hayir hic bi sekilde tanimiyorum esimde tanimadigini söyledi bilmiyorum kafam cok karisisikeşinin bir anda paniklemesi pek normal gelmedi bana
peki o kız kimmiş öğrendinmi şimdi
yani tanıyormuymuşsunuz
hayir direk face i acip gösterdim ben degilim dedi esim küs ben ona güvenmiyormusum inanmiyormusum peki bukadar tesadüf olumu diyorum cevap vermiyor.Durup dururken mi ''o kişi ben değilim'' dedi yoksa imada mı bulundunuz ?
Bir aydır küs olan kim ? Eşiniz sizinle konuşmuyor mu ?
evet bunu bende düsündüm canim kizin belli bi adresi yok bi gün orda bi gün burda zaten kiz almanyada kadin siginma evinde kalmis bi süre sonrasi yok esime diyorum arkadasina sor o taniyor mumarasini al esim beni arkadasima rezil etme bana güvenmiyormusun diyorbilemedim valla canım, kimsenin günahını almak ya da aklını bulandırmak istemem, ama yerinde olsam ben de şüphelenirdim, o kızın kim olduğunu bul,arkadaşının komşusunamı gelmişti kime geldiyse bi daha davet etsinler hem sorarsın beni tanıyomuşsun nerden tanıyosun diye
peki eşinin ismine benzer olan adamın facebook profiline girmeyi denedinmi ?
belki oradan birşey çıkarırsın
evet baktim canim hic bisey yok sadece bikac kiz bide esimin en yakin arkadasi var bide adamin profili kiz diye acilmis
evet baktim canim hic bisey yok sadece bikac kiz bide esimin en yakin arkadasi var bide adamin profili kiz diye acilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?