kelimeler merhaba....
ilk önce sağlıklı düşünmen için sakin olman şart.
bilmiyorum boşanmayı düşünüyor musun? cesaretin var mı?
ayrıca tek boşanan sen değilsin bunu hiç bi zaman unutma.
kimse tarafından ayıplanacak yada aykırı bişi yapmıyor olacaksın.
bende senin gibi düşünüyordum taki son yaşadığım olaya kadar.
1 aylık hamileymişim ve eşimle tartışmam sonucu bebeğimi bu ayın 15 inde kaybettim.
ailemle oturup konuştum dedikleri tek şey senin yaşayacağın en ufak bi olumsuzluk bizi yerlebir eder.
kapımız açık ne zaman istersen gelebilirsin dediler...
şuan eşim pervane kendini suçluyor suçlamakta zorunda onun hatası çok büyük ve saygısızlıktı.
detayı istersen özelden yazarım sana....ki ailem bunu eşimin yanında sölediler.
anneliği kısa bi süreliğine tatmış olmama rağmen onu kaybetmem eşimden daha önemliymiş
ve ailemde beni gerçekten çok seviyormuş evlat çok farklıymış.
şuan değiştirebileceğin şeyler var eğer seviyorsa seni...
sen sert ve kararlı bi şekilde eve gittiğinde bi kaç günlük kıyafet al ve ailene git.
eğer karşı koyarsa konuşalım edelim diye otur ve şartlarını say söle ama asla asla kendini suçlama
o videonun açıklamasını yapamazsa seni tatmin edemezse güvenmediğini söle
eşin muhtemelen pazarlamacı galiba. işini değiştirmeden kendini sana güvendirmeden
ne seninle evli kalmak istemediğini kararlı bi şekilde bildir.
eğer dediğim gibi yalansız seni güvendirirse bi nebze ok ama yapamazsa
bencede boşan... eşim bana her konuda güveniyor fakat benim ona güvenim yok.
sinirli ve sinirliyken ağzından ne çıktığını bilmiyor herşeyi bana bağlıyor ve boşanalım diyor.
son olayda da bunu yaptı ve dedimki " sen beni ortada bırakacaksın bu bariz belli (ama biliyorum ki sinirliyken söledi normalde hiç söylemez ki benden daha da fazla beni sever. ) tutup bi de senden bi hataya düşüpte tekrar çocuk sahibi olmak istemiyorum. sinirlerini yenene kadar kendini beni bırakmayacağına güvendirene kadar ben yokum dedim ailemin yanına döndüm." onu vicdanıyla bıraktım eve gelmemle eşimin gelmesi bi oldu. sinirlenmeyeceğini tedavi olacağını herşeye bana bağlamayacağını ... sözünü verdi. onu birgün bensiz bırakmam gerekiyordu gitmedim ertesi gün beni almaya geldi. evimdeyim ve karşımda melek var. lohusalıyım ve ciddi alıngan ve sinirliyim sancım var. eşimin dünya umrunda değil. yanımdan 1 sn ayrılmıyo. bunu neden alattım bazan bir müsibet bin nasihattan hayırlıdır. inşallah düzelirsiniz olmuyosa kendini hiç üzme sende bi annenin babanın canınn parçasısın kimse üzülmeni istemez özellikle ailen. kimse boşanmak için evlenmiyor. bu aykırı birşey değil.
bu saate kadar aramadımı seni?
eşin pazarlamacımı?
midem kaldırmadığı için şu an mide krampları yaşıyorum.
tabiki çirkin bişi yapılan ama ben normal günlük bir elbise giydiğinden bahsettim görüntüyü resmedebilin diye. o yada bu kıyafetle olması bu olayı haklı çıkarmaz tabii..
lütfen şu an karşınızda son derece şaşkın üzgün ve kırgın birinin olduğunu unutmadan sakin olun. aşk, suç vs gibi olgulardan son derece uzağım şu anki ruh halimde
hemen hemen hemen hemen boşaaaaaaaaaaaannnnn!!!!!!!!!!!!!
çok teşekkür ederim.
bu tür mesajlara ihtiyacım olduğundan burdayım cunku sağlıklı dusunemıyorum dolayısıyla saglıklı bır karar vermem mumkun degıl su an.
dağınık bir ailenin cocuguyum. baba tarafı yok zaten. anne tarafı da kendı derdınde hesap verecegım bır annem var o da bu surecte hep arkamdaydı sımdı yanlıs bır karar vermıs kıznın arkasında durdugu ıcın tum aıle ustune gelecek. korkum bırazda bu.
eşim son derece iyi mutlu bir ailede yetişmiş. cok sevecen ve ilgilidir bana karşı. psikolojik bişi olduğunu düşünmek istiyorum ama bu benim için çok fazla içinden çıkamıyorum. eve gidip açıklamasını dinlemek istiyorum(eşimin mesleğini mesaj attım size)
sabahtan beri arıyor ama açmıyorum, kararlı bir konuşma yapmam lazım iş yerinde telefonda olmaz.
Son olay da çok çok kötü ama asıl kötü olan ufak ufak da olsa alkol,sapıklık,verilen sözü tutmama,geçiştirme gibi bir sürü şeyin birarada olması.İşten çıkmama sebebi ortamı olabilir.çok haklısınız. ben de sürekli böyle avuttum kendimi.
alkolü bırakmaya çalışıyor ( ki abartmıyor zaten, yinede dikkat ediyor ben sevmediğim için)
kavgalarımız azaldı birlikte yaşamayı öğrenmeye başladık,
geçmiş ilişkilerinin bittiğine beni ikna edebiliyor. sadakatinden emindim.
ama bu son olayı ne ben kendime ne o bana açıklayamıcaz sanırım. şu an mide krampları yaşıyorum
Ne oldu da bosanacak ? Ne okudun da hemen bosan dedın ?
Ne kadar kolay sıze bosamak evlı mısınız bılmıyorum ama !!!
evliyim , kocası başka bir kadının göğsünü kalçasını videoya çekmiş ve daha birçok şey yakalamış kızcağız ve henüz yeni evli ne dememi bekliyorsun??? evliliğini kurtar bir de çocuk mu yap diyeyim bu adamdan sen öyle yaptın heralde?
Hayır oyle demenı soylemedım ama hemen bosan demek bana sacma gelıyor...Herseyın cozumu vardır...Bu cozulemeyecek bırsey degıl psıkolojık olabılır baska bırsey olabılır...Burada ne kadar konu okuduysam kı bazıları hakedıyor evet ama cogu yorumlarda ''Hemen bosan'' demek bıraz yanlıs...Once bır anlamaya calısın,empatı yapın ondan sonra...Ama sız konuyu yuzeysel okudunuz hıc soru sormadan hemen bosan dedınız...
Son olay da çok çok kötü ama asıl kötü olan ufak ufak da olsa alkol,sapıklık,verilen sözü tutmama,geçiştirme gibi bir sürü şeyin birarada olması.İşten çıkmama sebebi ortamı olabilir.
Çok dua veya büyük vukuatlar olmadığı sürece insanlar değişmiyor ve hatalarından ders almıyorlar canım.Ama çok seviyosan biraz daha sabret ve çocuk yapma.'seneye kadar değişmezseniz zaten aşkın da baya sönmüş olur.Kafan rahatlar.Yoksa aklını çok kurcalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?