Aldatiliyor muyum ? :(

Emin olun sadece olumsuz mesajlara cevap vermiyorum.
Biraz kafami toplayim. Yazcam

Boşver canım yaa kim ne demiş, ne maksatla demiş.
Senin derdin sana yeter zaten. İyi olmuş yalnız kalman kafanı dinlersin iyice bir tartarsın. İnşallah Allah’ım sana gerçekleri ve doğru yolu göstersin
Sakin kafayla otur düşün. Herkesin kendi düşünceleri var. Kimisi kendi yaşadıklarına göre, kimisi hayata bakış açısına göre.
Hayatını, eşini, evliliğini en iyi sen bilirsin ve görürsün. En doğru yolu bulman dileğiyle

Canim tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim. Evet iyice batti sacma sapan bi hal aldi. Haklisin eger bu konuda bir sey bulamazsam koseme cekilip takip edicem esimi. Yapan adam her seyi saklayamaz ya. Hele hele ben bu kadar suphedeyken.
Cok sagol canim.

PaZar günü açtığınız konuda birkaç gün önce avm de bu olay oldu diye anlatmışsınız. Daha sonrada bu mesajları yazmışsınız; pazar değil, cumartesi cuma perş çarş degilse.. pazartesi eşiniz avmye yalnız gitti size hediye aldı salı günü deberaber gittiniz öyle mi?
Ve salı günü olan olay için buraya pazar günü konu açtınız? 14 şubatı iki gün daha bekleyememiş eşinizle kavga etmiş ve sabırsızım d mişsiniz üstelik
Kusura bakmayın ama bana tutarsız geldi tavrınız ve mesajlarınız.
Konu inandırıcı gelmemeye başladı bana bi saatten sonra üzgünüm..

Çok acımasızca bir yorum olmuş.
Herkese dememiş,konuya bir suru mesaj yazıldı onlara yazdigi gayet aşikâr iken ve bu kadar ikilem de çıkmazda iken bu yorum gerçekten olmamış. Biz burada neler okuduk,ben kocama aşığım çatlayın patlayın affettim diyen insanları bile okumuşken hayati evliliği hakkında bu kadar büyük sorunla karşı karsiya kalan konu sahibinin bu çıkışı hak ettiğini düşünmüyorum.

Canim benim. Insallah ya insallah. Her sey aciga ciksin da benim uzerimdeki yukler kalksin.
Cok iyi oldu suan yalniz kalmam. Cumaya kadar zaten cikarabilsem cikaririm bu gercegi.

Canim tesekkur ederim.
Zor gercekten ne diyim. Allah kimseye vermesin. Su 3 gunum zehir oldu. Aptal aptal dolasiyorum ortada. Oyle igrenc ki adam aldatmissa da bileyim modundayim. Yeter ki bileyim.

Pazar gunu dunden onceki gun dememek icin bir kac gun dedim.
Lutfen alintilayin cunku dediklerimi anlamamissiniz. Esim ne zaman yalniz gider dedim sondan basladim saymaya. Pazar gunu birlikteydik ctesi de cuma da direkt isten eve geldi ( avmye gittigimiz gun ) ondan onceki gun de kuzeniyle bulustu dedim.
Ben hayret ediyorum ya. Gercekten. Bakin ben asik olarak evlendim. Adamin bir yanlisini gormedim. Tum gun tuttum tuttum kendimi. Sofraya kadar tuttum. Kararliydim demicektim. Patladim ya patladkm
Asil 14une kadar hic bisey olmamis gibi davranmak cok ilginc bana gore. Siz ayni yataga girdiginiz adamin sizi aldatiyor olabilme ihtimali ne demek biliyor musunuz ?
Bekleyememisim. Insanim cunku ben insan. Robot degilim. Sabirsizim demisim ustelik. Sabirsizim iste dayanamadim. Aglaya aglaya sordum. Sofrada oyle normal davraniyodu ki. Ben oluyodum cunku u
Supheden.
Anlamiyorum ya robot musunuz siz , anlamiyo galiba insanlar. Ben 8 aylik evliligimi bitirebilirim. !!!!!

Ben inanmadigim bir konuya zahmet edip degerli vaktimi ayirmazdim.

Ben sabredemez giderdim hemen magazaya neden kendinize bu eziyeti yapiyorsunuz

Allah askina ya. Sabredemedim konustum. Inandirici gelmiyor oldum.
Siz giderdiniz o gitmezdi.
Hepimiz farkliyiz. Yanlis anlamyin size asla kizmiyorum. Sizin mesajinizdan yaziyorum.
Herkesin tepkisi farkli. Bana agir geliyor gucum kalmadi bugun eve zor attim kendimi. Ama siz benden dayanaklisiniz ki gidersiniz

Alintilamissiniz. Pardon. Sondan saydim hanimefendi gunleri.

Kisisel algilamiyorum zaten ama sizin sagliginiz icin soyledim ben belkide esinize haksizlik ediyorsunuz ve bosuna kendinizi uzuyorsunuz

bekara karı boşamak kolaydır. Diye bir söz var. Herkesin agzı var yaşamadan kımse bılemez. Allah yaşatmasın kımseye. son durum ne

Yalnız kalman iyi olmuş, siz tartıştıkca sinirlerin zayıflıyor canım. Senin sakin ve mantıklı durman lazım. Bosanmaktan bahsetmek için de cooook erken. Sakın o fikre odaklanma. Herşeyi akışına bırak. Bu ruj meselesinden birşey çıkmaz ama eşinin üstüne gitme olur mu? %1 bile olsa sucsuz olma ihtimalini düşün. Ya işin sonunda masum çıkarsa? Üzülmez misin onu kırdığına. Hiçbir sonuca odaklanma canım beklemede kal. Bir şekilde işin doğrusunu hayat dökücek zaten önüne. Allah evinizin huzurunu bozmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…