Aldatiliyor muyum ? :(

Kadınlardaki cinlik erkeklerin hayatta aklına gelmez:):))

Banaysa niye soylemiyor,kiytirik surpriz icin evliligini mi tehlikeye atacak.
Ayrica bana almissa nerde bu hediye. 14u mu kalmis artik. Ortada ciddi bi mevzu var.
Kesinlikle bunun ne olduğunu öğrenmek zorundasın. Böyle bir şüpheyle yaşanmaz. Orada sen almışsındır dediğine göre yanlışlık yok. Sen almamışsın o almış. Mac'ten kendisine bir şey de almaz diyorsun. Bence bir an önce açıklığa kavuşmalı.

Ya aynı şeyi alıp 14 ünde verirse ? En iyisi sakin kalıp takip etmek

Canim bana aldiysa nasil soylemez, resmen tartistik.
Is arkadaslarina almis olamaz cunku ortami oyle degil.
Eger beni aldattiysa aldatiyosa sinirden yazamiyorum onun burnundan getiririm.
Allah askina cildircam yaaaa

telefon no dan çıkıyorsa e o zaman koskoca kk da bir tane mac çalışanı hatun yok mu el atın konuya kızlar

Sen almissin da baya bi israr etti. Gerizekali miyim ben hatirlamicam. Hayir bi de 150 ya. Adam gratise girince oflayip pofluyo. Mac'e mi gircek.
Sinirlerim cok bozuk suan.
Bence de hemen aciga kavusmali

Evet boyle bilindik büyük firmalar isim soyisim yada tel alıyor alışveriş yapınca kayıt altına alıyorlar aslında boyle.bi sistem varsa çalışan bi kisi öğrenebilir hemen

Belki de gerçekten 14 subatta supriz yapcak

Canim bana aldiysa nasil soylemez, resmen tartistik.
Is arkadaslarina almis olamaz cunku ortami oyle degil.
Eger beni aldattiysa aldatiyosa sinirden yazamiyorum onun burnundan getiririm.
Allah askina cildircam yaaaa
Sana alıp almadıgını sordun mu? Belki uyuzdur söylemiyordur eşini sen daha iyi bilirsin. Tavrı falan nasıl?
Aynı sey bana olsa açık açık sorarım sonuçta bu alisveris yapılmıs kime alındı?
İsim yazmasa bi şekilde eline geçti fatura dicem ama isim yazması eşinin aldıgını gösteriyor.
Ama bence sana aldı.

Sen almissin da baya bi israr etti. Gerizekali miyim ben hatirlamicam. Hayir bi de 150 ya. Adam gratise girince oflayip pofluyo. Mac'e mi gircek.
Sinirlerim cok bozuk suan.
Bence de hemen aciga kavusmali
İnşallah korktuğun gibi bir şey değildir. Umarım sana bir hediye almıştır. Valla evlilikten korkmaya başladım artık.

Çaktırma hiç belli etme ona şüpelendigini yoksa ciddi önlem alır..

Sakin ol sana hediye alırsada yutmuş gibi yap..

Sonra araştırırsın.. yenimi almış eskimi

Sormaz miyim ya. Hadi hadi bana aldiysan ver dedim.
Yok kadin yanlis yazmis.
Bana aldiysan da sunu su kadar saklamasi normal mi.
Kadin da yanlislik yapmadi. Gozlerimle gordum bi de teyit ettirdim.

Ya size bişey diyimmi eğer adam aldatıyorsa eşininde işgillendiğini anlayınca gider kızdan alır verir yani her türlü çıkar altından. Ya bugün sorucan sanaysa vericek ama kızacak. Ya da bundan sonra takip edicen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…