- 27 Ekim 2014
- 1.857
- 972
- 333
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.321
Ben de 18 yılık evli 37 yaşında biri olarak aynen söylediklerinize katılıyorum.Arkadaş pazar üye olmuş nickinin altında üye yazıyor ,yeni üye yazsaydı konuyu okumazdım bile.Haklarında hayırlısı olsun ne diyelim.Neden olmasin?ortada kesin aldatildigina dair bir kanit var da benmi gormedim?
Birde pes demissiniz)
Hayir 20 yillik evli 40 kusur yasinda bir kadinim..dolayisi ile tecrubelerime guvenerek diyorumki erken karar vermeyin..iyice emin olmadan yargilamayin..kesin olmadan karalar baglamayin..
Yine pes demek istiyorsaniz..buyrun)
Kendinizi salmayın sakin olmaya çalışın lütfen. Allah yardımcınız olsun,ben yaşamışım gibi üzüldüm. Siz ne düşünüyor ne hissediyorsunuzCanim tesekkur ederim.
Zor gercekten ne diyim. Allah kimseye vermesin. Su 3 gunum zehir oldu. Aptal aptal dolasiyorum ortada. Oyle igrenc ki adam aldatmissa da bileyim modundayim. Yeter ki bileyim.
Ben de 18 yılık evli 37 yaşında biri olarak aynen söylediklerinize katılıyorum.Arkadaş pazar üye olmuş nickinin altında üye yazıyor ,yeni üye yazsaydı konuyu okumazdım bile.Haklarında hayırlısı olsun ne diyelim.
Kendinizi salmayın sakin olmaya çalışın lütfen. Allah yardımcınız olsun,ben yaşamışım gibi üzüldüm. Siz ne düşünüyor ne hissediyorsunuz
Merhaba konunuza baya bir sonradan dahil olmuş oldum fakat size hak veriyorum. Şüphe çekici bir olay ama beklemekle çok iyi yapmışsınız. Az kaldı dayanın en ufak bir imada yalanlar planlanır.
Mesela lipstick olduğunu öğrendiğinizin farkında değildir umarım?
K Kedimkahvemmben ilk günden beri takip ediyorum konuyu..yazıp yazmakta çok kararsız kaldım yanlış bir yorum yaparm düşünceni kötü etkilerim belki diye .(kötü yorum yapmayacaktım ama yinede yanlış bi yönlendirme olur diye yazmadım)şüphe!!!insanı yer bitirir..en kötüsüde belirsizlik..seni cok iyi anlıyorum arkadaşım..ama şunu unutma hiçbirşey senden sağlığından önemli değil..hastalanırsın allah korusun..inanki kac gündür ben bu konuyu düşünüyorum..evet garip bişeyler var ama nedense aldatma durumu oldugunu düşünmüyorum..allah yardımcın olsun..sonuc iyide olsa kötüde olsa sonuca hemen ulaşman dileğiyle..çünkü bu belirsizlik hepsinden kötü...hakkında hayırlısı olsun..
sizin ağlayarak sorduğunuzu gördüğünüzde şüphelendiğiniz durumu anlayıp teselli edecek bişey söyledimi hiç..anlaşılan bu konuyu kendiniz çözeceksiniz hepsini okumayamadım ama durum karışık sanırımYok canim aldim hediyeleri. Cunku maalesef ben duygularima yenik dusup aglaya aglaya sordum. Ya hemen verirsin ya da giderim dedim. Ciksin gercek ortaya istedim. O da annemde dedi. Birlikte gittik. Orda verdi.
sizin ağlayarak sorduğunuzu gördüğünüzde şüphelendiğiniz durumu anlayıp teselli edecek bişey söyledimi hiç..anlaşılan bu konuyu kendiniz çözeceksiniz hepsini okumayamadım ama durum karışık sanırım
Yok canim ne tesellisi. Sana aldim ben dedi. Nerde dedim,annesinde saklamis. Ordan aldik. Sakinlestirme falan yok tavirliydi bi de
Bütün Mac larde ne zaman alındığı çıkarYok canim ne tesellisi. Sana aldim ben dedi. Nerde dedim,annesinde saklamis. Ordan aldik. Sakinlestirme falan yok tavirliydi bi de
nedense ruj alıp saklama gibi birşey aban mantıklı gelmiyor ya hadi diyelim doğruyu söylüyor.o zamanda senin neyden şüphelendiğini anlayan bi adam daha hassas yaklaşmalı..bu rahatlık nerden geliyor bu adamlara anlam veremiyorum.üstelesen bu sefer paranoyak damgası yersin..sana tavsiyem kampanya bilgilerinin girildiği yere gidip hangi mağazaysa bi şekilde öğrenip hangi tarihlerde alındığını öğrenmek..bu şekilde çıkar heralde yardımcı olurlarsaYok canim ne tesellisi. Sana aldim ben dedi. Nerde dedim,annesinde saklamis. Ordan aldik. Sakinlestirme falan yok tavirliydi bi de
Sizi rahatlacabilecek tek kişi yine eşiniz çünkü eğer sizin hislerinizi anlar güzelce oturup duruma açıklık getirirse samimi olup olmadığını tavrından anlayabilirsiniz.Aslinda biz kadınlar icin yaşanan durum yani şüpheniz korkunuz endişeniz normal.Fakat erkekler için bu durum biraz farklı...dilerim eşiniz yaşadığınız kaygıyı anlar ve duruma açıklık getirir.bu kısma kadar yazdıklarım amacı sadece eşine bir şekilde süpriz yapmaya çalışan fırsattan istifade çekilişe katılan ama eline yüzüne bulaştıran bir erkek için yazdıklarım.Daha farklısı gerçekten çok üzücü ama inanın sadece sizin için değil birçok eş,erke, kadın,evlilik için üzücü..çünkü güzel giden sevgi,saygı paylaşım olan bir evlilikte böylesi aşk ile evlenilmişken aldatılmak gerçekten anlaşılır değil.Umarim herşey yanlış anlaşılmadır.Ama bu iş tatlıya bağlansa bile maalesef toplum olarak yaşadığımız gerçek kimseye koşulsuz güvenmemek gerektiği...
Ben de sorardım eşimeAllah askina ya. Sabredemedim konustum. Inandirici gelmiyor oldum.
Siz giderdiniz o gitmezdi.
Hepimiz farkliyiz. Yanlis anlamyin size asla kizmiyorum. Sizin mesajinizdan yaziyorum.
Herkesin tepkisi farkli. Bana agir geliyor gucum kalmadi bugun eve zor attim kendimi. Ama siz benden dayanaklisiniz ki gidersiniz
eşinize sormayın bekleyin dedik sabredemeyip sordunuz. Sizin kv den önce mağazaya gitmenizi beklerdim ben. Bu kadar gerçeğin peşinde olan biri ne olursa olsun önce mağazaya giderdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?