- 15 Şubat 2015
- 13.374
- 47.262
- 798
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.341
Ben de sorardım eşime
Rol yapamam oynayamam
Bir süre takip edin artık
İllaki bir açık verir böyle bir durum varsa
İnşallah yoktur
Çok üzmeyin kendinizi
Ben sizin eşinize karşı sabırsız olmanızı anlıyorum zaten. Siz dayanamadım robotmuyum ben diyorsunuz bu durumda olan biri ne olursa olsun gerçeği öğrenmek ister diye düşünüyorum sadece. O yüzden mağazaya gitmeye korkmanız saçma geldi bana.Esinize sormayin dediniz sordum.
Ne kadar kotuyum. Pardon ben robot muyum ya ? Yapamadim diyorum dayanamadim. Adam karsimda butun cevaplar onda asik oldugum adam o guvendigim adam o. Bunun inanciyla sordum. Anlamiyosunuz beni gercekten empati kurmuyosunuz.
Bana da duygusuzca evinde esiyle 2 gun normal bekleyen kadin normal gelmiyor.
Magazaya gidemedim. Korkuyorum cunku anlayabiliyo musunuz bunu? Gercegin pesindeyim ama bugun yapamadim. Sizin hic bi yere giderken ayaklariniz geri geri gitmedi mi ? Eve zor attim kendimi..
Gittim canim faturayi ogrendim. Ptesi alinmis ordan 2 tane..sadece bendekiler onlar mi onu bilmiyorumDiyelim ki cekilisten araba size cikti, fatura olmadan alamazsiniz demi? O yuzden rujlarin alindigi magazaya gidip cekilise katildik ama faturayı kaybettik "asli gibidir"ini alabilir miyiz diye rica etseniz?
Onlardir canim bence,aldatildiginizi en basindan beri dusunmuyorum.Gittim canim faturayi ogrendim. Ptesi alinmis ordan 2 tane..sadece bendekiler onlar mi onu bilmiyorum
Ben sizin eşinize karşı sabırsız olmanızı anlıyorum zaten. Siz dayanamadım robotmuyum ben diyorsunuz bu durumda olan biri ne olursa olsun gerçeği öğrenmek ister diye düşünüyorum sadece. O yüzden mağazaya gitmeye korkmanız saçma geldi bana.
Çok komik gerçekten yılın espirisiAdam belki gay veya Trans kendine almistir
Bence ilk once sakinles. Varsayimlar uzerinden gitme.
Olan seylere odaklan. Mesela gozunle gordugun seylere inkar etmesine. Suanki piskinligine. Cocuk yoktur umarim.
Bence su saatten sonra yemis gibi yap ve adami gozlemle..
Birçok mağazada var demek İstanbulda her mağazada var demek değil..Bir çok avm de olan marka hangisiistanbulda bile her yerde yok...
Ayrıca eğer her yerde olan bi marka olsaydı, gidip ruj alasım gelmedi değil
Her kafadan ayrı ses çıkması gerçekten sinir bozucu,ben o yüzden çok fazla konu açmamaya çalışıyorum burda,yoksa dahada moralim bozuluyor,sizi anlıyorum o yüzden.Bence aldatma gibi bir durum yok,olsaydı illa şüphelenirdiniz bu olaydan öncesinde.Ki zaten kullandıgınız bir markaymış bide annesine vermiş,içiniz rahat olsun bence.
Rica ederim canım benim,ne yazık ki öyle,empati yoksunu çogu insan,inşallah en yakın zamanda boş yere üzüldügünüzü anlarsınız.Cok tesekkur ederim. Ne kadar hassas yazmissiniz. Insanlar empati kurmadan pata kutr yaziyor burda ben onu gordum.
Insallah canim
Rica ederim canım benim,ne yazık ki öyle,empati yoksunu çogu insan,inşallah en yakın zamanda boş yere üzüldügünüzü anlarsınız.
Yorum yaparken duyguları ön planda tutarak değil de, dana net kanıt toplayabilin diye ben dahil bir çok kişi bekleyin dedi. Ama iyi ki konuşumuşsunuz eşinizin eğitimi varmış. Çok haklısınız insanın ne hayallerle kurduğu yuvanın yıkılma ihtimali ne can acıtıcı. Travma. İnşallah eşinizin yanlışı olmamıştır. Peki kaçırmış olabilirim, eşiniz sizi ikna etmek için çabaladı mı? Yani faturayı öğrendiğinizi biliyor mu? Ve çekilişe katılırken söylediği yalanın açıklaması?Sagol canim. Ben yoruldum gercekten. Cok saskinim ya. Kimse empati kurmuyor. Aldatilmak kolay mi geliyor kulaga,2 gun beklemek nedir anlayabiliyorlar mi
Aldatildiginizi dusunuyosaniz adamin yuzune bakamazsiniz uzuntuden ve ofkeden. Aldatildiginizi dusunuyosaniz o adamla ayni sofraya oturup normal davranamazsiniz. Dizi karakteri miyiz biz.
Yani yapan hanimlar vardir. Ben duygusalim.
sevgili konu sahibi, sizi anlamaya çalışıyorum. anlıyorum demem mümkün değil çünkü evli bile değilim ama lütfen sakin olmaya çalışın ve bir süre buradan uzak olup sakin kafayla ilişkinizin en başından beri olan biten her şeyi düşünün. eşiniz sizi aldatabilecek birisi mi? toparlandıktan sonra bir m... mağazasına gidin ve "eşim bana sevgililer günü hediyesi olarak iki tane lipstick aldı ama yanımda değil ve isimlerini de malesef hatırlamıyorum. renkleri uymadı değiştirme şansım da olmadığı için renklerin bi tık koyusunu denemek istiyorum" diyip eşinizin pazartesi günü aldığı rujların ismini öğrenin. eğer uyuşuyorsa bi nebze daha rahatlayabilir içiniz. nacizane size verebileceğim tek akıl bu. Allah yardımcınız olsun ve size doğru yolu göstersin inşallahCok tesekkur ederim insallah
Geçenlerde eşimin ufak bi yalanını yakaladımSagol canim. Ben yoruldum gercekten. Cok saskinim ya. Kimse empati kurmuyor. Aldatilmak kolay mi geliyor kulaga,2 gun beklemek nedir anlayabiliyorlar mi
Aldatildiginizi dusunuyosaniz adamin yuzune bakamazsiniz uzuntuden ve ofkeden. Aldatildiginizi dusunuyosaniz o adamla ayni sofraya oturup normal davranamazsiniz. Dizi karakteri miyiz biz.
Çok komik gerçekten yılın espirisi
Geçenlerde eşimin ufak bi yalanını yakaladım
Sadece yarım gün dayanabildim
Akşam yemeğinde ağlaya ağlaya sordum
Çünkü orada normal şekilde gözümün içine bakmasına tahammül edemedim
Bu çok doğal bi tepki
Acaba sormasaydın gelip sana hediye verecek miydi o artık muamma tabiki
Komik degil. Olabilir? Varsayimlar uzerinden ilerliyor zaten konu.
Buda bir ihtimal olabilir demek istedim. Durumun sacmaligini fark edip rahatlasin konu sahibi bence. Zaten her ne varsa ortaya cikacak dir birgun.
Cikmasa dahi olan seylere odaklan mak lazim. Ortada yalan var inkar var...
Ben konu sahibinin yerinde olsam aldatildim mi diye degil gordugum seyi niye gormemisim gibi Beni aptal yerinde koyuyor bu Adam diye dusunurdum. Onceki yorumumu okudunuzmu bilmem. Ama konu sahibinin esi yaptigi psikolojik siddettir.
Daha once Boyle seylere yaptigi size esiniz konu sahibi?
Binlerce yorum yapılmış bari ben de yapayım. Önce kesin öğrenip sonra üzülünur,sen de tam tersi olmuş konu sahibi. önce üzülüp sonra öğrenmeye başlamışsin.yapma lütfen, üzme kendini.önce emin ol, sonra üzülürsunSagol canim. Ben yoruldum gercekten. Cok saskinim ya. Kimse empati kurmuyor. Aldatilmak kolay mi geliyor kulaga,2 gun beklemek nedir anlayabiliyorlar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?