- 29 Ağustos 2014
- 5.706
- 18.072
- 448
- 33
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Gidip 150 tl lik bir şey alıp sana verirse yanında açma sonra kullanıcam de. Mac in şubesine git rengini değiştirmek istiyorum vs. Şu kişi adına fatura düzenlenmiş vb bahanelerle faturayı gör. Tarihinden anlarsın sana mı değil mi
Kesinlikle bunun ne olduğunu öğrenmek zorundasın. Böyle bir şüpheyle yaşanmaz. Orada sen almışsındır dediğine göre yanlışlık yok. Sen almamışsın o almış. Mac'ten kendisine bir şey de almaz diyorsun. Bence bir an önce açıklığa kavuşmalı.Banaysa niye soylemiyor,kiytirik surpriz icin evliligini mi tehlikeye atacak.
Ayrica bana almissa nerde bu hediye. 14u mu kalmis artik. Ortada ciddi bi mevzu var.
Ya aynı şeyi alıp 14 ünde verirse ? En iyisi sakin kalıp takip etmekYalniz benim.basima gelse ben şuan ararim mac musteri hizmetlerini
Canimm valla.benim basima.gelse ben suan ararim mac musteri hizmetlerini en son aldigim urunu kaybettim magazadan cikinca ama aldigimi ispat edemiyorum.baskasi icin almistim faturada posetteydi siz ordan gorebilirmisiniz fatura tekrar cikartamazmiyim derim yardirirm.o bilgiyi alana kadar
Aynı magazaya gidip telefon nosundan cıkartabilirsiniz alışverişi.
Belki size aldı belkide iş arkadaşlarıyla falan gidiyorsa oraya belki kızın teki almıştır eşinizde faturayı kullanmıştır kasada o şekilde işlem yapmışlardır.
Aldatıyorsada kızla gezerken almışlardır belki bilemedim
Ya aynı şeyi alıp 14 ünde verirse ? En iyisi sakin kalıp takip etmek
Ama tarih oncesi ve sonrasi belli olur zaten yakalandi diye aynisini alirsa yakin tarih olucakYa aynı şeyi alıp 14 ünde verirse ? En iyisi sakin kalıp takip etmek
telefon no dan çıkıyorsa e o zaman koskoca kk da bir tane mac çalışanı hatun yok mu el atın konuya kızlarAynı magazaya gidip telefon nosundan cıkartabilirsiniz alışverişi.
Belki size aldı belkide iş arkadaşlarıyla falan gidiyorsa oraya belki kızın teki almıştır eşinizde faturayı kullanmıştır kasada o şekilde işlem yapmışlardır.
Aldatıyorsada kızla gezerken almışlardır belki bilemedim
Mantıklı. Tarihe dikkat etsin konu sahibi o zamanAma tarih oncesi ve sonrasi belli olur zaten yakalandi diye aynisini alirsa yakin tarih olucak
Kesinlikle bunun ne olduğunu öğrenmek zorundasın. Böyle bir şüpheyle yaşanmaz. Orada sen almışsındır dediğine göre yanlışlık yok. Sen almamışsın o almış. Mac'ten kendisine bir şey de almaz diyorsun. Bence bir an önce açıklığa kavuşmalı.
Mantıklı. Tarihe dikkat etsin konu sahibi o zaman
Belki de gerçekten 14 subatta supriz yapcakAnlatmam lazim fikirlerinize ihtiyacim var kizlar. Icim icimi yiyor.
Esimle avm'ye gittik bi kac gun once. Belli bi tutarin ustune araba cekilisi var. Esim cok merakli boyle cekilislere. Katilcaktik sira vardi. Sen bekleme biseyler bak dedi, tamam dedim. Iki dolandim bisey de bulamadim esimin yanina gittim .Sira da ona gelmis. Gorevli kiz esimin verdigi faturalari kendi bilgisayarina girdi. Bi ekran daha var o da masada bize donuk ,yaptigi islemleri biz de ordan takip ediyoruz. Uzatmiym faturalari giriyor,hepsi bizim elektronik kiyafet vs.
Mac 150 tl gibi bisey yazdi kiz. Esime sordum,ne alaka bu diye.
Bakti yanlis falan diyince kiza sordum dogru deyince esim Sen almissindir dedi. Yani ben 150 liralik kozmetik alip hatirlamicak miyim ya. Gerizekali miyim ben. Fatura da adina duzenlenmis.
Annemlerle bulusacaktik o esnada arada kaynadi. Daha dogrusu onlarin yaninda soramadim artik. Eve geldik faturalara baktim o yok, yanlis girmis demeye basladi bu sefer de. Gozumle gordum vardi ya. Yok diyo simdi.
Noluyo ya ?
Hic normal degil bunlar. Napiyim kizlar akil verin.
Eşin değil mağazaya sorunca.Faturayi gostermez ki.
Sana alıp almadıgını sordun mu? Belki uyuzdur söylemiyordur eşini sen daha iyi bilirsin. Tavrı falan nasıl?Canim bana aldiysa nasil soylemez, resmen tartistik.
Is arkadaslarina almis olamaz cunku ortami oyle degil.
Eger beni aldattiysa aldatiyosa sinirden yazamiyorum onun burnundan getiririm.
Allah askina cildircam yaaaa
İnşallah korktuğun gibi bir şey değildir. Umarım sana bir hediye almıştır. Valla evlilikten korkmaya başladım artık.Sen almissin da baya bi israr etti. Gerizekali miyim ben hatirlamicam. Hayir bi de 150 ya. Adam gratise girince oflayip pofluyo. Mac'e mi gircek.
Sinirlerim cok bozuk suan.
Bence de hemen aciga kavusmali
Sana alıp almadıgını sordun mu? Belki uyuzdur söylemiyordur eşini sen daha iyi bilirsin. Tavrı falan nasıl?
Aynı sey bana olsa açık açık sorarım sonuçta bu alisveris yapılmıs kime alındı?
İsim yazmasa bi şekilde eline geçti fatura dicem ama isim yazması eşinin aldıgını gösteriyor.
Ama bence sana aldı.
İnşallah korktuğun gibi bir şey değildir. Umarım sana bir hediye almıştır. Valla evlilikten korkmaya başladım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?