iş vs. Eşiniz gitsin evden siz o eve geçin
Hamile olma ihtimalin vardı ama şükür test pozitifti sağlık ocağına da gittim kanda da birşey çıkmadı .3.çocuk mu?
Devlet maaş veriyor yazmış konu sahibi.O ne?O arkadasiniz size gecici olarak yer temin eder. Kimse kimseye 2 cocuguyla beraber uzun sure sahip cikmaz. Aci ama gercek. Uvey anneniz kotu de olsa onlarda yasayacakmis gibi plan yapmalisiniz
Aaa Pamuk musun nesin gelmişşşBoşanacaksanız kimseye güvenerek yapmayın. Kendi başınıza bunu yapabilecek misiniz?
Çocuklar dediğinize göre en az 2 taneler.
Üniversite sinavina gireceginize göre meslek de yok.
Hastanedeki arkadaşınız mı bakacak size? Bunu neden yapsın?Aile babası rolüne niye girsin?
Mügedeki Melissa anneyi, Lina bebeği izlemediniz herhalde.
Eskiden bana şiddet uyguluyordu şuan çocuklarıma şiddet gostererebilecdk bir potansiyeli var ayrıca inanin çocukların piskolojisi bozulur hep kavga ve bağırtı olan bir evde nasıl yaşayayım.O arkadasiniz size gecici olarak yer temin eder. Kimse kimseye 2 cocuguyla beraber uzun sure sahip cikmaz. Aci ama gercek. Uvey anneniz kotu de olsa onlarda yasayacakmis gibi plan yapmalisiniz
Birde bu fındık kadsr beyinleriyle aldatmaya kalkıyorlar insanların hayatlarını karartıyorlar yaAşağıdan yukarı kan gitmiyor ya..Ondandır.
İnan onu yapan onuda yapar bana göre şerefin namusun kadını erkeği kadını olmaz .Ay adamda ne salakmış kendi eliyle yakalanmış.
Aldatmadım derken cinsel ilişkiye girmedim demek istiyor salak.
İyide teşebbüs etmişsin yani.
Devlet maaş veriyor yazmış konu sahibi.O ne?
İnşallah o kadın da bana yaşattığıni ona yaşatırBirde bu fındık kadsr beyinleriyle aldatmaya kalkıyorlar insanların hayatlarını karartıyorlar ya
Bir de erkekler bu yalan işini beceremiyorlar.Saçmalıyorlar.Birde bu fındık kadsr beyinleriyle aldatmaya kalkıyorlar insanların hayatlarını karartıyorlar ya
Eskiden bana şiddet uyguluyordu şuan çocuklarıma şiddet gostererebilecdk bir potansiyeli var ayrıca inanin çocukların piskolojisi bozulur hep kavga ve bağırtı olan bir evde nasıl yaşayayım.
Nasıl vermiyor gerçekten mi benim bildiğim veriyordu benmi yanlış gördüm şuan netten araştırıyorum çünküBen memur olmak istiyor seklinde anladim. Üniversite okumayi hedefliyor, bitirip kpssye girecek, devletin verdigi maaş ozel sektore gore garanti gibi algiladim. Bunun haricinde devlet cocuklu kadina maas vermiyor
Haklısın.İnan onu yapan onuda yapar bana göre şerefin namusun kadını erkeği kadını olmaz .
Bir avukatın bürosuna gidin danışma ücreti almıyor çoğu girerken sorun. Konuyu anlatın ama boşanma avukatı olsun kişi mutlaka dikkat edin.Merhaba arkadaşlar eşimle iyi giden bir evliliğimiz vardı son zamanlarda içimde bir kuşkuyla telefonunu almıştım elime numara ve silinen msjlar hiç söylemedim . Ve memlekete babamın ısrarı sonucu geldim depremden korktuğu için ben hiç gelmek istemedim çünkü hayatı küçüklüğümden beri bana zindan eden üvey annemi görmeye tahammül edemiyorum ama babam kırılmasın diye geldim neyse eşimi vatsapta çok aktif olduğunun farkına vardım ve kimle konuşuyorsun diye ekran resmi istedim kardeşim dedi ve attı en altlarda Leyla diye bir kadın ismi ve niye geç cvp veriyorsun diye msj atmış çıldırdım resmen ekran resmini at dedim attı ve kadına iyi akşamlar kaç yaşındasiniz vs gibi msjlar atmış ama kadının msjlari silinmiş kendi silmiş daha doğrusu yarın geri dönecektim beni almaya gelecekti ağır hakaretler ettim ve gelme dedim boşanma davasını açıyorum dedim arkadaşını aratti yapmayın etmeyin çocuklara yazık vs ağladım o duygusallık la ben artık nasıl guveneyim ne yaparsa yapsın dedim üstüne eşim aradı kendini boşa uzuyorsun aldatmadim çocuklarımın üstüne yemin ediyor. Gözümle görmesem inanırım o derece bana bu hayatta maddi manevi destek veren değerli bir arkadaşım vardı hastanede görev yapıyor yapabileceksen gel yanıma ev tutalım diyor ben de istediğimi belirttim babama konuyu açtım karşılar üvey annem de sırf başına kalmiyayim diye karşı Allah'ın haram kılmadigi boşanmayı resmen bizimkiler haram gözüyle bakıyor . Bide üni sınavım var başvurmuştum nasıl olacak bilmiyorum ama benim tek anladığım ben artık o adama dönmek istemiyorum meğer beni ayakta uyutmus. Nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar.
Nasıl vermiyor gerçekten mi benim bildiğim veriyordu benmi yanlış gördüm şuan netten araştırıyorum çünkü
Devlet maaş veriyor yazmış konu sahibi.O ne?
Konu sahibi yukarıdaki bir üye ayrıntılı yazmış.Nasıl vermiyor gerçekten mi benim bildiğim veriyordu benmi yanlış gördüm şuan netten araştırıyorum çünkü
İşte bu.Boşanma davası acacaksaniz o kağıt ile il sosyal hizmetlere gidin.
Hangi şehirde yaşamak istiyorsanız oraya başvurun en azından aylık nakdi yardım alırsınız.
Sosyal yardımlaşma derneğine başvurun oradan da biraz yardım alırsınız.
Elektrik desteği alırsınız.
İŞKUR a başvuru yapın e-devlet ten de bakabilirsiniz.
Eşyalı size yetecek kadar 1+1 ev aramaya başlayın en azından fikriniz olur.
Sıfırdan ev kurmak çok zor biz yıllar önce kurduk en azından kiralar uygundu şuan kiralar çok yüksek.
Elinizde en azından 2-3 ay idare edecek para olması lazım.
Çocukla çalışmak,yeni eve yerleşmek,birde üniversite sınavı çok ağır gelebilir Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?