Aldatılıyor muyum? Eşim hasta mı? Sapık mı?

alkolu,kavga anında yapılan şeyleri,geçmiş ilişkilerini falan bir yere kadar tolere edebilir insan ama bir kadının bacağını,orasını burasını çekip teline kaydeden adamdan hiç bişey olmaz bana göre..normal bi erkek bunu yapar mı bilmem ama bana mide bulandırıcı geldi.

çok haklısınız. ben de sürekli böyle avuttum kendimi.
alkolü bırakmaya çalışıyor ( ki abartmıyor zaten, yinede dikkat ediyor ben sevmediğim için)
kavgalarımız azaldı birlikte yaşamayı öğrenmeye başladık,
geçmiş ilişkilerinin bittiğine beni ikna edebiliyor. sadakatinden emindim.

ama bu son olayı ne ben kendime ne o bana açıklayamıcaz sanırım. şu an mide krampları yaşıyorum

Canım haklı olabilirsin ama birde böyle düşün senin vaji olma sebebin onun sana bu güven vermeyen tavırlarından kaynaklanıyor da olabilir. Bende yeni evliyim vaji problemim vardı. Eşimin, kkdan arkadaşlarımın sayesinde aşıyorum. Eğer bu şekilde kendini suçlarsan onu temize çıkaramazsın. Geçici bir durum olmasını ümit ediyorum ama eşinin bu psikolojik problemleri kalıcıysa ilerde evliliğiniz sürdükçe daha da vahim sonuçlarla karşılaşabilirsin.Eğer eşinden teklif gelmezse görmezden gel bir süre ve tanıştığınızdan beri yaptığı herşeyi sorgulayarak hatırlamaya çalış eğer kalbinde şüphe kırıntısı dahi varsa evliliğini devam ettirmek zorunda değilsin.Kalbin ilk zamanlar kanar, yaşayamayacağını sanırsın ama bir süre sonra o aşk biter yerinde sadece ince bir sızı kalır. Aşık olduğun için kararsızsan emin ol en tutkulu aşk bile uzun bir süre sonra bitebiliyor.

Senin vajinusmus olman onun sapik olmasini gerektirmez o kizida yazik tamam yaz sonucta giymis kiz ne bilsin boyle sapiklar var etrafinda bu bi aldatma bence bakip gecmemis cekmis sonra izlerim yine diye afedilmez bi sey bu ben afedemem hamileyim su ara bi ay oldu belki doguma kadar olmucak sonrasida var bu esimin boyle seyler yapmasina sebepmi yani iyi dusun tasin derim

başkasının orasını burasını cekip telefonda taşımakta bir aldatmaktır hatta aldatmanın en adisidir. bunun affedilecek bir yanı yok cok iğrenç ve alcakca bir davranış

Ah be guzelim evlenmeden once belliymis adamin ne oldugu da
bile bile nasil evlendin?

Evlenmeden once ihtiyacini karsiliyordu, su an vajinusmusum ondan boyle yapiyor dersen
sadece olaylarin ustunu kapatir bahane aramis olursun .

Hepsini gectim bir baskasinin izni olmadan
fotograf ve video cekimi TCK'ya gore suctur .

Ben 3 aylik evlilikte bu kadar olay yasasam en sonunda da adamin sapik oldugunu ogrensem
gozumu kirpmadan savciliga suc duyurusunda bulunurdum .
Cunku belli ki bu sadece senin gordugun...

onu seviyorum beni sevdiğini biliyorum ama bu sapkınlıkları ve kadınlık gururumu defalarca ayaklar altına alması artık katlanamıyorum

ben bu cümlenize anlam veremedim.beni sevdiğini biliyorum.seven insan sizce bunları yaparmı ya.ve siz hala eşinizi seviyorsunuz öylemi.....baska bayanların videosunu ceken kişiyi kadınlık gururunuzu yerle bir eden adamı seviyorsunuz öylemii.
gerçekten sevgi olayıda değişmiş.

Nişandan sonra uyarı gelmiş etrafınızdan millet ne gördü de siz göremediniz acaba ?

nişan atma nedenimiz yine alkoldü. ben daha muhafazakar bir hayat istediğimi söyleyip bu kararı vermiştim. aylar sonra sözlerle geldi karşıma ve beni ikna etti.
ailem de onu çok sever alkol dahil hiç bir problemimizden haberleri yok.sadece bir kere bozulmuş bişeyi tekrarlamak ne kadar mantıklı onu sorgulatmak istemişlerdi o dönemde bana ama ben aptal aşık.

şu an kendisi evde ben işteyim ve sürekli arıyor, açmıyorum. ne diyecek-ne diyeceğim bilmiyorum.
akşam ailesi de bize gelecekti, kararımı verdim sanırım.

aynennn. sonra düzelmez konu sahibi. sen galiba ilişki yaşamıyorsunuz diye böyle yaptığını sanıyorsun vajinismustan da kurtulup ilişki yaşayınca geçer diye düşünüyorsun sanırım. seninle akşam sabah seks yapsa da bu adam yine böyle sapıklıklar yapacak senin görüntünü birisi çekse hem de yanıbaşında çalışan iş arkadaşın sen ne yapardın ? ha gidip o kıza tecavüz etmiş ha gizlice kızcağızın görüntüsünü çekmiş bu nasıl birşeydir ya. belki arkadaşlarına da gösteriyor bu görüntüleri böylesi sapıklar o görüntüleri boşuna çekmez illa ki başkalarıyla da paylaşıyordur belki internete koyacak önceki mesajımda dediğim gibi. açık söyleyeyim aldatmasından daha da aşağılık bu durum aldatınca karşı tarafın rızası oluyor bunda öyle bir şey de yok, alenen taciz ve röntgencilik. kıza gidip söylemen lazım böyle birşeyi görmezden gelemezsin vebali büyük hiçbir şeyi düşünmüyorsan vebalini düşün. yok söyleyemem bu vebali yüklenirim göz yumarım diyorsan da senin bileceğin iş unutup kapatıp mutlu mesut devam edeceğini düşünüyorsan daha da birşey denilmez bu konu hakkında.

Allah ıslah etsin bu insanları evlilik oyuncak oldu
tavrını koymalısın ne şekilde olur bilemiyorum ama tavrını koyman kesin lazım... Daha kötü günlere gelmemek için.. Bunu yap allah yardımcın olsun

İnsanlar evlenmeye korkar oldu artık, nerede kaldı iffetli hayat...

sabahki tartışmamızda hemen videoyu sildi açıklama yapmaya çalıştı. tanıyorum onu iş arkadaşım özellikle biyerini çektiğim yok fesatlık yapıyorsun gibi şeyler söyledi. keşke alsaydım videoyu o kızgınlıkla düşünemedim. koştum. şikayette ederdim kıza da haber verirdim.

açıklamaya bak

durup dururken çekme mantığı neymiş.. fesatlık yapıyorsun demiş birde

eşiniz iş yerinde de içiyor olmasın. ne işi bu gece saatlerinde

nerden tutulursa elde kalıyor...

adam bildiğin sapık.. belki de sitelere resmi attı bile :26:

Telefondan silinse bile oyle bir bulup cikarirlar ki o videoyu ...
Sanmasin ki tamamen siliniyor...

Sikayet etmek isteyen her durumda sikayet eder,
belli ki sen yalanlara kanmaya devam edeceksin .
Boyle bir durumda patronu bile barindirmaz onu orda

Sen de buna goz yumarsan, suca ortak olursan yarin bir gun senin videonu da ceker,
kimlerle paylasir Allah bilir ...

Son düzenleme:

Arkadaşlar şu an son derece üzgün kırgın ve ne yapacağımı bilemez haldeyim. bir şeye hazır değilim ne affetmeye ne boşanma kararına farklı fikirler edinip sağlıklı bir karar vermek istiyorum, ailemle paylaşabileceğim birşey değil şu noktada sizlerden yardım istedim.

ayrıca yüksek lisanslı bir bilgisayarcıyım şu an ne yapılıp yapılmayacağıyla ilgili fikrim var. kız videoda müstehcen bir durumda değildi normal oturuyordu sadece elbisesi çok miniydi. herhangi bir siteye attığını sanmıyorum eşimin. bundan sonrada atamayacaktır zaten ama suç duyurusu konusunda fikir vermeniz iyi oldu.

kelimeler merhaba....
ilk önce sağlıklı düşünmen için sakin olman şart.
bilmiyorum boşanmayı düşünüyor musun? cesaretin var mı?
ayrıca tek boşanan sen değilsin bunu hiç bi zaman unutma.
kimse tarafından ayıplanacak yada aykırı bişi yapmıyor olacaksın.
bende senin gibi düşünüyordum taki son yaşadığım olaya kadar.
1 aylık hamileymişim ve eşimle tartışmam sonucu bebeğimi bu ayın 15 inde kaybettim.
ailemle oturup konuştum dedikleri tek şey senin yaşayacağın en ufak bi olumsuzluk bizi yerlebir eder.
kapımız açık ne zaman istersen gelebilirsin dediler...
şuan eşim pervane kendini suçluyor suçlamakta zorunda onun hatası çok büyük ve saygısızlıktı.
detayı istersen özelden yazarım sana....ki ailem bunu eşimin yanında sölediler.
anneliği kısa bi süreliğine tatmış olmama rağmen onu kaybetmem eşimden daha önemliymiş
ve ailemde beni gerçekten çok seviyormuş evlat çok farklıymış.

şuan değiştirebileceğin şeyler var eğer seviyorsa seni...
sen sert ve kararlı bi şekilde eve gittiğinde bi kaç günlük kıyafet al ve ailene git.
eğer karşı koyarsa konuşalım edelim diye otur ve şartlarını say söle ama asla asla kendini suçlama
o videonun açıklamasını yapamazsa seni tatmin edemezse güvenmediğini söle
eşin muhtemelen pazarlamacı galiba. işini değiştirmeden kendini sana güvendirmeden
ne seninle evli kalmak istemediğini kararlı bi şekilde bildir.
eğer dediğim gibi yalansız seni güvendirirse bi nebze ok ama yapamazsa
bencede boşan... eşim bana her konuda güveniyor fakat benim ona güvenim yok.
sinirli ve sinirliyken ağzından ne çıktığını bilmiyor herşeyi bana bağlıyor ve boşanalım diyor.
son olayda da bunu yaptı ve dedimki " sen beni ortada bırakacaksın bu bariz belli (ama biliyorum ki sinirliyken söledi normalde hiç söylemez ki benden daha da fazla beni sever. ) tutup bi de senden bi hataya düşüpte tekrar çocuk sahibi olmak istemiyorum. sinirlerini yenene kadar kendini beni bırakmayacağına güvendirene kadar ben yokum dedim ailemin yanına döndüm." onu vicdanıyla bıraktım eve gelmemle eşimin gelmesi bi oldu. sinirlenmeyeceğini tedavi olacağını herşeye bana bağlamayacağını ... sözünü verdi. onu birgün bensiz bırakmam gerekiyordu gitmedim ertesi gün beni almaya geldi. evimdeyim ve karşımda melek var. lohusalıyım ve ciddi alıngan ve sinirliyim sancım var. eşimin dünya umrunda değil. yanımdan 1 sn ayrılmıyo. bunu neden alattım bazan bir müsibet bin nasihattan hayırlıdır. inşallah düzelirsiniz olmuyosa kendini hiç üzme sende bi annenin babanın canınn parçasısın kimse üzülmeni istemez özellikle ailen. kimse boşanmak için evlenmiyor. bu aykırı birşey değil.
bu saate kadar aramadımı seni?
eşin pazarlamacımı?

Allah aşkına müstehcen olması gerekiyor mu sizce..

adam başka bir bayanın orasını çekmiş.. afedersin hayaller kurmus hatta arkadaslarına bile atmıstır whatsapp vs. gibi yerlerden..
elbisesinin mini olması tacize uğramasını gerektirmiyor
ilk mesajınızda gögğüslerini de gecmiş demiştiniz..
sanırım cidden sizin mideniz kaldırıyor .. ve o "AŞK" dediğiniz olgu perdeyi indirmiş..

"Suç"a ortaksınız.

çok teşekkür ederim.
bu tür mesajlara ihtiyacım olduğundan burdayım cunku sağlıklı dusunemıyorum dolayısıyla saglıklı bır karar vermem mumkun degıl su an.
dağınık bir ailenin cocuguyum. baba tarafı yok zaten. anne tarafı da kendı derdınde hesap verecegım bır annem var o da bu surecte hep arkamdaydı sımdı yanlıs bır karar vermıs kıznın arkasında durdugu ıcın tum aıle ustune gelecek. korkum bırazda bu.

eşim son derece iyi mutlu bir ailede yetişmiş. cok sevecen ve ilgilidir bana karşı. psikolojik bişi olduğunu düşünmek istiyorum ama bu benim için çok fazla içinden çıkamıyorum. eve gidip açıklamasını dinlemek istiyorum(eşimin mesleğini mesaj attım size)

sabahtan beri arıyor ama açmıyorum, kararlı bir konuşma yapmam lazım iş yerinde telefonda olmaz.

midem kaldırmadığı için şu an mide krampları yaşıyorum.
tabiki çirkin bişi yapılan ama ben normal günlük bir elbise giydiğinden bahsettim görüntüyü resmedebilin diye. o yada bu kıyafetle olması bu olayı haklı çıkarmaz tabii..
lütfen şu an karşınızda son derece şaşkın üzgün ve kırgın birinin olduğunu unutmadan sakin olun. aşk, suç vs gibi olgulardan son derece uzağım şu anki ruh halimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…