Aldatılıyor muyum ?

Evet haklısınız, aynen dediğiniz gibi sabretmekten başka çarem yok. Ama zoruma gidiyor bu çocuğu bile isteye birlikte dünyaya getirmeyi planladığım adam şimdi adeta bir düşman, konuşmuyoruz bize nasıl olduğumuzu bile sormuyor, ben bir ihtiyaç durumunda aramak istemiyorum, sancım tutsa hastaneye bile kendim gitmek isterim o kadar uzaklaştık. Nasıl devam edecek böyle..

Sığınma evine gitmeyi düşünmez misiniz.Bulunduğunuz şehirdeki kadin örgütlenmelerine konuyu açsaniz size sığınma anlaminda yardimci olurlar mutlaka.İnsanin eşi ve ailesi varken buna basvurmasi ağrına gider elbet ama bence daha rahat edersiniz.Belki aileniz de utanir biraz.

Böyle hissetmen çok normal. Hem yaşadığın olayin ağırlığı hemde hamilesin.
Kendine yüklenme . Tamam gidemiyorusn şimdilik ailenin yanına ozaman ona göre bı plan yaparsın.
İlk önce telefon dökümanı çıkarmakla başla bence. Aldatmış mi kimle aldatmış bir çıksın ortaya. Hem kafanda soru işareti kalmaz.aldattiysa da elinde kanıtın olur.

Durduk yerde mi boşanalım dedi
Sizinle büyük sorunları mı vardı

Durduk yerde mi boşanalım dedi
Sizinle büyük sorunları mı vardı
Büyük sorunlarımız yok.. problem çıkarmayı seviyor her şey onun için sorun. Değişik bir insan ailesini görünce hak veriyorum aslında. Dün kahvaltıya gittik mesela. Bir masaya oturduk çocuk arabası olduğu in koridoru kapatacaktık eşimde başka masaya geçelim dedi annesi o zaman biz gidelim dedi ben şaşırdım kaldım böyle işte eşimde aynı böyle olmayacak şeyleri problem yapıyor ysni gülersiniz oturup. Boşanmak isteme sebebi de şu oldu ben dedim ki Doğumdan sonra mı yardımcı bayan tutucaz o da bağırdı çağırdı biz bunu bir kere daha konuşmuşuz bu ikinci konuşmamış bana daha önce söylemiş o hiç hatırlamıyorum bu Arada işte bundan kavga çıkarttı büyüttü büyüttü büyüttü günlerce sonra ben boşanmak istiyorum dedi yani ailecek normal değiller...

Aslına bakarsanız bir yandan da hırs yapıyorum, neden bu çocuğun bütün yükü bana olsun beyefendi rahat rahat dolaşsın? Tabii ki annesi olarak herşeyine razıyım, ama ben böyle yaptıkca o rahatlıkla hayatını yaşamaya devam ediyor. Af edersiniz ama bence eşek gibi yerine getirmek zorunda sorumluluklarını en azından maddi olarak mecbur karşılayacak.
Bu arada hat kendi adına nasıl çıkartabilirim dökümanları ?

Konıyu takipteydim bastan beri çok üzgünüm bu erkekler gercekten büyümüyor biz anneleri değiliz ki bütün herseylerine göz yumalım evli adam eve geleceği gideceği saati bilmeli herneyse aslında maddi gücünüz olsa dedektif tutsanız eve girip cıkarken 1 hafta falan.. o telefon dökğmanları savcılık aracılıgıyla alınabiliyor diye duydum. Bence doğumdan sonra blöf yapın boşanalım cocuguda seni de istemiyorum ne halin varsa gör ben tek basıma mı yaptım deyin bunların anlayacagı dil bu o cok bilmiş annen baksın deyin insan sinir oluyor ya ne sanıyorlar kendilerini bu erkekler. Siz calısmıyorsunuz ailenizde arkanızda durmuyor diye el mahkum gözüyle bakıyor size hemde dedektif varsa aldatıldıgınız gibi bi durum bu kanıt olur gercekten bosanır ve yuklu bi tazminat alırsınız

Ya aslında ailem niye böyle yaptı neden beni yarı yolda bıraktılar anlam veremiyorum böyle insanlar değillerdi. Yaşadıklarımızı boşanmak için yeterli görmüyorlar muhtemelen.. onların böyle yapması beni dahada zor duruma soktu.. Blöf yapsam alır çocuğu annesine bakıtır ne değişir hiç bir şey ki ben ölsem bebeğimi onlara onun annesine bırakmam.

Yok ya cidden verir mi annesine, ki annesi bakar mı ki sanmam. Ya işte eşiniz iyi daat rolüne girdiği içindir ailenizin tavrı siz keşke aldatılıyorum yerine eve gelmedi sizdemi basına birşeymi geldi ulaşamıuorum diye geceleri ailesini falan arasaydınız şüphe soksaydınız akıllarına, madem suan aldatmıyo bizim cocugmuz diyolar geceleri nerde onun acıklamasını kendileri sorsun ikna etsinler, karnı burnunda insan bu raddeye getirir mi olayı ne zannediyolar sizin şımarıklık yaptıgınızı mı birtek oğullarımı bunalıma giriyormuş savundukları seye bak

O hamile eşi bırakıp tatile gitmeyi nasıl düşünebiliyor sizde nasıl izin verdiniz bu şüpheleriniz varken?saat basi haber vermesi bisey yapmayacgi anlamina gelmez.bence göndermemeliydiniz biseyi bahne edip.yapan yapacak olan heryerde yapar ama şu an siniriniz bozuluyor hamile hamile size zarar.dunden beri hc aramamasi şüpheleri artırır.ordan bı arkadaşına ulaşma şansınız yokmu yada oteli arayin.telefonu açıp kapanıyor da size cevap yazablir ama aramıyor bunun nasıl bı açıklaması olacak merak ediyorum

Dediğin gibi, ailenin senin arkanda durmaması eminim eşin olacak kişinin de dikkatini çekti..
Aslında baban senin kolundan tutup, gel kızım başımın üstünde yerin var, torunumuzu da büyütürüz. Deseydi de çekseydi resti eşin olacak kişiye onun kuyruğu sıkışırdı..
Ama o muhtemelen şimdi ne yaparsam yapayım, ailesi alıp götürmez gözüyle bakıyordur..

Doğumunu bir yap bakalım, Doğum zamanı duyduğum kadarıyla maddi olarak bayağı pahalı olabiliyor..
Dediğin gibi eşşek gibi karşılayacak senin tüm ihtiyaçlarını.
Konuşmak istemiyorsan not yazabilirsin ihtiyacın olan şeyleri, görebileceği yere koyarsın. Veya kp arayıp böyle böyle dersin, o oğluyla iletişime geçer..

Ama sana şunu söyleyeyim, boşan demek çok büyük bir vebal , ve bugüne kadar kimseye boşan demedim. Ama sana diyorum boşan arkadaşım.
Bir söz var “ gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez” diye senin eş hem suçlu hem güçlü..
Yaptı etti, ört bas etti, ama gönül almak ta yok..
Karaktersizin Teki..
Doğumunu yapana kadar bekle, ve Doğumdan sonra kadın sığınma evleri hakkında Bilgi alıp , öyle bir yerde kalabilirsiniz, bebeğinle birlikte..
Bebeğinin de tüm ihtiyaçlarında yardımcı oluyorlar diye duymuştum, 6 ay kadar kalabiliyormuşsun..
6 ayda da Allah büyük.
Doğumunu yapınca öyle yap bence, kimseye de minnet etme..

Tatile gitme olayı bayağı bir öncede kaldı, yeni mevzular gelişti zaten. Okursanız anlarsınız.

Canım guncellemeyı sımdı okudum.. hanıleyken bunları yasamana cok cok uzuldum.. senın ve bebegın için en ıyısını dılıyorum.. bence o adamın yanında kalman da ıkınıze de zarar verecektır. Acısız sekılde bıtırebılmeni temennı ederim

gurur yapmayın ailenize dönün bence
anne baba da korkmuş üzülmüş ne yapacaklarını şaşırmışlardır
ailenize kırılmayın.. Allah yardımcınız olsun

Eğer aile arkasında değilse kadın sığınma evleri bana da mantıklı geldi. İş konusunda da yardımcı oluyorlar diye biliyorum arkadaşım kalmıştı iş bulmuşlardı sonra kendisine yetecek güce ulaştığında ayrıldı ordan tabi o süre zarfında kimse kendisine ulaşamıyor biz filan çok sonra öğrenmiştik olanı biteni. Zor bir süreç ailene küsme tabi ama ben olsam yanlarına bir süre gitmem çok kırılırım.zaten eşine söyleyecek kelime bulamıyorum onu yok farz ediyorum.

Bu telefon mevzusunu birebir yaşadım biliyorum. İnatla falan alakası yok. Asla inatla telefonumu kırmam. Fırlatıp atan adam da bir halt saklıyordur, ki ben saklanan haltları çözmüştüm zamanında.. Millet de çok biliyor .

Hamilelik sürecinde bu tür şeyler çok yaşanıyor, geçici oldğnu düşünerek son şans diye düşünmüş olabilirler. Ama siz doğumdan sonra kendinize gelip, sonra karşılarına çıkıp ben eminim derseniz ozaman desteklerini esirgemezler bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…