Aldatiliyor muyum ? :(

Ben de sorardım eşime
Rol yapamam oynayamam
Bir süre takip edin artık
İllaki bir açık verir böyle bir durum varsa
İnşallah yoktur
Çok üzmeyin kendinizi

Sagol canim. Ben yoruldum gercekten. Cok saskinim ya. Kimse empati kurmuyor. Aldatilmak kolay mi geliyor kulaga,2 gun beklemek nedir anlayabiliyorlar mi
Aldatildiginizi dusunuyosaniz adamin yuzune bakamazsiniz uzuntuden ve ofkeden. Aldatildiginizi dusunuyosaniz o adamla ayni sofraya oturup normal davranamazsiniz. Dizi karakteri miyiz biz.
Yani yapan hanimlar vardir. Ben duygusalim.

Ben sizin eşinize karşı sabırsız olmanızı anlıyorum zaten. Siz dayanamadım robotmuyum ben diyorsunuz bu durumda olan biri ne olursa olsun gerçeği öğrenmek ister diye düşünüyorum sadece. O yüzden mağazaya gitmeye korkmanız saçma geldi bana.

Sacma geldi dimi ? Sacma diyip geciyosunuz.
Bakin ben 3 gundur uyumuyorum. Bugun hastalandim basim dondu defalarca. Is arkadaslarim korktu izin vermek istediler.
Kvme gittim. Eve zor attim.gidemedim.
Gercekten korkuyorum ya. Aldatildigim gerceginden korkuyorum. Ve bugun bunu duymaya hazir degildim.
Her seyi yap. Esinle konusma 2 gun sabret 14unde al sonra magazaya git. Duygularim ne olacak ? Akil sagligim beden sagligim.?
Lutfen simdi bir kez daha dusunun sacma dediginiz seyi

Çok komik gerçekten yılın espirisi

Her kafadan ayrı ses çıkması gerçekten sinir bozucu,ben o yüzden çok fazla konu açmamaya çalışıyorum burda,yoksa dahada moralim bozuluyor,sizi anlıyorum o yüzden.Bence aldatma gibi bir durum yok,olsaydı illa şüphelenirdiniz bu olaydan öncesinde.Ki zaten kullandıgınız bir markaymış bide annesine vermiş,içiniz rahat olsun bence.

Cok tesekkur ederim. Ne kadar hassas yazmissiniz. Insanlar empati kurmadan pata kutr yaziyor burda ben onu gordum.
Insallah canim

Yorum yaparken duyguları ön planda tutarak değil de, dana net kanıt toplayabilin diye ben dahil bir çok kişi bekleyin dedi. Ama iyi ki konuşumuşsunuz eşinizin eğitimi varmış. Çok haklısınız insanın ne hayallerle kurduğu yuvanın yıkılma ihtimali ne can acıtıcı. Travma. İnşallah eşinizin yanlışı olmamıştır. Peki kaçırmış olabilirim, eşiniz sizi ikna etmek için çabaladı mı? Yani faturayı öğrendiğinizi biliyor mu? Ve çekilişe katılırken söylediği yalanın açıklaması?

Cok tesekkur ederim insallah
sevgili konu sahibi, sizi anlamaya çalışıyorum. anlıyorum demem mümkün değil çünkü evli bile değilim ama lütfen sakin olmaya çalışın ve bir süre buradan uzak olup sakin kafayla ilişkinizin en başından beri olan biten her şeyi düşünün. eşiniz sizi aldatabilecek birisi mi? toparlandıktan sonra bir m... mağazasına gidin ve "eşim bana sevgililer günü hediyesi olarak iki tane lipstick aldı ama yanımda değil ve isimlerini de malesef hatırlamıyorum. renkleri uymadı değiştirme şansım da olmadığı için renklerin bi tık koyusunu denemek istiyorum" diyip eşinizin pazartesi günü aldığı rujların ismini öğrenin. eğer uyuşuyorsa bi nebze daha rahatlayabilir içiniz. nacizane size verebileceğim tek akıl bu. Allah yardımcınız olsun ve size doğru yolu göstersin inşallah

Geçenlerde eşimin ufak bi yalanını yakaladım
Sadece yarım gün dayanabildim
Akşam yemeğinde ağlaya ağlaya sordum
Çünkü orada normal şekilde gözümün içine bakmasına tahammül edemedim

Bu çok doğal bi tepki

Acaba sormasaydın gelip sana hediye verecek miydi o artık muamma tabiki

Çok komik gerçekten yılın espirisi

Komik degil. Olabilir? Varsayimlar uzerinden ilerliyor zaten konu.
Buda bir ihtimal olabilir demek istedim. Durumun sacmaligini fark edip rahatlasin konu sahibi bence. Zaten her ne varsa ortaya cikacak dir birgun.
Cikmasa dahi olan seylere odaklan mak lazim. Ortada yalan var inkar var...
Ben konu sahibinin yerinde olsam aldatildim mi diye degil gordugum seyi niye gormemisim gibi Beni aptal yerinde koyuyor bu Adam diye dusunurdum. Onceki yorumumu okudunuzmu bilmem. Ama konu sahibinin esi yaptigi psikolojik siddettir.

Daha once Boyle seylere yaptigi size esiniz konu sahibi?

Canim ben beklesem nasil bekledin cok sacma insan sorar hemen derlerdi.
Oyle diyen de cikardi.
Valla artik bezdim. Hic bisey bilmiyorum.
Egitimde veremez ki. Allah buyuktur diyorum. Iyi ki sormusum da bugun elimde rujlar

Bu egitim nereden cikti yaa.

Basta kesin aldatiyor,sevgilisiyle gezerken girip ruju aldilar adam odedi dedim
Sonra siz ruj aldigini biliyorum diye patlayinca ve sicagi sicagina annesindeki rujlari almaya gidince 'hediye alma isini yuzune gozune bulastirmis.Sukur masummus' diye dusundum.
Ama siz galiba onun davranislarindaki gariplikten dolayi hala suphelisiniz ve kadinlar hisseder diyorum. Bastan da dedigim gibi 3 gun egitime gitmesi cook suphelendirdi beni.Keske siz de gidebilseniz,boyle bir kaos yasadiniz karsisinda agladin,simsekleri daha da uzerine cekip nasil gider?

Yani canim o oyledir ,uste cikar kosesine cekilir. Sonra da gelip ozur diler.
Yok o ihtimaller olmadigina eminim.

Binlerce yorum yapılmış bari ben de yapayım. Önce kesin öğrenip sonra üzülünur,sen de tam tersi olmuş konu sahibi. önce üzülüp sonra öğrenmeye başlamışsin.yapma lütfen, üzme kendini.önce emin ol, sonra üzülürsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…