Aldatılıyor muyum? Eşim hasta mı? Sapık mı?

50 msj.ı dolduramadığımdan msj atamıyorum size. ama hayır eşim pazarlamacı değil.

bunu yazmamın sebebi eşinizi aklamaya çalışıp kendinizi suçlu duruma düşürmeniz..

siz bilinçli bir şekilde vajinusmus olmadınız.. ama bu olay yüzünden eşinizin bu hale geldiğin düşünecek kadar karmaşadasınız ve arkadaşlar birçok şey demesine rağmen belli bir fikirden dönmüyorsunuz.

iki tokat dediniz
-simdi bir tokat diyorsunuz onuda siz vurdunuz diye vurmus
agiz dolusu hakaretler kufurler eder dediniz
-ve aslinda iyi ve sevgi doludur size karsi
sapiklik diye basladiniz baskasini cektigi icin sonra
-mustehcen degildi dediniz
gece yarilari arayanlara evli oldugunu aciklama yapiyor e iyide siz dort senedir beraberdiniz
evlenmeden once gorusuyordu o halde baksalariyla

gercekler sizi acittikca gormek istediginizi goruyorsunuz sanirim
hakkinizda hayirlisi olsun

Konu döndü dolaştı ve yine"aslında eşim özünde çok iyidir benide sever"e geldi..ne diyeyim,mutluluklar o halde

şimdi ailen istediği kadar dağınık olsun
annenin üstüne hiç kimse gelemez sen kendi iradenle isteyerek evlendin olmadı kavun değilki koklayacaksın
iyi olup olmadığını seçeceksin. eğer annen arkandaysa aşamayacağın hiç birşey yok emin ol.
annelik çok farklı birşeymiş. inan et parçasını bile benimseyebiliyorsun özleyebiliyorsun üzülebiliyorsun.
kimse seni yada aileni üzemez annenle sırt sırta verdinmi aşamayacağın hiç bişi olamaz.

eşine gelirsek eğer şuan iyi bi aşamada aman aman o telefonu açma.
ondan nefret ettiğini hissetsin ve vicdanıyla düşünsün bakalım senin yerine koysun kendini
hemen o telefon açılıyormu. eve gidince mutlaka o eşek herif evde olsunki hatta ve hatta senden önce bile gelebilir seni işten bile alabilir. dikleşmeden sert olmadan az öz içinden geçenleri söle ve yalnızlığa ihtiyacın olduğunu belirt.
güven evliliğin en temel taşı ve çok rahat oynayabiliyor.
üzülme sen bundan sonrada kendine kişisel olarak daha da önem göster gösterki aklı sende kalsın önemsesin eşek herif.
bu arada iyi bi mesleğin var ve ayakların üstünde annenle duraabilirsin. ayrıca kayınvalidenle aran nasıl?

Kocandir affet, herkesin kocasi yapiyor
ama burnunu iyi bir surt demeliydik sanirim.
Zira arkadas kocasina toz kondurmuyor .

Kusura bakmayin ama siz belli ki bu olayi da sineye cekeceksiniz .

Bizim mesajlarimiz sert gelebilir ama inanin sizin gelecekteki iyiliginiz icin.
Umarim bir gun ah keske demezsiniz ...

Canım bır anlık caresızlıkle konu actın buraya yorumlara da hazırlıklı olman gerekıyordu...Ilk yorumun ve son yorumun arasında daglar kadar fark var...Sende ne yaptıgını bılmıyorsun!! Allh yardımcın olsun ve hakkında hayırlısı ne ıse onu yasarsın ınsallah
Hee bu arada esın Hasta ve Sapık

Son düzenleme:
Şu yaşadıklarına bak.. Eşin hem sapık,hem şiddet uygulayan biri..seni kaç defa aldattı kim bilir... Sen 3aylık evliydin sanırım.. 3ayda bunları yaşayan insanda ne aşk kalır sevgi...

Hala boşanma kararı alamayacak kadar şaşkınım diyorsan...yapacak bir şey yok.. Eşinin düzelebileceğine inanıyorsan (ki bu imkansız) devam et..

Eşimi savunmaya çalışmıyorum. Objektif olabilmeniz-yorum yapabilmeniz için eşimden bahsediyorum. Sapık hasta ruhlu biri olduğunu söyleyende bana karşı ince ve sevecen olduğunu söyleyende benim.
Ve bu ikisi de eşimin özellikleri. Bu yüzden hasta mı? diye soruyorum psikolojik bişi olabilir sonuçta.

#melekmis kayınvalidem ve eşimin tüm aile akrabasıyla aram çok iyi. Bundan önceki bir kaç sorunumuzu annemden önce kayınvalidemle paylaştım hep benim yanımda oldular. anne gibi arkadaş gibi..

şimdi sonuç olarak ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar. eve gidicem akşama çantamı alıp çıkmalı mıyım? oturup konuşmalı evimde kalmalı aileleri çağırıp kararımı açıklamalı mıyım? buna katlanamıcam düşündükçe deliriyorum,ama sağlıklı bir karar olsun istiyorum.

Son olay da çok çok kötü ama asıl kötü olan ufak ufak da olsa alkol,sapıklık,verilen sözü tutmama,geçiştirme gibi bir sürü şeyin birarada olması.İşten çıkmama sebebi ortamı olabilir.
Çok dua veya büyük vukuatlar olmadığı sürece insanlar değişmiyor ve hatalarından ders almıyorlar canım.Ama çok seviyosan biraz daha sabret ve çocuk yapma.'seneye kadar değişmezseniz zaten aşkın da baya sönmüş olur.Kafan rahatlar.Yoksa aklını çok kurcalar.

Ne oldu da bosanacak ? Ne okudun da hemen bosan dedın ?
Ne kadar kolay sıze bosamak evlı mısınız bılmıyorum ama !!!

evliyim , kocası başka bir kadının göğsünü kalçasını videoya çekmiş ve daha birçok şey yakalamış kızcağız ve henüz yeni evli ne dememi bekliyorsun??? evliliğini kurtar bir de çocuk mu yap diyeyim bu adamdan sen öyle yaptın heralde?

Anlıyamadığım bir şey var. . Siz sevginizden eminsiniz. . Peki onun sizi sevdiğini nereden biliyorsunuz?

Allah kimsenin başına vermesin.. Ben olsaydım midem bulanır iğrenirdim nasıl böyle bir adilik yapar.. Bence Tavrını koy soğudum senden de açıkça konuş.. düzeltsin kendini... ama sanmıyorum düzeleceğini...

Hayır oyle demenı soylemedım ama hemen bosan demek bana sacma gelıyor...Herseyın cozumu vardır...Bu cozulemeyecek bırsey degıl psıkolojık olabılır baska bırsey olabılır...Burada ne kadar konu okuduysam kı bazıları hakedıyor evet ama cogu yorumlarda ''Hemen bosan'' demek bıraz yanlıs...Once bır anlamaya calısın,empatı yapın ondan sonra...Ama sız konuyu yuzeysel okudunuz hıc soru sormadan hemen bosan dedınız...

e canım sen nişanlıyken hiç farketmedin mi bunun bu telefon sapıklarını ki bence nişanlıyken görüşüyom gibi geldi o kızlarla sonuçda görüşmeese kızlar aramaz dimi bide kocan evlendim ben demez bence tabi allah yardımcın olsun işin çok zor ama böyle devam et sabret yada bitir diyemem hayat senin kocanıda sen tanıyosun

valla canım ben sana şöyle özetleyeyim kocan ev işinde sana yardım etmez, 1-2 kere sana sesini yükseltmiştir, seni anlamamıştır kalbini kırmıştır vb bir dolu konu da empati yap, evliliğini kurtar, çünkü evlilik kutsal birşey ama adam seni dövüyor başka bir kadının bacağını göğsünü çekiyor vb bu sapıklıktır ve ben asla düzeleceğine inanmam düzelmezde. bu kızcağız da eğer boşanmaz evliliğine devam ederse yarın birgün'' kocamın ilişkisini yakaladım diye dayak yedim bebeğimin hatrına boşanmayacağım ne ders versem de kocam bir daha yapmasa'' diye buraya konu açar kurtarılacak evlilik var kurtarılmayacak evlilik var bu kadarda empati bünyeye zarar bu kadar detaycı düşünme.

Benim anliyamadigim, o evlendiginiz ilk hafta. Nasil oluyorda kadinlar onu gece yarasi ariyor? Yani o 4 yil iliskinde bu baska kadinlarla gece yarisi konusup, flört ediyor ve bir nevi seni aldatiyormuydu? Ve siz esinizin "ben evliyim" dediginde seviniyorsunuz?

Ayrica o cameraya cekmis oldugu kadin ile beraber/birlikte olabilir diye düsünüyorum. Bu hafta bide isten gec geldigini söylemistiniz.

Bu olaylarin yaninda birde esin siddet uyguluyor. Bence en saglikli karar ayrilmak olacak, böylesi bir insana güvenilmez.

işi çok rahat ve kazancı iyi bu şartlarda başka bir iş olursa değiştiririm diyor ama günümüzde onu yakalamak zor.

1 yıl nasıl katlanırım buna bilmiyorum. sabahtan beri düşünüyorum tolere edebileceğim bir olay değilki, bu çok fazla. şu an kafamda bitirdim. en fazla göstermelik ev arkadaşı oluruz bir yada birkaç yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…