- Konu Sahibi ressam1970
-
eyer emeyiniz varsa hele çocukta varsa ihanatin acısıyla yanar kavrulursunuz hele o hiç kimseye hiç birşeye boyun eymeyen gururunuz ve başınız eyili verir bir anda neye uğradığınızı ve ne yaptığınıza siz bile şaşırır kalırsınız büyük konuşmamak lazım
valla ben asil ben o heriflen evliyken neye ugradigima sasirdim.....asil ayrildiktan sonra piskolojim daha iyi oldu..kendime özgüvenim geldi....affedipte o asagilayici seye boyun eymek asil insan ömründen ömür caliyo...her kadin bir deyil..büyük konustuklarinida sanmiyorum cogu arkadaslarin..bi insan neyse odur...bende evlenmeden önce affetmem asla öyle bir sey olsa diye söylerdim ve dedigim gibide oldu..affetmeye calistim 2 cocuk hatrina...ama olmadi 3 sene sonra daha hayirli bir yuva kurdum Allaha hamdolsun...
Allah ağzınızın tadını bozmasın...:1hug:
kesınlıkle affetmem ben... bu bagımlılık gıbı bısey bı kez sıgaraya baslarsın sonra bırakcam dersın soz verırısın ama gızlı gızlı ıcersın ya aynı onun gıbı bısey... bır kez yapan ne kadar yapmam desede kesınlıkle yapar..
ya bizim buralarda kadının söz hakkı yok zaten ben kendime nekada güvenirsem güveneyim o güvenme hakını bile tanımıyorla bende senin gibi düşünüyorum ama dedim ya söz hakım bile yok ayılmayı çok istedim çünkü onursuz yaşamaktansa çok sevdiğim halde onsuz yaşamayı bile göze almıitım ama olmadı allah sonumuzu hayretsin hepimizinbenneyaptımkikafamçokkarıştı
valla ben asil ben o heriflen evliyken neye ugradigima sasirdim.....asil ayrildiktan sonra piskolojim daha iyi oldu..kendime özgüvenim geldi....affedipte o asagilayici seye boyun eymek asil insan ömründen ömür caliyo...her kadin bir deyil..büyük konustuklarinida sanmiyorum cogu arkadaslarin..bi insan neyse odur...bende evlenmeden önce affetmem asla öyle bir sey olsa diye söylerdim ve dedigim gibide oldu..affetmeye calistim 2 cocuk hatrina.tekrar bir araya geldik ama olmadi ve benimde o o evlilikte cok emeyim vardi.. o herif düsünmeden sildi bi kalemde emeklerimi birak 2 cocugunu bile düsünmeyen adam.ben niye affedeyim.....3 sene sonra daha hayirli bir yuva kurdum Allaha hamdolsun...kendine saygisi olan bi kadin affetmez...yani bu benim düsüncem..su anki kocamda yapsa..yine ayrilirim...ve bu son evliligim olur..dedigim gibi..her kadin bir deyil...affedendende kocasi olacak tan daha büyük kötülügü yapiyor kendine...piskolojik yönden kendi kendini yipratiyor...yasadigim icin cok iyi biliyorum..bu el ele tutusmak deyilki kocamin bana ayit özel yerleri baska kadina......falan filan yerlerine temaz edecek iste anlayin kizlar.bende affedeceyim.....igrenc birsey...benim midem kaldirmaz...yani olacak sey deyi....
ya bizim buralarda kadının söz hakkı yok zaten ben kendime nekada güvenirsem güveneyim o güvenme hakını bile tanımıyorla bende senin gibi düşünüyorum ama dedim ya söz hakım bile yok ayılmayı çok istedim çünkü onursuz yaşamaktansa çok sevdiğim halde onsuz yaşamayı bile göze almıitım ama olmadı allah sonumuzu hayretsin hepimizinbenneyaptımki
Allah sana sabir versin canim...daha yeni gördüm kaldigin yeri......ama bunun gibileri bilmiyorum nasil hesap verecekler....dogu tarafinda tabiki dahada zor..kadinlarimizin durumu....Rabbimiz yar ve yardimcin olsun.....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?