Aldatıldımi öğrendim .

O arkadasiniz size gecici olarak yer temin eder. Kimse kimseye 2 cocuguyla beraber uzun sure sahip cikmaz. Aci ama gercek. Uvey anneniz kotu de olsa onlarda yasayacakmis gibi plan yapmalisiniz
Devlet maaş veriyor yazmış konu sahibi.O ne?

Aaa Pamuk musun nesin gelmişşş

Ay adamda ne salakmış kendi eliyle yakalanmış.
Aldatmadım derken cinsel ilişkiye girmedim demek istiyor salak.
İyide teşebbüs etmişsin yani.

O arkadasiniz size gecici olarak yer temin eder. Kimse kimseye 2 cocuguyla beraber uzun sure sahip cikmaz. Aci ama gercek. Uvey anneniz kotu de olsa onlarda yasayacakmis gibi plan yapmalisiniz
Eskiden bana şiddet uyguluyordu şuan çocuklarıma şiddet gostererebilecdk bir potansiyeli var ayrıca inanin çocukların piskolojisi bozulur hep kavga ve bağırtı olan bir evde nasıl yaşayayım.

Devlet maaş veriyor yazmış konu sahibi.O ne?

Ben memur olmak istiyor seklinde anladim. Üniversite okumayi hedefliyor, bitirip kpssye girecek, devletin verdigi maaş ozel sektore gore garanti gibi algiladim. Bunun haricinde devlet cocuklu kadina maas vermiyor

Boşanma davası acacaksaniz o kağıt ile il sosyal hizmetlere gidin.
Hangi şehirde yaşamak istiyorsanız oraya başvurun en azından aylık nakdi yardım alırsınız.
Sosyal yardımlaşma derneğine başvurun oradan da biraz yardım alırsınız.
Elektrik desteği alırsınız.
İŞKUR a başvuru yapın e-devlet ten de bakabilirsiniz.
Eşyalı size yetecek kadar 1+1 ev aramaya başlayın en azından fikriniz olur.
Sıfırdan ev kurmak çok zor biz yıllar önce kurduk en azından kiralar uygundu şuan kiralar çok yüksek.
Elinizde en azından 2-3 ay idare edecek para olması lazım.
Çocukla çalışmak,yeni eve yerleşmek,birde üniversite sınavı çok ağır gelebilir Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm.

Ben memur olmak istiyor seklinde anladim. Üniversite okumayi hedefliyor, bitirip kpssye girecek, devletin verdigi maaş ozel sektore gore garanti gibi algiladim. Bunun haricinde devlet cocuklu kadina maas vermiyor
Nasıl vermiyor gerçekten mi benim bildiğim veriyordu benmi yanlış gördüm şuan netten araştırıyorum çünkü

İnan onu yapan onuda yapar bana göre şerefin namusun kadını erkeği kadını olmaz .
Haklısın.
Ama arkadasına falan güvenme .
Kendi ayaklarının üzerinde durabilecek misin?.
Onu düşün .
Arkadasın kim nerden tanıyorsun?
Herkes böyle durumlarda yardım meleği kesilir de sonrası malum.
Kaç yaşındasın?

Bir avukatın bürosuna gidin danışma ücreti almıyor çoğu girerken sorun. Konuyu anlatın ama boşanma avukatı olsun kişi mutlaka dikkat edin.

Size bilgi versin detaylıca sonra açın dava

Bir kere yapan heeeppp yapar

Bekara eş boşamak kolaydır derler ama vallahi tecrübe edindiğim bir konu kendi ailemden

İşte bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…