zaten simdi hic bisey yapmiyorum profil nisanin 30 unda acilmic temmuzdan sonrasi hic bisey yok bide en önemli ayrintiyi yazmamisim üzüntüden profildeki dogum tarihi esiminkiyle ayni tarih gün ay yil olarak aynisi esimde ben salakmiyim ayni tarihi yaziyim yada ismimi kisaltarak facebook aciyim diyor artik ne düsünecegimi neypyacagimi bilmiyorum beynim durdu sanki
evet baktim canim hic bisey yok sadece bikac kiz bide esimin en yakin arkadasi var bide adamin profili kiz diye acilmis
Çakma profil yap, eşinin adına benzeyen profili ekle
Ama söyledin ya artık şüphe eder kabul etmez belki, söylemeden deneseydin keşke..
Arkadaş olarak ekleyince herşeyini görebilirdin, resim vs.
kimsenin günahını almak istemem ama bence bu adam seni aldatmış ve pişman olduğu için kendini nasıl savunacağını bilemiyor, aptal aptal cevaplar veriyor. bu işin peşini bırakma. doğum tarihi, isim kısaltması, yazım şekilleri, bunlar yeterli değil mi sence?
zaten simdi hic bisey yapmiyorum profil nisanin 30 unda acilmic temmuzdan sonrasi hic bisey yok bide en önemli ayrintiyi yazmamisim üzüntüden profildeki dogum tarihi esiminkiyle ayni tarih gün ay yil olarak aynisi esimde ben salakmiyim ayni tarihi yaziyim yada ismimi kisaltarak facebook aciyim diyor artik ne düsünecegimi neypyacagimi bilmiyorum beynim durdu sanki
evet canim esimin arkadasi cok karaktersiz biri zaten bu yorumlari gorunce esime söyledi eger sen degilsen bile o adam la görüsmüyceksin hic bi sekilde!evetcanim bende arkadasimi cok sikistirdim ama hic bisey bilmedigini söyledi bilmiyorum bu olayda bi yalan söylüyen var ama kim bilmiyorumcanım malesef o hesabın sahibi eşin gibi gözüküyor. ama benim takıldığım başka bir konu daha var senin eşinin o arkadaşı ne kadar karaktersiz bir adammış ki seni aldattığını bile bile çok yakışıyorsunuz falan diye bir muhabbete girebiliyor onlarla! ve seni arayan arkadaşın bence birşeyler gördü ve sana söylemeye çekindiği içinde bu şekilde aklına bunu soktu görecek olcaksan bile kendin gör diye.
evet canim esimin arkadasi cok karaktersiz biri zaten bu yorumlari gorunce esime söyledi eger sen degilsen bile o adam la görüsmüyceksin hic bi sekilde!evetcanim bende arkadasimi cok sikistirdim ama hic bisey bilmedigini söyledi bilmiyorum bu olayda bi yalan söylüyen var ama kim bilmiyorum
Bugun esime msj attim artik bunu yaptinmi yapmadinmi düsünerek kendimi bitirmiycem, dedim arkadasini ara o kizin numarasini bulsun dedim esim aksam numarayi getirdi ama daha aramaya cesaret edemedim esim numarayi verdi ama bana güvenmeyerek artik eskisi gibi olmayiz dedi bilmiyorum artik ne düsünecegimi cok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?