Cnm konunu sessiz sakin takip edenlerdenim.Allah yardımcın olsun ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum hep Evde durmak zorunda oldugunu biliyorum ama sanırım. Ben duramazdım.O adama zafer kazanmış hissini vermezdim.Tabi ailen arkanda olmadıgı için çıkmazdasın doğum yakın.Sana tavsiyem şu süreçte kafanı boşaltıp tamamen sağlıklı doğum yapmaya odaklan.zaten bu iş er geç boşanmaya gidecek.Çocugum babasını sorduğunda ne yapıcam diye düşünüp kendini yıpratma daha fazla yorma zaten yeterince yük var omuzlarında.Şunu düşün babasız büyüyen tek çocuk seninki olmıcak Babasıyla büyüyüp mutsuz bir insan olacağına annesinin sevgisi ile büyümüş bir çocuk olmayı eminim ki tercih eder.Kafanı boşalt sağlıkla bebeğini doğur sonrası için adım atarsın Allah yardımcın olsun dua ediyorum senin içinde şu mübarek gündeBen artık çok yorgunum, çok kırgınım.. Arabasında bulduğum saçlar geliyor aklıma yıkılıyorum her seferinde. Kendimi geçiyorum bir insan için evladı nasıl bu kadar kıymetsiz olabilir bilmiyorum. Sevgim şöyle dursun, elbet unutulur ama onca emeğim çabam yuvam yıllarım çok ağrıma gidiyor. Bir an önce ne olacaksa olsun
İnanın içim daraldı üzüntüden. Aynı şehirde yaşıyor olsaydık seve seve doğuma kadar sizi misafir ederdim. Yalnız yaşıyorum zatenBen artık çok yorgunum, çok kırgınım.. Arabasında bulduğum saçlar geliyor aklıma yıkılıyorum her seferinde. Kendimi geçiyorum bir insan için evladı nasıl bu kadar kıymetsiz olabilir bilmiyorum. Sevgim şöyle dursun, elbet unutulur ama onca emeğim çabam yuvam yıllarım çok ağrıma gidiyor. Bir an önce ne olacaksa olsun
Bravo mükemmel kadın.Eşini haklı görmüyorum ama bence kendine de şunu sor bu evlilik bu hale gelene kadar benim nasıl hatalarım oldu...Adamın sana olan sevgisi bitmiş gibi gozukuyor ama neden sence? Sende de hatalar var, hamileyim diye ailenin yanına gitmen uzak kalman gibi...Adam baska limanlara yelken açmış bence kesin acaba mı bile demene gerek yok. Soyledigin seyler bariz gosteriyor, telefon şifresi, saklama vs hepsi ortada..Gerçekten üzülüyorum keşke evlilik bu hallere gelmeden ilk eşinizde soguma hissettiğinizde toparlasaydınız...Malesef sevgi ve ilgi yoksunlugunu hemen baska kapılarda aramaya baslıyorlar....Eğer beraber oldugu kişiye aşıksa zaten sizden ayrılacaktır ama değilse düzeltebilirsiniz
Bravo mükemmel kadın.
Sakın siz kocanızı bırakmayın.
Bir yasınız olmasın canınız sıkkın olmasın tehlikeli bir hamilelik geçirmeyin.
Bravo mükemmel kadın.
Duygularımı ben dile dökmeden siz dökmüşsünüz.
Biz bu arkadaşa haftalardır yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacımız kavga etmek değil. Ama zaten çok zor süreçten geçerken arkadaş siz de böyle okumadan yorum yapacağınıza keşke yazdıklarını iyice okusaydınız. Herkesin kendi düşüncesi kendi evliliğe kocaya bakış açısıdır. Polemiği uzatmaya gerek yok. Bunun yeri değil burası.Burada herkes kendi dusuncesini ifade ediyor. Benim dusuncemi eleştirmeye hakkınız yok bilip bilmeden...buraya arkadasın konusunu kavgaya cevirmeye geldiyseniz kusura bakmayın daha fazla cvp vermem
Ya değil mi insan başına ne geleceğini biliyor mu ya bu kadar basit mi??? Hamileliği geç bin türlü hastalık var allah korusun...Bravo mükemmel kadın.
Beni de alıntılamış hiç cevap vermeyin.Duygularımı ben dile dökmeden siz dökmüşsünüz.
Çözümü yok. Çocuk olmasa çözüm direkt yol vermek. Dediğinizde de haklısınız iyi bir baba hamilelikte çocuğunun annesine bunları yaşatmaz.Nasıl çözdünüz bir tavsiyeniz var mı ? Muhtemelen çocuk için böyle yapıyorlar ama ben bu adamın bu çocuğa böylede babalık yapamayacağını anlatamıyorum. Onlara göre evladım babasını sorguladığında yanında olsun yeter. Ben komple kendisini kötüleyemem bana iyi bir eş olamadı belki ama çocuğuna iyi bir baba olabilir ki bence olacak insan çocuğunu beklerken böyle davranmazdı.
Hamile ve üzgün bir kadına bu tarz konuşmalar hiç boş değil. Ayrıca ne demek kendinizi sorgulayın. Kadında 3 hafta eşinden ayrı kaldı o da aldatsaydı o zaman.Eşini haklı görmüyorum ama bence kendine de şunu sor bu evlilik bu hale gelene kadar benim nasıl hatalarım oldu...Adamın sana olan sevgisi bitmiş gibi gozukuyor ama neden sence? Sende de hatalar var, hamileyim diye ailenin yanına gitmen uzak kalman gibi...Adam baska limanlara yelken açmış bence kesin acaba mı bile demene gerek yok. Soyledigin seyler bariz gosteriyor, telefon şifresi, saklama vs hepsi ortada..Gerçekten üzülüyorum keşke evlilik bu hallere gelmeden ilk eşinizde soguma hissettiğinizde toparlasaydınız...Malesef sevgi ve ilgi yoksunlugunu hemen baska kapılarda aramaya baslıyorlar....Eğer beraber oldugu kişiye aşıksa zaten sizden ayrılacaktır ama değilse düzeltebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?