Aldatıldınız! Kararınız ne olur?

süper bi konu ama biz bakarlarra koca boşamak kolay olurmuşş:):)öle derlerr bide evlilerden duysak süper olcak bunu

eyer emeyiniz varsa hele çocukta varsa ihanatin acısıyla yanar kavrulursunuz hele o hiç kimseye hiç birşeye boyun eymeyen gururunuz ve başınız eyili verir bir anda neye uğradığınızı ve ne yaptığınıza siz bile şaşırır kalırsınız büyük konuşmamak lazım

kafamçokkarıştı
valla ben asil ben o heriflen evliyken neye ugradigima sasirdim.....asil ayrildiktan sonra piskolojim daha iyi oldu..kendime özgüvenim geldi....affedipte o asagilayici seye boyun eymek asil insan ömründen ömür caliyo...her kadin bir deyil..büyük konustuklarinida sanmiyorum cogu arkadaslarin..bi insan neyse odur...bende evlenmeden önce affetmem asla öyle bir sey olsa diye söylerdim ve dedigim gibide oldu..affetmeye calistim 2 cocuk hatrina.tekrar bir araya geldik ama olmadi ve benimde o o evlilikte cok emeyim vardi.. o herif düsünmeden sildi bi kalemde emeklerimi birak 2 cocugunu bile düsünmeyen adam.ben niye affedeyim.....3 sene sonra daha hayirli bir yuva kurdum Allaha hamdolsun...kendine saygisi olan bi kadin affetmez...yani bu benim düsüncem..su anki kocamda yapsa..yine ayrilirim...ve bu son evliligim olur..dedigim gibi..her kadin bir deyil...affedendende kocasi olacak tan daha büyük kötülügü yapiyor kendine...piskolojik yönden kendi kendini yipratiyor...yasadigim icin cok iyi biliyorum..bu el ele tutusmak deyilki kocamin bana ayit özel yerleri baska kadina......falan filan yerlerine temaz edecek iste anlayin kizlar.bende affedeceyim.....igrenc birsey...benim midem kaldirmaz...yani olacak sey deyi....

Son düzenleme:

Allah ağzınızın tadını bozmasın... :1hug:

kesınlıkle affetmem ben... bu bagımlılık gıbı bısey bı kez sıgaraya baslarsın sonra bırakcam dersın soz verırısın ama gızlı gızlı ıcersın ya aynı onun gıbı bısey... bır kez yapan ne kadar yapmam desede kesınlıkle yapar..

aynen arkadasim..sana katiliyorum..affeden kadin kendine eziyet ettiyigle kalir...

ya bizim buralarda kadının söz hakkı yok zaten ben kendime nekada güvenirsem güveneyim o güvenme hakını bile tanımıyorla bende senin gibi düşünüyorum ama dedim ya söz hakım bile yok ayılmayı çok istedim çünkü onursuz yaşamaktansa çok sevdiğim halde onsuz yaşamayı bile göze almıitım ama olmadı allah sonumuzu hayretsin hepimizinbenneyaptımki

evlenmeden önce hiç süphe etmeden ayrılırım diyordum. ama evlenincw iş değişti. kesin bir şey söyleyemem. duruma bakmak lazım.

Allah sana sabir versin canim...daha yeni gördüm kaldigin yeri......ama bunun gibileri bilmiyorum nasil hesap verecekler....dogu tarafinda tabiki dahada zor..kadinlarimizin durumu....Rabbimiz yar ve yardimcin olsun.....:Saruboceq:

Allah sana sabir versin canim...daha yeni gördüm kaldigin yeri......ama bunun gibileri bilmiyorum nasil hesap verecekler....dogu tarafinda tabiki dahada zor..kadinlarimizin durumu....Rabbimiz yar ve yardimcin olsun.....:Saruboceq:

tşk canım işte doğuda kadın olmak budur yoksa hiç kimse guurundan ödün vermez sen bitisen bile izin vemezler:çok üzgünüm:

tek kelime (BİTER)
bikare yaptımı affedersen tekrar yapar nasıl olsa affediliyorum diye sizi o benim zaten kaybetmem diye düşündüğü için tekrar tekrar bi bakarsınki boynuzun sayısı belli deil erkek milleti okdar fırsatcı okadar karakteri bozuk insanlarki onlara asla seviyorum aşığım kelimeleri kullanmıyacaksın aşıksan içinde yaşa ama belli etme emin olmasın sevginden hep kaybedecekmiş gibi olsun daha kıymetli olursun boynuzlarnmazsında ozaman

Arkadaşlar, ya kadın aldatıldığını bilmiyorsa fakat etraftakiler kocasının ne mal olduğunun farkındaysa.. şöyle ki; iş yerinde bir adam var, 35 yaşında aşağı yukarı... 5 yıllık evli ve karısını sürekli aldatıyor. Ben kadınla hiç tanışmadım ama araştırma görevlisiymiş. Adam karısının arkadaşlarıyla bile yatıp sonra ailecek evinde ağırlayabiliyor. Şöyle düşünün, kocanız kız arkadaşınızla sevişiyor ve sonrasında yattığı kız arkadaşınızla kocası size oturmaya geliyorlar..!!
Bu durum o kadar doğal geliyor ki adama, sanki hayatın bir rutini, bir parçası... Ben gıcık oluyorum bütün bunlara.. benim kocam böyle şeyler yapsa mutlaka bilmek isterdim!! Sizce bu adi adamın karısı da kocasının ne mal olduğunu bilmeli mi? Söyliyeyim mi kısacası, maille veya telle...
Gerçi farklı bir iki yere başlık açtım, ancak hala çözüm yolu bulamadığım için burada da şansımı denemek istedim. Fikri olup da yazmak isteyen olursa sevinirim... Alaksız olduysa özür dilerim kızlar...

sema arkadasim...bende bi arkadasima citlatmistim..adam gitmis karisini bi sekil kandirmis,,bak arkadasinin bahsettigi kiz bu ..o benim kardesim gibidir..ama gözlerimle ilk hallerini gördügümde hic kardes gibi degillerdi...hatta adam beni görünce kizardi ortadan kayboldu...konustuklarina biraz kulak verdim yemeye davet etmisti kizi...anlican.kötü olan ben oldum...sadece ben deyil bi kac kisi söylemis kocasinin ne haltlar karistirdigini...kadin kocasina cok güveniyor ne derse kaniyor...arkadasimin maddi durumuda cok iyi mesleyide var...aileside cok zengin..cocuklarida yoktu..yani kolaylikla birakabilirdi......hatta birine söylemiski ben bu kariyi cekmemde parasi icin yüzüne bakiyorum diye....yani evli oldugu karisi icin söylemis bunu....birde arkadasim bana kizmisti seni aldatan adami affediyorsun diye..kendi kocasi sanki cok farkli bi konumda...ama kocasina cok güveniyorya....ben 2.evliligimi yaptim ..o hala o serefsiz herifle evli....benimde kontagim yok zaten....kadin bence sana hic inanmaz..arkadas bile inanmiyorda..hatta yanlis bile anlar..bence sen karisma kötü olan sen olursun........bu dünayin birde gercek dünyasi var..orda gizli olan seyler film gibi gözükecek....hersey hesaba cekilecek...

oan bilmiorum ama affettikden sora hiç bişe eskiisi gibi olamayacagı için affetmezdim ve sevgilim bigün sordu sence ney asla olmaz biter senn için dedimki gerçkten seviosam arkasında dururum herşeyi yaparım ama!aldatırsan biter!sakın geriyede dönme dedim.............................
bilmem anlamışmıdır bana deger veriosa veyada şöyle diyim
BENİ KAYBETMEYİ GÖZE ALIYORKİ ALDATMIŞ OZAMAN ..........

Baklava'cığım bir de bu tarafı var işin desene.. Hiç aklıma gelmemişti, ne yalan söyliyeyim... Ben kadına anlatıcam, ama o inanmak istediğine inanacak. Ben zaten dış kapının dış mandalıyım, bana niye inansın ki!! Kocası onu bir güzel kandırıp, canım, cicim, bir tanem ayağına... olur mu olur.. neticede sen yaşamışsın.. Sonra da oklar bana dönecek.. Demek bazı kadınlar da hak ediyor mu nedir? Bana kim bu kadar ciddi bir iddiayla gelse ben işimi gücümü bırakır emin olana kadar araştırırdım. Bazı kadınlar da görmezden geliyor, düzenim bozulmasın diyormuş... Nasılsa dönüp dolaşıp bana gelecek kocam diyormuş...

sema1984 akadaşım şimdi beni iyi dinle bu anlattıklarının aynısı benim başıma geldi daha 4ay ediyor birkere okadının bunu bilmesi gerekir bunda teredüt etme bence ama sakın kendini deşifre etme yani insan oğlu nolacağı belimi olur yani hep diyorum keşke bana birileri eşin şoyle şöyle yapıyor deselerdi belki herşey daha farklı olurdu ünkü öyle bir acı ve öyle bir yokoluşki bu asla geriye dönüşü ve telafisi yok bence okadına soyle ama dediğim gibi sakın kendini deşifre etme eyer birileri bana bu iyiliği yapsatdı ve ben bu duruma gelmeden bazı şeylerin önüne geçebilsetdim minetta kalırdım oinsana bu yüzden iyi düşün ve kendini okadının yerine koy duyarlı olmanada ok sevindim

yasemin arkadas ..sende haklisinda..insallah desifre olmaz..eyerki söylicekse cok dikkatli olmasi lazim.....sema arkadasinda basi belaya girebilir.....bi örnek daha anlatayim....esim anlatti bu olayi...bi arkadasinin karisi..kendi arkadasina kocasi hakkinda bazi seyler söylemis......kadincaszi sokak ortasinda sikistirmis o pis herif..sen ne karisiyorsun diye..birdaha esime söylersen cok fena olur..falan...birde kadin evliyse kendi yuvasida huzursuz olur...söyleyen kadindan intikam almak icin kocasinida kötü yola ceker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…