- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.301
Egerki bişe varsa ortaya cıksın tabiki gönlünde olan hakkınd hayırlı olsunCanim cok tesekkur ederim. Keske anlattigin gibi olsa her sey. Tek dilegim bu.
Inaniyorum ki boyle bir sey varsa ortaya cikacak. Saklayamaz. Bir acigi olmali mutlaka.
Eger yoksa zaten bulamicam.
Cok cok sagol
Emin olun sadece olumsuz mesajlara cevap vermiyorum.
Biraz kafami toplayim. Yazcam
Güzel kardeşim. Bence artık bu konuyu kapat. Kendi iyiliğin için. Mağazaya falan gitme. Keşke kendini tutabilseydin. Eğitim olsa da. Neyse olmadı. Ama şu anda ispatlama şansın artık çok düşük. Bundan sonra yapacağın her hareket seni takıntılı gösterecek. Kendin sessizce başka birşey bulabilirsen eşine hiç hissettirmeden, cepte mesaj falan gibi o olur. Ama bence bu ruj meselesini kapat. Çok kötü oldun bak. Soğukkanlı ol biraz. Ben de boşandım. Benden sana tavsiye eşine hiç bir şey sorma. Varsa doğru mu söyleyecek. Asla söylemez. Asla. Gözlerini aç, ağzını kapalı tut. Kural bu.
Cok sert tartistik. Yok hala kiz yanlis anladi diyor.
Eger bisey varsa,bu yalana tutunup surekli bunu soyleyecek. Sonuna kadar inkar.
Eger dogruysa zaten bunu diyor.
Ama anormal.
Bakin dusunun kendinizi benim yerime koyun.
Ben kozmetigi seven biriyim ama esim anlamaz.
Benle gratise watsonsa gelince bile benim burda ne isim var diyen bir tip. Sizce bensiz mac'e mi gircek. Kaldi ki ordaki ortam bir erkek icin daha rahatsiz edici. Digerinde en azindan tek basina bakabiliyor.
Bir de bana surpriz diyelim. Tamam. Neden bu kadar erken,o faturalar ne zamandan beri evde. Su 3 4 gundur bu adam disari cikmadi. Ne ara alacak. Ve bana 14 subatta ya bir gun once ya iki gun once almistir hediyeyi daha erken degil.
Kendi basina kozmetik alamaz. Rengi nasil tutturacak, bilemez
Macte 150ye kucuk bisey almistir. Erkek kafasiyla buna o kdr para vermem mantigi guder. Onun yerine ayakkabi, kiyafet alir. Parasina deger cunku.
Ve neden bu kadar kapatmaya calisiyor..ya da neyi..
Dusunuyorum gun gun. Dun evdeydi tum gun. Cuma isten direkt eve geldi..ondan onceki gun de. Carsamba kuzeniyle bulustular,ondan haberim var.
Yani en iyi ihtimalle carsamba aldi bunu.
Niye o kadar erken aldi bana hediyeyi ya bana mi ilginc geliyo kizlar.
Normal mi.
Anlattiklarim normal mi.
Bu anlattigim adam oraya gidip 150 liralik bisey alir mi, gunler oncesinden.
Dogum gunumde bile son gunde cikip aldi..
Çok acımasızca bir yorum olmuş.Herkes size iyi niyetle yardim etmeye ugrasmis..neden insanlari hayal kırıklığına ugratacaksiniz vs diyorsunuz.?Milletin isi gucu yokta sizin basiniza gelenlerimi takip edecek?))
Ayrica cok fazla dramatize etmeyin olaylari..yaniliyorda olabilirsiniz..Aldatiliyorsaniz da ilk sizin basiniza gelmiyor..biraz relax olun..
Boşver canım yaa kim ne demiş, ne maksatla demiş.
Senin derdin sana yeter zaten. İyi olmuş yalnız kalman kafanı dinlersin iyice bir tartarsın. İnşallah Allah’ım sana gerçekleri ve doğru yolu göstersin
Sakin kafayla otur düşün. Herkesin kendi düşünceleri var. Kimisi kendi yaşadıklarına göre, kimisi hayata bakış açısına göre.
Hayatını, eşini, evliliğini en iyi sen bilirsin ve görürsün. En doğru yolu bulman dileğiyle
Çok acımasızca bir yorum olmuş.
Herkese dememiş,konuya bir suru mesaj yazıldı onlara yazdigi gayet aşikâr iken ve bu kadar ikilem de çıkmazda iken bu yorum gerçekten olmamış. Biz burada neler okuduk,ben kocama aşığım çatlayın patlayın affettim diyen insanları bile okumuşken hayati evliliği hakkında bu kadar büyük sorunla karşı karsiya kalan konu sahibinin bu çıkışı hak ettiğini düşünmüyorum.
PaZar günü açtığınız konuda birkaç gün önce avm de bu olay oldu diye anlatmışsınız. Daha sonrada bu mesajları yazmışsınız; pazar değil, cumartesi cuma perş çarş degilse.. pazartesi eşiniz avmye yalnız gitti size hediye aldı salı günü deberaber gittiniz öyle mi?
Ve salı günü olan olay için buraya pazar günü konu açtınız? 14 şubatı iki gün daha bekleyememiş eşinizle kavga etmiş ve sabırsızım d mişsiniz üstelik
Kusura bakmayın ama bana tutarsız geldi tavrınız ve mesajlarınız.
Konu inandırıcı gelmemeye başladı bana bi saatten sonra üzgünüm..
Ben sabredemez giderdim hemen magazaya neden kendinize bu eziyeti yapiyorsunuz
Bence şu 14 şubat geçsin beklemede kal sonra baktın hediye falan gelmiyor,araştırırsın .Yok yok hic almadi. Hediye konusunda cok beceriksiz. Alamaz. Yani o yuzden sok geciriyorum. Benim de aklima 14 subat geldi ama anlamaz ki bu adam.
Insallah oyledir.
Gitsem isimle bulurlar mi
PaZar günü açtığınız konuda birkaç gün önce avm de bu olay oldu diye anlatmışsınız. Daha sonrada bu mesajları yazmışsınız; pazar değil, cumartesi cuma perş çarş degilse.. pazartesi eşiniz avmye yalnız gitti size hediye aldı salı günü deberaber gittiniz öyle mi?
Ve salı günü olan olay için buraya pazar günü konu açtınız? 14 şubatı iki gün daha bekleyememiş eşinizle kavga etmiş ve sabırsızım d mişsiniz üstelik
Kusura bakmayın ama bana tutarsız geldi tavrınız ve mesajlarınız.
Konu inandırıcı gelmemeye başladı bana bi saatten sonra üzgünüm..
İkisi üst üste gelmiştir.mac mağazasından mı yapılmış ?Degildir heralde. Cekilise cok merakli. Saklayabilir mi ya bu yuzden.
Ama soyle bisey de yapti. Sen git gez ben hallederim. Beni erken gorunce sasirdi.
Cok mu sacmaliyorum ya.
Kisisel algilamiyorum zaten ama sizin sagliginiz icin soyledim ben belkide esinize haksizlik ediyorsunuz ve bosuna kendinizi uzuyorsunuzAllah askina ya. Sabredemedim konustum. Inandirici gelmiyor oldum.
Siz giderdiniz o gitmezdi.
Hepimiz farkliyiz. Yanlis anlamyin size asla kizmiyorum. Sizin mesajinizdan yaziyorum.
Herkesin tepkisi farkli. Bana agir geliyor gucum kalmadi bugun eve zor attim kendimi. Ama siz benden dayanaklisiniz ki gidersiniz
bekara karı boşamak kolaydır. Diye bir söz var. Herkesin agzı var yaşamadan kımse bılemez. Allah yaşatmasın kımseye. son durum neBen sunu yapardim sen yapmamissin. Inandirici degil.
Burda beklicem demisim bekleyememisim inandirici degil.
Arkadaslar empati kurabiliyor musunuz ya ?
Farkinda misiniz dedektifcilik oynamiyorum ben. Cok uzgun bir sekilde aldatilma ihtimalimle bogusuyorum. Duygularimi ne guzel yok sayiyor insanlar.
Kisisel algilamiyorum zaten ama sizin sagliginiz icin soyledim ben belkide esinize haksizlik ediyorsunuz ve bosuna kendinizi uzuyorsunuz
Yalnız kalman iyi olmuş, siz tartıştıkca sinirlerin zayıflıyor canım. Senin sakin ve mantıklı durman lazım. Bosanmaktan bahsetmek için de cooook erken. Sakın o fikre odaklanma. Herşeyi akışına bırak. Bu ruj meselesinden birşey çıkmaz ama eşinin üstüne gitme olur mu? %1 bile olsa sucsuz olma ihtimalini düşün. Ya işin sonunda masum çıkarsa? Üzülmez misin onu kırdığına. Hiçbir sonuca odaklanma canım beklemede kal. Bir şekilde işin doğrusunu hayat dökücek zaten önüne. Allah evinizin huzurunu bozmasın inş.Tum yorumlari tek tek okudum. Bazilarina gercekten cok sasirdim.
Konumu dizi gibi heyecanla takip eden arkadaslara yaziyorum. Ne yazik ki Hayal kirikligina ugrayacaksiniz.
Beni gercekten dusunen guzel insanlara soyluyorum siz beni anlayacaksiniz.
Ama ben ne bir dizi karakteriyim ne de hikaye kahramani. Ben cok asik olarak evlenen evini ilmek ilmek kuran yeni evli bir kadinim. 3 gun oncesine kadar birakin aldatilmayi ciddi yalan soyledigini dahi dusunmezdim esimin.
Surda 3 gundur siz benim nasil tukendigimi izliyorsunuz.
Bugun iste kac kez basim dondu. Kac kez kendimi dusecek gibi hissettim bilmiyorum. Izin dahi vereceklerdi.
Istemedim.
Biliyorum bazilariniz benden hikayenin devamini bekliyor ama sizin beklediginiz hikaye benim hayatim.
Siz farkinda misiniz, ben aldatiliyor isem bosanacagim. Benim icin ne kadar yikici oldugunu bilmiyorum hangi kelimelerle anlatabilirim.
Bugun hic bi sey yapamadim kv ile konusmak disinda. Neden biliyo musunuz ?korkuyorum. Bugun o gucu bulamadim kendimde. Kvden eve zor attim kendimi. Cunku ben burdan oturdugu yerden plan yapan bazi arkadaslarin soylediklerini, hayatinin aski sandigi adamin aldattigi gercegiyle burun burunayken, evliligimin sona erme ihtimali dibime kadar gelmisken yapamiyorum. Cunku bunlar benim basima geliyor.
Esim bugun beni aradi isteyken. Bugunden itibaren cuma'ya kadar egitimi varmis. Bu gercek onu biliyorum.
Yani ben 14unu beklesem de o egitimde olacagi icin hic bir sey diyemeden kendimi yiyecekmisim evde.
Allah buyuk diyorum. Kendimi tutamamanin da bir nedeni varmis.
Is geregi egitimde olcak. Ben de yalnizken dusunmek istiyorum.
Kendimi hazir hissettigimde o magazaya gidicem.
Kv ile konustum. Bir seyler yolunda degil. Hatta o magaza tek fatura ptesi dense dahi degil gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?